Xl Sri Lanka Tangalle Amanwella Main Swimming Pool
Tangalle, Sri Lanka

Amanwella

Poolvillaer og suiter på luksuriøst boutiquehotel

Ud til en smuk strand ved Tangalle på sydkysten af Sri Lanka gemmer Amanwellas luksuriøse poolsuiter sig under palmerne. Nyd fredfyldt stemning, den skønneste udsigt og personlig og nærværende service.

Når I ankommer til det smukke boutiquehotel Amanwella, fornemmer I straks den særlige stemning. Arkitektur og indretning forener moderne linjer og komfort med de bedste srilankanske traditioner. Inspirationen fra Sri Lankas mest berømte arkitekt Jeffry Bawa er tydelig.

Velkommen til en verden af luksus, fred og forkælelse.

Guddommelig smuk strand

Selv om Amanwella ligger med mange af Sri Lankas attraktioner fra Galle Fort til Udawalawe National Park inden for rækkevidde, er I her nok primært for at slappe af, nyde solen, servicen, fortrinlig mad, pool og strand. Sæt endelig tid af til det hele. Stranden er lang og gylden omkranset af kokospalmer på bakkedraget, hvor Amanwella skuer ud over hele sceneriet.

Har I børn med, er der rigeligt med spande og skovle til at gå i gang med selv ambitiøse byggerier. Havet ved Tangalle er lidt som at være på ferie ved Vesterhavet – bare meget varmere. Så vær varsom. Amanwella har livreddere, som er ekstra opmærksomme og hjælpsomme, hvis I rejser med børn.

 

Xl Sri Lanka Tangalle Amanwella Lounge Bar Exterior
Xl Sri Lanka Tangalle Amanwella Lounge Bar
Xl Sri Lanka Tangalle Amanwella Beach
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Gastronomi på Amanwella

I kan nyde Amanwellas fortrinlige mad med udsigt over den smukke bugt og det uendelige hav i hovedrestauranten og i Beach Club. Menuerne er både internationale og srilankanske. Lokale fiskere sørger for friske råvarer fra havet, mens det grønne primært er dyrket lokalt og hentet på de lokale markeder.

Amanwella kan også arrangere middag i et privat hjem, hvor I nyder traditionelle karryretter på lokal maner – det vil sige tager maden med hånden, og i kan få serveret frokost i en åben hytte i en rismark. 

Ekstra forkælelse i spaen

Amanwella har mange hyggekroge fra biblioteket til lounge baren, og vil I forkæle jer selv yderlige med velvære og afslapning, kan i gå i den smukke spa, der tilbyder massager og ayurvediske behandlinger. kokoslunden ved havet er yoga pavillon. Hold udkig efter hvaler og delfiner fra december til marts.

46 m lang pool

Som et udtryk for den store service, I møder, er der også livreddere selv ved Amanwellas smukke poolområde, der er bygget op omkring en 46 meter lang pool. Her er solstole oog en fantastisk udsigt. Og så mangler vi stadig at nævne en enkelt pool – nemlig jeres egen.

100 m2 suite med egen pool

Amanwella har 30 moderne villaer og suiter spredt ud under palmerne på bakkedraget ned mod stranden. Nogle enkeltstående, andre to i samme bygning. Her er tre kategorier alt efter udsigt og nærhed til vandet: Garden Pool Suite, Ocean Hill Pool Suite og Ocean Pool Suite.

De er alle 100 m2 store og unikt indrettede med store glasskydedøre i begge sider. Til den ene side åbner de ud mod en stor møbleret terrasse, der vender mod havet. Til den anden side åbner de ud til en privat gårdhave med 24 m2 stor pool.

Badeværelset har både brusebad og fritstående badekar. I har inkluderet wi-fi.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sri Lanka

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sri Lanka. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.