Xl Sri Lanka Hotel Villa Bentota Bawa Pool Central Courtyard
Bentota, Sri Lanka

The Villa Bentota

Vidunderligt boutiquehotel ved en af Sri Lankas bedste strande

The Villa Bentota 4* er et på alle måder unikt hotel. Kolonitidsstilen, der er skabt af Sri Lankas berømte arkitekt Geoffrey Bawa, er gennemført og romantisk. Og stranden hører til Sri Lankas absolut bedste.

The Villa Bentota ligger som navnet antyder ud til Bentota-stranden 1½ time syd for Sri Lankas hovedstad Colombo. Det er en af Sri Lankas bedste og mest børnevenlige strande. Sri Lankas lange og smukke strande har ofte meget strøm og store bølger, men ikke her. Glæd jer til en dukkert.

Sri Lankas første boutique-hotel

The Villa Bentota er skabt med udgangspunkt i Sri Lankas første boutique-hotel. Den berømte arkitekt Geoffrey Bawa faldt for en smuk ejendom, Mohotti Walauwa, og omskabte den til et boutiquehotel. 

Hotellet er senere udvidet og opdateret med en ekstra fløj, moderne badeværelser og swimmingpools, men Geoffrey Bawas arbejde skaber stadig stedets sjæl. Smukke søjlegange med skønne hyggekroge, rustikke røde tegltage og gennemført arkitektur med sort/hvide dekorationer suppleres af de fine grønne haver med store træer og fredfyldte pavilloner. Glem alt om stress og jag i verden udenfor. 

Xl Sri Lanka Hotel Villa Bentota Small Pool
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

To pools - for familier og for voksne

Hotellet har to pools – en lav for børnefamilier og en 23 m lang forbeholdt voksne. Er der voksne par i børnepoolen, ved de altså, at her kan de møde latter og plask, så forældrene ikke behøver være stressede af den grund.

På sporet af den gode strand

Mellem hotellet og stranden er anlagt en stor skyggefuld have, hvor palmer og græsplæner viser vej til vandet.  For enden af den store grund løber dog også den lokale jernbane. Ja, det kan høres, men for de fleste bliver det faktisk et underholdende element fra en svunden tid. 

The Villa Bentota er helt klart vores egen favorit i favorit på Bentota-stranden. Fra den anden side af sporet er der ca. 40-50 meter til stranden og skyggefulde træer og pandanus palmer med de mange forunderlige rødder.

Værelser på The Villa Bentota

The Villa Bentota har blot 15 værelser og suiter fra stilfulde enkeltværelser til de mest overdådige suiter med flere værelser. Farvevalget er diskret og alligevel levende og fyldt med harmoni i et elegant miks af lyst og mørkt. 

Der er valgt de bedste materialer, og alle værelser har aircondition, loftsvifte, myggenet og gratis Wi-fi. Familier kan vælge to værelser ved siden af hinanden med privat trappe til værelserne. Tal med jeres rejserådgiver om denne mulighed.

Restaurant The Villa Café

Når sulten melder sig, kan I gå I hotellets restaurant, The Villa Café, og nyde delikate retter for enhver smag lige fra lækre pizzaer til smagfulde retter fra det lokale køkken. Restauranten er også åben for gæster udefra. 

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Sri Lanka Tea Picker Plantation Nature Waterfall
Sri Lanka, Asien

Kompromisløst eventyr i Sri Lanka

17 dage fra

33.000 kr.

Glæd jer til

Det autentiske og smukkeste Sri Lanka

Skønne cykelture og safaritur med elefanter

Vandreture i vidunderlig natur bl.a. til verdens ende

Togtur, tempelgrotter og privatchauffør

Udvalgte 3-4* hoteller bl.a. ved en af Sri Lankas bedste strande

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sri Lanka

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sri Lanka. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.