Xl Bhutan Six Senses Bumthang Ayurveda Treatment
Skræddersyede ayurvediske rejser

Ayurveda

AYURVEDA MED NYHAVN REJSER

Et liv i sundhed og harmoni

Ayurveda betyder ’livets videnskab’ på sanskrit, og en ayurveda-rejse med Nyhavn Rejser gør dig klogere på lige netop livet. Glæd dig til ultimativ afslapning og selvforkælelse, når du i løbet af dit ophold finder ind til den bedste version af dig selv på nogle af Asiens førende ayurveda-resorts.

Glæd dig til

  • Håndplukkede, luksuriøse ayurveda-resorts
  • Udsøgte ferier til Sri Lanka, Thailand og Bali
  • Fokus på sundhed, afslapning og elegance
  • Kom i bedre mental balance

 

Drømmer du om at fylde depoterne op og komme helt ned i gear, så er en ayurvedisk rejse med Nyhavn Rejser det perfekte valg. Du bor på elegante, luksuriøse resorts, der har specialiseret sig i netop ayurveda – din garanti for ro, balance, overskud og livsglæde i en travl hverdag.

Eksklusive ayurveda-behandlinger i Asien

En ayurvedisk rejse til nogle af Asiens førende resorts inden for ayurveda er så at sige en investering i din egen langtidsholdbarhed. For når du passer godt på dig selv, både fysisk og psykisk, får du energi og overskud – og dermed nøglen til at opfylde dit fulde potentiale.

Forkæl dig selv med et pusterum i hverdagen, der gør godt for både krop og sind. På Heritance Ayurveda i Sri Lanka kan du glæde dig til et ayurvedisk boost, der forandrer krop og sjæl, mens du på Sukhavati på Bali kan nyde et intimt og afslappende ophold. Eller hvad med at åbne sindet til ayurvedas tradition og visdom på Ananda i det nordlige Indien.

Opfylde dit fulde potentiale

Ayurveda – en investering, der betaler sig

Ayurveda er verdens ældste lægefilosofi – et holistisk sundhedssystem, der gennem årtusinder har udviklet sig i Indien og beskæftiger sig med både fysisk sundhed, mental balance, spirituelt velbefindende, menneskelige relationer og vores forhold til miljøet.

Målet med ayurveda er ikke at blive sund, men at forblive sund. Og med sin omfattende tilgang til behandlinger, ernæring, yoga, vejrtrækning, meditation og urtemedicin kan denne livsvidenskab virkelig skabe positive forandringer for krop, sind og sjæl.

Ayurveda i en moderne kontekst

En ayurveda-rejse er for alle, der ønsker at prioritere sig selv. Uanset om du døjer med stivhed eller ufleksibilitet i kroppen eller ondt i ryg, skuldre, nakke eller sind, så er et ayurveda-retreat en prioritering af dig selv. Et mentalt pusterum.

Og når du rejser med Nyhavn Retreat og Wellbeing, er du garanteret en unik oplevelse med fokus på verdens ældste alternative behandlingsform tilpasset nutiden. Med fokus på dig som det hele menneske, du er. For frem for at behandle enkelte symptomer fokuserer ayurveda på den indre balance, både fysisk og psykisk. Og det fungerer som en form for kickstart på en ayurvedisk livsstil samt ro og balance i hverdagen. Hør din rejserådgiver om, hvilket ayurveda-ophold, der vil være ideelt for lige netop dig

XL Retreat & Wellbeing Ayurveda 2
Ayurveda retreats

Udvalgte ayurveda rejser

XL Sri Lanka Hotel Heritance Ayurveda Kati Wasthi
Sri Lanka, Asien

Glæd jer til:

Ayurvedisk retreat direkte ud til stranden

Skræddersyet program med fokus på detox og foryngelse

Dygtige terapeuter og erfarne ayurvediske læger

Ayurvedisk køkken med individuelle kostplaner

Elegante og komfortable værelser med havudsigt

HÅNDPLUKKET TIL DIG

Udvalgte ayurvediske resorts

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres Retreat og Wellbeing rejse

Tal med vores rejserådgivere om din Retreat og Wellbeing rejse. De kender hotellerne og behandlingerne og glæder sig til at dele deres passion med jer. De ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.