Xl Sri Lanka Colombo Tuk Tuk Safari Colourful Women In Street

Kompromisløst eventyr i Sri Lanka

Kompromisløst eventyr i Sri Lanka

17 dage fra 34.500 kr.

Kontakt Mette

Tlf. 33 320 320

Vandring, cykelture,
tog, safari og privatchauffør

Tag på et aktivt og kompromisløst eventyr på Sri Lanka. I skal vandre til toppen af Løveklippen Sigiriya og helt til verdens ende, nyde skønne cykelture og på safari med elefanter. I slutter på Sri Lankas bedste strand.

Denne rejse til Sri Lanka bringer jer til alle de store seværdigheder og ud i fabelagtig natur. Men glem alt om en rejse, hvor I tjekker af på en lang liste af seværdigheder, efterhånden som I ser dem.

I er aktive til fods og på cykel og kommer på en række håndplukkede udflugter i nærkontakt med det autentiske Sri Lanka. 

Glæd jer til

 • Det autentiske og smukkeste Sri Lanka
 • Skønne cykelture og safaritur med elefanter
 • Vandreture i vidunderlig natur bl.a. til verdens ende
 • Togtur, tempelgrotter og privatchauffør
 • Udvalgte 3-4* hoteller bl.a. ved en af Sri Lankas bedste strande

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Colombo 1 nat på Colombo 1 Højdepunkter Tuk tuk-safari til hovedstadens gadekøkkener Tuk tuk-safari til hovedstadens gadekøkkener
Sigiriya 2 nætter på Sigiriya 2 Højdepunkter Udflugt på cykel til kongebyen Polannaruwa Udflugt på cykel til kongebyen Polannaruwa
Kandy 1 nat på Kandy 1 Højdepunkter Sri Dalada Maligawa-templet og Buddhas tand Sri Dalada Maligawa-templet og Buddhas tand
Ella 3 nætter på Ella 3 Højdepunkter Mageløs togtur til Ella gennem teplantager, over kløfter og gennem tunneler Mageløs togtur til Ella gennem teplantager, over kløfter og gennem tunneler
Tangalle 2 nætter på Tangalle 2 Højdepunkter Elefantsafari i Udawalawe National Park Elefantsafari i Udawalawe National Park
Galle 2 nætter på Galle 2 Højdepunkter Fort Galle og historiens ekstra dimensioner Fort Galle og historiens ekstra dimensioner
Bentota 3 nætter på Bentota 3 Højdepunkter Sol og afslapning på en af Sri Lankas bedste strande Sol og afslapning på en af Sri Lankas bedste strande
Xl Sri Lanka Ella Nine Skies Demodara Railway Train
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Togtur, tempelgrotter og privat guide

Jeres rejse til Sri Lanka indeholder en smuk togtur gennem højlandets natur med bjerge, kløfter, floder og teplantager. I kommer også til tempelgrotterne ved Dambulla og Kandy med templet med Buddhas tand. Og I har privatchauffør til rådighed! Når I tager med Nyhavn Rejser til Sri Lanka, er det ikke bare en chauffør, der leder jer til en endeløs række af butikker og krydderiudslag for at hæve provision. I stedet er han uddannet til at være jeres private guide, og der er tid til at improvisere ud fra netop jeres interesser.

Tuk tuk-safari og skønne cykelture

Allerede fra rejsens start kommer I tæt på det autentiske Sri Lanka. I skal nemlig på tuk tuk-safari til Colombos gadekøkkener og markeder. Men ellers skal I selv træde i pedalerne, når I er på to hjul.

I skal på cykel i kongebyen Polonnaruwa, og ved Galle venter endnu en smuk cykeltur langs risterrasserne. At cykle på Sri Lanka er enestående, for I kommer tæt på de lokale og kan hurtigt stoppe, når endnu en udsigt skal fotograferes. Og det har man ofte lyst til på rejser til Sri Lanka!

Safarier med elefanter

På rejser til Sri Lanka kan I også opleve et enestående dyreliv. Vi arrangerer derfor privat safari i Udawalawe, der huser 500 elefanter.

Xl Sri Lanka Colombo Famous Seema Malaka Temple
Xl Sri Lanka Colombo Tuk Tuk Safari Streetfood Night
Xl Sri Lanka Hotel Aliya Resort Breakfast Pool Deck

Sæson for denne rejse til Sri Lanka

Vejret er optimalt for denne rejse til Sri Lanka i perioden januar til april, men I kan tage turen lige fra december til september. Vejret varierer naturligvis, afhængig af hvor I er i landet. I maj og juni vil der oftest være noget nedbør og fra maj til september er havet voldsommere på syd- og vestkysten, hvilket begrænser bademulighederne. Fra maj til september er der til gengæld også færre andre turister og lavere priser. 

Det skal I opleve

Dagsprogram

I rejser til Sri Lanka fra Danmark og lander i Colombo om morgenen på dag 2.

Xl Sri Lanka Boys Children People

I ankommer til Sri Lanka, hvor jeres private chauffør og guide står klar til at byde jer velkommen. Fra i morgen vil han, under hele jeres ferie på Sri Lanka,  stå til jeres rådighed, hvis I har brug for at blive kørt ud over det planlagte. Han er samtidig klar til at hjælpe jer med svar på spørgsmål og fortæller gerne om alt det, I ser på jeres vej. Første tur sammen er ganske kort, den går nemlig til jeres hotel i Colombo, Sri Lankas hovedstad.

Colombo Courtyard 3+*, Colombo

I skal bo én enkelt nat på Colombo Courtyard, der ligger centralt i byen og godt for udflugter i Colombo. Dejlige værelser, spændende indretning og godt poolområde.

Tuk tuk-safari til Colombos gadekøkkener

I har været længe undervejs, men I skal også ind i rytmen. En god måde at komme det på, er ved at opleve noget spændende, til de lokale ure også siger sengetid.

Allerede denne første dag på Sri Lanka venter der derfor en sjov oplevelse. I skal på tuk tuk-safari til Colombos gadekøkkener og markeder med masser af smagsprøver undervejs. En guide kører tuk tukken og fortæller om alt, hvad I oplever. Og I er hjemme på hotellet kl. 21.

Xl Sri Lanka Bendotta Row Of Tuk Tuks
Xl Sri Lanka Colombo Tuk Tuk Safari Tasting Coffee
Xl Sri Lanka Colombo Tuk Tuk Safari Curry Food

Jeres rejse til Sri Lanka går nu mod Sri Lankas kulturelle trekant og jeres næste hotel tæt på den store Løveklippe, Sigiriya. På vejen venter en stor oplevelse.

Dambulla-grotterne ved Det Gyldne Tempel

I skal besøge de fascinerende tempelgrotter ved Dambulla. Her træder I ind gennem løvens mund i Det Gyldne Tempel for at gå på opdagelse i de 5 grotter. I møder Buddhaer, konger og guder i form af utallige skulpturer og vægmalerier. Tempelkomplekset er fra kort før vores tidregning. 

Smukke køreture

Køreturene gennem landsbyer og smukke landskaber fra te-plantager til høje bjerge er i øvrigt en væsentlig del af oplevelsen på rejser til Sri Lanka. Det går i roligt tempo afpasset efter trafik og veje – ofte kun med 40 km i timen. Vil I stoppe, siger I det blot til chaufføren – f.eks. er der et spændende grøntsagsmarked i Dambulla, som de færreste får oplevet, men jeres chauffør ved, hvor det er.

Aliya Resort & Spa, Sigiriya 3+*

I skal bo 2 nætter på Aliya Resort & Spa, Sigiriya. Det er en stilfuld base for oplevelser i Sri Lankas kulturelle trekant. Her er et fantastisk poolområde med udsigt til Sigiriya (Løveklippen) og smukke grønne omgivelser. Vil I for alvor slappe af, kan en tur i spaen friste.

Xl Sri Lanka Dambulla Statues Monks Golden Temple Largest Cave Tempel Complex
Xl Sri Lanka Hotel Aliya Resort Nagula Museum
Xl Sri Lanka Hotel Aliya Resort Pool Lionrock View

I skal nu på en spændende udflugt på cykel. I kører til kongebyen Polannaruwa og starter her en 5-6 km lang cykeltur til de største arkæologiske attraktioner.

Kongebyen Polonnaruwa er med sine templer, paladser og stupaer en af Sri Lankas 5 antikke byer på UNESCO's liste over verdensarv. Byen, der ligger ved den nordøstlige bred af den menneskeskabte sø Parakrama Samudraya, var oprindeligt omringet af 3 koncentriske mure. Inden for murene var fine haver, og inderst inde lå kongepaladset. Synes I, at det er for varmt at cykle, kan jeres chauffør køre jer rundt i bil.

Elefanter i Minneriya?

Vil I opleve mere denne dag, kan chaufføren tage jer til nationalparken Minneriya om eftermiddagen. Parken ligger omkring en kunstig sø skabt af kong Mahasen i det tredje århundrede, og allerede i 1938 blev den et beskyttet naturområde. Stedet er mest værd at besøge fra juni til oktober, hvor der er særligt mange elefanter.

Alternativt kan I nyde livet på jeres hotel med spa, pool og anden forkælelse.

Xl Sri Lanka Polonnaruwa Ancient Buddha Statue Of Temple Ruins Ancient City
Xl Sri Lanka Minneriya National Park Tourist Jeepsafari Elephants
Xl Sri Lanka Hotel Aliya Resort Yoga Sunset

I går kunne I nyde udsigten til Løveklippen på afstand. Flere gange har I måske tænkt på, hvor formidabel udsigten må være fra toppen. Snart kender I svaret! I siger nemlig farvel til Aliya Resort & Spa og kører mod den kæmpe klippe. 

Sigiriya: til toppen af løveklippen

I skal opleve en tur til toppen af til toppen af løveklippen, Sigiriya, der skyder lodret i vejret. Med 1202 trin op til kong Kasyapas citadel, er det ikke en tur for gangbesværede, men alle i god form kan se frem til en oplevelse ud over det sædvanlige. Der er smukke vandhaver både nede og oppe på toppen. I passerer vægmalerier og træder gennem løveporten på jeres tur til toppen, hvor en intet mindre end mageløs udsigt udfolder sig for jer.

Mod Kandy og Buddhas tand

Nu går jeres ferie på Sri Lanka videre mod den gamle hovedstad Kandy, hvor Sri Lankas sidste konge regerede. Kandy ligger i 500 m højde med udsigt til smukke bjerge. Byen ligger perfekt for jeres videre færd mod te-plantagerne. Den er på UNESCOs Verdensarvsliste, og her er flere attraktioner blandt andet templet med Buddhas tand.  

Xl Sri Lanka Sigiriya Lion's Rock
Xl Sri Lanka Kandy Temple Of The Tooth Archway
Xl Sri Lanka Hotel OZO Kandy Pool

Templet med Buddhas tand

Gå evt. en tur omkring søen med udsigt til bjergene, en tur på det lokale marked eller besøg det buddhistiske Sri Dalada Maligawa-tempel ud til bredden af søen ved det tidligere kongepalads.

Når I ankommer til byen, kan I lige tjekke, hvor lange køerne er ved templet, der gemmer på en meget vigtig relikvie, en af Buddhas tænder. Den er ikke bare et religiøst interessant levn fra Buddha, men har også haft stor politisk betydning på Sri Lanka, da den, der havde tanden, også havde magten.

Ozo Kandy 3+*

I skal bo 1 nat på Ozo Kandy, der ligger centralt med fin udsigt over byen og søen med Sri Dalada Maligawa-templet. Nyd de lyse og moderne værelser og ikke mindst den skønne pool på tagterrassen, hvor udsigten når nye højder.

Om morgenen bliver I kørt til togstationen i Kandy, hvorfra der venter endnu en stor oplevelse. I skal opleve en togtur gennem smukke teplantager, over kløfter og floder og gennem tunneler mod højlandet og Ella. Som meget andet, I oplever på rejser til Sri Lanka, har jernbanen rod i kolonitiden, hvor banen blev anlagt for at kunne transportere te og krydderier.

Læn jer tilbage, hvil benene, nyd de fantastiske udsigter og få indblik i det lokale liv fra første række. Vi reserverer "luksuspladser", og fremme i Ella venter jeres chauffør, for han er hurtigere end toget!

Ceylon Tea Bungalows 3+*, Bandarawela

I skal nu bo 3 nætter på Ceylon Tea Bungalows, der er en lille lodge i i Bandarawela 30 minutter fra landsbyen Ella. Her er kun 5 værelser, så I kan nyde freden i en teplantage med den mest vidunderlige udsigt. Ceylon Tea Bungalows er oplagt til jer, der søger den autentiske oplevelse i nærkontakt med naturen.

Xl Sri Lanka Train From Nuwara Eliya To Kandy Highland Tea Plantations
XL Sri Lanka Bandarawela Ceylon Tea Bungalows View Nature
XL Sri Lanka Bandarawela Ceylon Tea Bungalows Lipton Seat Sign

Højlandet på Sri Lanka er intet mindre end guddommeligt smukt. I skal derfor på en overkommelig vandretur med bjerge, teplantager, vandfald og enestående udsigter. I bliver hentet om morgenen allerede kl. 5.30 for at se naturscenerierne i morgenlyset. I kører 1½ time, og tager herfra på vandretur til World's End, hvor bjergplateauet Horton Plains falder lodret ned i dybet. Temperaturen er behagelig, da I er oppe i 1.000 m højde.

Når I rejser til Sri Lanka med Nyhavn Rejser, kan alt skræddersys til jeres ønsker. I kan derfor også vælge at stå endnu tidligere op og gå med pilgrimme fra fire religioner til toppen af Adam's Peak for at se solen stå op. Turen op sker ad 5.200 trin, men der er teboder til tiltrængte pauser. 

Endnu et udflugtsmål er Ella Rock, hvor I igen vil kunne gå med guide til utolige udsigtspunkter.

Xl Sri Lanka Horton Plains View Statue Tea Fields
Xl Sri Lanka Horton Plains Bakers Falls Waterfall
Xl Sri Lanka Little Adams Peak Tourist And View To Ella Rock Mountain

Dagen starter med en overkommelig gåtur gennem de smukke teplantager ad stier og trapper til toppen af Little Adam’s Peak, et lille bjerg på ca. 1.100 m med en betagende udsigt over Sri Lankas grønne natur og bølgende bjergtoppe.

I kan gå til toppen af bjerget i et roligt tempo på 1-1½ time, og der er relativt fladt hele vejen. Måske møder I teplukkere på vejen.

Tal med jeres rejserådgiver om flere vandreture

I kan også overveje en guidet tur til Ella Rock, hvor I også vil blive belønnet med de mest utrolige udsigtspunkter. Tal med jeres rejserådgiver om jeres ønsker til oplevelser og sværhedsgrader af vandreturene.

Resten af dagen er ellers til at nyde livet på Ceylon Tea Bungalows.

Xl Sri Lanka Little Adams Peak Trekking Locals Guide

Nu går jeres eventyr sydpå til elefanterne i nationalparken Udawalawe, men inden stopper I ved Udawalawe Elefant Transit Home, hvor forladte babyelefanter og tilskadekomne elefanter fra naturen efter endt behandling forberedes på at blive sat ud i det fri igen.

Elefantsafari i Udawalawe

Bagefter skal I på privat safari i Udawalawe National Park. Her et rigt dyreliv med den største koncentration af vilde elefanter på Sri Lanka, og landskabet er meget åbent, så I har et godt udsyn til dyrene. Husk kikkert og kamera! Den store attraktion er parkens ca. 500 elefanter, men her er også hjorte, bøfler, læbebjørne, mangustre, sjakaler, leguaner, mange krokodiller og en sjælden gang en leopard. 

Buckingham Place 4* ved stranden

Dagen slutter på sydkysten af Sri Lanka, hvor I skal bo 2 nætter på Buckingham Place ud til en smuk strand, hvor skildpadderne lægger æg fra april til juli. Her er en dejlig stemning og en 33 m lang infinitypool.

Xl Sri Lanka Udawalawe National Park Elephants Walking In Grass Nature Animal
Xl Sri Lanka Udawalawe National Park Water Buffalo River Animal
XL Sri Lanka Tangalle Buckingham Place Beach Palms Ocean

Dagen er sat af til bare at slappe af og nyde dejlige Buckingham Place, gå tur langs stranden, bade i poolen og læse en god bog.

Men selvfølgelig er der masser af muligheder, hvis I gerne vil have endnu flere oplevelser lige fra kajaktur i den nærliggende mangrove til udflugter lidt længere væk til fascinerende natur og kultur. Leoparderne i Yala, flamingoer i Bundala og skildpadder i Rekawa er bare eksempler. På 10 min. i taxi eller tuk tuk kan I være ved landsbyen Tangalles markeder og lokale byliv. Se flere eksempler på udflugter fra Tangalle.

XL Sri Lanka Tangalle Buckingham Place Pool Sunbeds Palms Ocean

I bliver hentet tidligt på jeres hotel og kørt langs kysten til den historiske by Galle. 

Mango House 3+*

I skal bo 2 nætter på Mango House, der er en fredfyldt og farverig oase i hjertet af historiske Fort Galle. Alt er smukt og gennemført i den gamle hollandske villa, og beliggenheden inden for murene i Fort Galle fuldender oplevelsen.

På opdagelse i Galle

I har nu resten af dagen til at gå på opdagelse og slappe af. Fort Galle er en af de største, historiske attraktioner på en rejse til Sri Lanka. At bo inden for fortets mure giver oplevelsen en ekstra dimension, da I kan slentre rundt mellem byens restauranter og butikker og nyde aftenstemningen, når alle dagsturisterne er taget hjem til hotellerne udenfor.

Selve Galle blev hårdt ramt af tsunamien i 2004, men fæstningen bestod. Inden for murene er byen præget af smuk hollandsk arkitektur, og hele stemningen oser af historie. Galle er også kendt for sine fiskere, der klatrer op på en pæl og sidder på siden af den, når tidevandet kommer. Førhen levede de af at skaffe dagens fangst fra pælen, men nu om dage handler det også om at fange opmærksomheden fra turtisternes kameraer .

Xl Sri Lanka Galle Fort Church Buddhist Stupa Fort Wall
XL Sri Lanka Galle Aditya Resort Beach Sunbeds
Xl Sri Lanka Galle Amangalla Afternoon Tea

I starter dagen med en stille cykeltur fra Galle, hvor I meget hurtigt er ude i det autentiske Sri Lanka med smukke rismarker og landsbyer. Selv om I kun cykler 12 km og har drikkepauser undervejs, vil I alligevel føle, at I når vidt omkring sammen med jeres lokale guide. Nyd også det lokale dyre- og fugleliv med ørne, påfugle, aber og store varaner. 

Efter cykelturen kan i tage en dukkert ved Unawatuna, som er en hyggelig bugt tæt ved Galle. Bugten er beskyttet af et rev som gør at svømning året rundt er sikkert. Tidligere var stranden de rygsæksrejsendes favorit, men efterhånden er der masser af barer, restauranter og steder, I kan leje en solseng og parasoller.

Guidet gåtur i Galle?

I kommer dog til stranden de følgende dage, så tal med jeres rejserådgiver, hvis vi skal arrangere en guidet gåtur i Galle med frokost i et privat hjem.

Xl Sri Lanka Galle Paddy Trail Group Sun Bike Cycle Nature
Xl Sri Lanka Galle Traditional Fisherman On Stick Ocean Fishing
XL Sri Lanka Galle Yatagala Raja Maha Viharaya Temple

Ud på formiddagen dag 13 kører I nordpå ca. 1,5 time til Bentota-stranden.

Paradise Road The Villa Bentota 4+*, Bentota-stranden

I skal bo 3 nætter på Paradise Road The Villa Bentota, der er et Sri Lankas bedste boutiquehoteller. Villa Bentota er meget charmerende med smuk arkitektur i kolonitidens stil og en lækker indretning i primært sort/hvide farver.

Bad trygt fra den brede strand

Sri Lanka er kendt for lange smukke strande, hvor der desværre mange steder er strøm og store bølger. Ved Villa Bentota er stranden bredere og mere rolig end de fleste andre steder, så I kan bade trygt langt de meste af året. Her er kun få mennesker på stranden. Glæd jer til en perfekt afslutning på det kompromisløse eventyr på Sri Lanka.

Xl Sri Lanka Hotel Villa Bentota Pool
Xl Sri Lanka Hotel Villa Bentota Beach Sunset
Xl Sri Lanka Hotel Villa Bentota Room Close Up

Nyd den sidste dag på skønne Sri Lanka. Først på aftenen kommer jeres chauffør og henter jer for at køre jer i lufthavnen. I har været meget sammen og sikkert lært hinanden godt at kende, men nu skilles vejene. I lander i Danmark dag 17 – og mange har allerede her planer om flere rejser til Sri Lanka, for der er så meget at opleve.

 

Xl Sri Lanka Hotel Villa Bentota View Garden Pool Sunset
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukkede hoteller

Her skal I bo på jeres rejse

Sri Lanka har skønne strande, men mange er plaget af strøm og bølger. Vi udvalgt et resort ud til en strand, hvor selv børn kan bade. Glæd jer til at slutte af med velfortjent afslapning. 

Udvalgte 3* og 4* hoteller på Sri Lanka

I skal bo på hoteller udvalgt for deres beliggenhed og særlige stemning. F.eks. inden for murene i Fort Galle, ud til junglen ved Yala med udsigt til krokodiller fra poolen, på homestay i højlandet osv. 

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Colombo, Sri Lanka t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport
 • Privat chauffør/guide til rådighed fra dag 3-13
 • 1 nat på Colombo Courtyard 3+*, Colombo. Standard værelse, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Tuk tuk-safari til Colombos gadekøkkener
 • Entré: Dambulla-grotterne ved Det Gyldne Tempel
 • 2 nætter på Aliya Resort & Spa 3+*, Habarana. Deluxe værelse, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Cykeltur i kongebyen Polonnaruwa
 • Oplevelse: Sigiriya: Til toppen af løveklippen
 • 1 nat på Radisson Hotel Kandy 3+*, Kandy . Sleep værelse, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Mageløs togtur til Ella
 • 3 nætter på Ceylon Tea Bungalows 3+*, Bandarawela ved Ella. Deluxe værelse, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Vandretur til verdens ende
 • Oplevelse: Til tops på Little Adam's Peak
 • Oplevelse: Elefantsafari i Udawalawe
 • 2 nætter på Buckingham Place 4*, Tangalle, Værelse med balkon, inkl. morgenmad
 • 2 nætter på Mango House 3*, Galle, Værelse med balkon, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: På cykel til det autentiske Sri Lanka
 • 3 nætter på Paradise Road The Villa Bentota 4+*, Bentota. Standard værelse, inkl. morgenmad
Pris per person ved 2 voksne
Kompromisløst eventyr på Sri Lanka
RejseperiodeDobbelt
25.04.24 ‑ 30.04.2441.000‑43.000
01.09.24 ‑ 09.12.2434.000‑37.000
10.12.24 ‑ 15.01.2542.000‑48.000
16.01.25 ‑ 14.03.2537.000‑41.000
15.03.25 ‑ 30.04.2543.000‑45.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, udflugter, entreer og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
Tal med en ekspert

Få skræddersyet jeres rejse til Sri Lanka

Få den bedste oplevelse på Sri Lanka

Når I vælger at tage med Nyhavn Rejser til Sri Lanka, er I sikre på kvaliteten. Vores rejsekonsulenter har personligt tjekket og håndplukket oplevelser og hoteller, og vi har udvalgt de absolut bedste partnere lokalt. Alle vores rejser til Sri Lanka kan samtidig tilpasses jeres ønsker. Det giver jer tryghed for den bedste oplevelse.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.