XL Sri Lanka Bentota Rock Villa Pool Area Evening Lights
Sri Lanka

Taru Villas - Rock Villa Bentota

Enestående boutiquehotel ved en af Sri Lankas bedste strande

Taru Villas - Rock Villa er et boutiquehotel i særklasse med sublim stemning og super, men afslappet service. Stort skyggefuldt haveanlæg, dejlig pool og en af Sri Lankas bedste strande med hotellets egne solsenge få skridt fra haven. 

Taru Villas er en højt anerkendt kæde af unikke boutiquehoteller på Sri Lanka, og Rock Villa er nok perlen i samlingen. Her er en vidunderlig atmosfære med personlig service og kulinariske eventyr i de skønneste omgivelser. 

En af Sri Lankas bedste strande

Sri Lanka er kendt for lange smukke strande, men mange steder forhindrer strøm og store bølger, at I bare kan hoppe i. Bentota er stranden bredere og mere rolig end de fleste andre steder, så I kan bade trygt langt de meste af året. Her er kun få mennesker på stranden, og freden har også tiltrukket et rigt fugleliv. 

Når I går fra hotellets have til stranden krydser i den et-sporede jernbane, der løber langs kysten. Der kommer et tog en gang i timen, og det er mere underholdning end et problem. Det føles som en gammel film, når toget bumler forbi.

XL Sri Lanka Bentota Rock Villa Private Beach View
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Tropisk haveanlæg med pool

Taru Villas – Rock Villa er etableret i en herskabsvilla fra midt i 1800-tallet. I nyder kolonitidens stil fra dens smukkeste side. Hotellet er anlagt i et stort tropisk haveanlæg, hvor I finder store armstole, solsenge og hængekøjer. 

Der er mange skyggefulde steder i haven og også en mere end 15 m lang pool. Vil I hellere i havets bølger, er der kun 30-40 m at gå, så står I på Bentota-stranden. Også her har hotellet både betjening og solsenge, hvis I vil slappe af til lyden af brisen og bølgerne under skyggefulde træer og pandanus palmer.

Smagfulde værelser

Taru Villas – Rock Villa har blot 7 værelser.  

  • 2 Deluxe dobbeltværelser
  • 2 Superior dobbeltværelser 
  • Poolsuite med 2 soveværelser og privat pool til store familier
  • Walauwa Suiten med 2 soveværelser, private veranda, spiseområde mm i den oprindelige villa

Alle værelser er smagfuldt indrettet med tydelige rødder i kolonitiden. Fine detaljer, smukke møbler, rustikke klinkegulve og masser af harmoni. 

Skøn mad med friske råvarer

Fra morgenmad til aftensmad kan I glæde jer over et dedikeret køkken, der fremtryller lækre retter både fra det traditionelle srilankanske køkken og det internationale. Fisk og skaldyr kommer fra de lokale fiskere og grønt fra det lokale marked. 

Xl Sri Lanka Bentota Rock Villa Pool Suite Sunchairs
XL Sri Lanka Bentota Rock Villa Sun Beds Pool Area
Xl Sri Lanka Bentota Rock Villa Pool Suite Bedroom 2 Living
Generationsrejser til Taru Villas - Rock Villa Bentota

Poolvilla med plads til 6 ved Sri Lankas bedste strand

Generationsrejser til store villaer

Sri Lanka er et fantastisk rejsemål til rejser 3 generationer sammen. Her er smuk natur og oplevelser for alle aldre fra elefanter og hvaler til templer og kongebyer. Bo sammen i en villa med pool ved Sri Lankas nok mest børnevenlige strand.

Villa med egen pool til den store familie

Taru Villas - Rock Villa er anlagt i et stort tropisk haveanlæg med en lang pool og solterrasse. Store træer og pandanus-palmer giver skygge til de maksimalt 18 gæster.

Hotellet består af et hovedhus, der er opdelt i flere værelser, samt en charmerende villa, Pool suite, med to soveværelser, der begge har eget badeværelse og egen opholdsstue. Udenfor er solterrasse, spisesalon og have med pool kun til jer.

Villaen er udsøgt indrettet med stengulve, hvide vægge, farverig kunst, møbler i mørkt træ og mange fornemme detaljer, der fastholder stedets historiske og herskabelige stemning. Med to ekstra opredninger til børnene kan I være 6 i villaen med god plads til alle.

Generationsrejse med hele hotellet kun til jer?

Er I en familie eller flere vennepar, hvor I rejser 12 sammen, kan I reservere samtlige værelser i den smukke herskabsvilla kun til jer. Og regnestykket er nemt, hvis I er op til 18. I kan få hele hotellet, dvs. herskabsvilla og Pool Suite, og hele det tropiske haveanlæg og alle solstole ved stranden for jer selv.

Vi mangler kun at nævne god mad og super service. Taru Villas - Rock Villa er virkelig en perle til tre generationer eller flere familier sammen til Sri Lanka. 

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Sri Lanka Hotel The Kandy House Infinity Pool
Sri Lanka, Asien

Sri Lanka i særklasse

15 dage fra

40.000 kr.

Glæd jer til

Sri Lankas største attraktioner i jeres eget tempo

Nogle af Sri Lankas mest charmerende 4+* boutiquehoteller

Egen bil med privatchauffør til rådighed alle dage

Elefantsafari, cykeltur og UNESCO-templer

Mageløs togtur gennem tehøjlandet

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sri Lanka

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sri Lanka. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.