XL Sri Lanka Hotel Living Heritage Koslanda Play In Pool
Koslanda, Sri Lanka

Living Heritage Koslanda

Unikt boutiquehotel i hjertet af Sri Lankas højland

På Living Heritage Koslanda går vild luksus og vild natur op i en højere enhed. Smukke villaer, infinitypool og traditionelle pavilloner omgives af bjerge, vandfald og tæt jungle med vilde elefanter.

Midt i Sri Lankas frodige højland finder I Living Heritage Koslanda - et unikt boutiquehotel, hvor det tilbagelænede luksusliv møder den uberørte jungle. Det perfekte sted at befinde sig for jer, der vil slappe af i mageløse omgivelser eller ud på vandreture for at opleve Sri Lankas storslåede natur.

Vandfald og vilde elefanter

De færreste hoteller kan prale af at have et vandfald i baghaven, og Living Heritage Koslanda har hele to. Med baghave mener vi den over 80 hektar store, private naturgrund, som hotellet ligger på, og som i øvrigt flugter med de vilde elefanters rute, når de om sommeren bevæger sig ned fra højlandet.

Gå på opdagelse på egen hånd eller med en naturguide fra hotellet i den omkringliggende jungle, og snup en dukkert ved det nærmeste vandfald.

XL Sir Lanka Dialuma Falls
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Pool og pavilloner

Der mangler ikke skønne steder at slænge sig, så find jeres yndlingspot og lad roen sænke sig. Fra infinitypoolen har I den mest mageløse udsigt til bjergene og de grønne temarker i dalen nedenfor, mens de tre lounge-pavilloner er som skabt til langsomme eftermiddage med en drink og en god bog. 

Gourmet i højlandet

Nyd en drink inden middagen i loungeområdet, og glæd jer til mesterligt tilberedte srilankanske og vestlige retter, der serveres i en traditionel ambalama – en pavillon med åbne sider, hvorfra I har udkig til haven og junglen omkring jer. 

Bo mellem trætoppene

Living Heritage Koslanda består i alt af to villaer, en enkelt hytte og tre skovpavilloner med plads fra to til fire gæster. Alle er udført i traditionel, srilankansk byggestil, og indretningen kombinerer moderne, vestlige fornødenheder med brugen af smukke, lokale materialer og træsorter.

Vælg mellem den romantiske Pepper Garden Cottage og de to rummelige luksusvillaer, der begge har privat gårdhave med open air-bad og plunge pool. Skovpavillonerne er luksus telte hævet over jorden, så I får fornemmelsen at bo i trækronerne. Sidstnævnte egner sig ikke til familier med børn. 

Langt fra alfarvej

Drømmer I om at stå op til en storslået udsigt over Sri Lankas frodige bjerge og grønne dale, så er Living Heritage Koslanda et fremragende valg. Og trods den afsides beliggenhed, er det ikke svært at komme hertil. Den sceniske jernbanestrækning mellem Kandy og Ella har station i Haputale, der ligger knapt 45 minutters transfer i bil fra hotellet.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sri Lanka

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sri Lanka. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.