XL Sri Lanka Tangalle Mawella Taru Villa Pool House Pool Area
Tangalle, Sri Lanka

Taru Villas - Mawella

Intimt boutiquehotel ved skøn badestrand

Taru Villas - Mawella er et mindre, intimt boutiquehotel med opmærksomt personale og en varm atmosfære. Her bor I i rolige omgivelser ved naturskøn badestrand, nyder ferieroen ved poolen og tager på spændende udflugter.

Hvis I søger et mindre, intimt boutiquehotel, så er Taru Villas - Mawella et godt valg. Hotellet ligger på Sri Lankas sydkyst i tilbagetrukne, naturskønne omgivelser mellem træer og palmer lige ud til den to-kilometerlange sandstrand, Mawella. Langs stranden kan I spotte de lokale fiskere i deres både ude på havet i færd med dagens fangst, men ellers møder I ikke mange andre turister og gæster. 

Tæt på Sri Lankas bedste oplevelser

Taru Villas - Mawella har en god beliggenhed tæt på oplevelsesmuligheder. I kan eksempelvis udforske byen Tangalle (otte km) med sine farverige markeder fuld af dufte og kulturelle indtryk. Eller besøge de smukke og meget forskellige nationalparker. Fra Yala Nationalpark med de vilde leoparder til Uda Walawe med Sri Lankas største bestand af elefanter og Bundala Nationalpark med sine dansende, lyserøde flamingoer.

Xl Sri Lanka Tangalle Fishing Boats
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Pool og naturskøn strand

Den store pool ligger i hjertet af hotellet. Her nyder I ferieroen, slapper af og læser en god bog. I kan også udforske stranden, hvorfra der kan bades det meste af året afhængigt af strøm og bølger.

Friskfangede hummere og krabber

På Taru Villas – Mawellas restaurant byder det udsøgte menukort på en variation af traditionelle srilankanske og europæisk inspirerede retter af lokale, friske råvarer såsom friskfangede hummere og krabber.

Udsøgte restauranter langs kysten

Langs sydkysten ligger der også flere restauranter, som I kan besøge. Tæt på hotellet, langs stranden finder I eksempelvis to mindre restauranter, ligesom I kan besøge nogle af de større hotellers og resorts restauranter.

Besøg eksempelvis Anantara Peace Haven Resort 5* kun fem km fra hotellet. Her kan I smage på Italien i den prisbelønnede restaurant Ill Mare på stranden, mens solen går ned over havet. Her kan I også få serveret udsøgt sushi og kulinariske retter fra Asien i Teppanyaki-restauranten.

Kun seks værelser

Taru Villas – Mawella har kun seks værelser. Alle indrettet af ejeren selv, som er indretningsarkitekt, i en smagfuld, kolonitidsinspireret stil med et balanceret farvespil mellem lyse og mørke farver, marmorgulve og træmøbler.

Alle værelser har terrasse samt aircondition, vifte i loftet, te og kaffefaciliteter, tv m.m. Ønsker I ekstra luksus, så anbefaler vi en villa med plunge-pool på terrassen.

Værelserne variere i størrelsen, men rejser I som familie og har brug for flere værelser, kan vi varmt anbefale Taru Villas - Kurumba,  som er to villaer, der ligger i tilknytning til Taru Villas - Mawella.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sri Lanka

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sri Lanka. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.