XL Sri Lanka Sigiriya Water Garden Sigiriya Duplex Villa Plunge Pool
Habarana, Sri Lanka

Water Garden Sigiriya

Eksklusive villaer i harmoni med naturen

Water Garden Sigiriya er et eksklusivt hotel med store villaer, spa, pool og udsøgt restaurant. Her er I omgivet af søer, bjerge og frodige marker – natur, som gør hotellet til en oplevelse i sig selv. Hotellet har desuden en perfekt beliggenhed i Sri Lankas kulturelle trekant tæt på seværdigheder og nationalparker.

I finder Water Garden Sigiriya cirka 3,5 times kørsel fra Colombo og seks km fra den 200 meter høje Løveklippe, Sigiriya Rock, som er på UNESCOs Verdensarvliste. I kan betragte klippen i det fjerne fra jeres villa på Water Garden Sigiriya, hvis natur udgør et fantastisk, fredfyldt og naturskønt sceneri med spejlblanke søer og vandløb, snoede stier samt frodige, grønne områder med græs, træer og marker.

Perfekt beliggenhed tæt på oplevelser

Ud over Løveklippen, hvis top gemmer på ruinerne af et ældgammelt kongepalads, ligger Water Garden Sigiriya perfekt i forhold til at opleve det autentiske Sri Lanka.

I kan eksempelvis besøge de fascinerende Dambulla-grotter ved Det Gyldne Tempel i Dambulla (34 km), eller tage på jeepsafari i Minneriya National Park (16 km), hvor I kan komme helt tæt på elefanter, krokodiller m.fl.

Xl Sri Lanka Dambulla Cave Temple Statues
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Pool, spa og fitness

På Water Garden Sigiriya kan I lade ferieroen sænke sig i naturskønne omgivelser. Hotellet har et stort poolområde med separat børnepool. Her kan I slappe af i loungemøblerne og nyde synet af naturen, som omgiver jer. I kan også forkæle jer selv med en dejlig spabehandling i spaen, som er en lille oase af wellness. Trænger I i stedet til at være aktive, kan I benytte jer af hotellets veludstyrede motionsrum.

Moderne restaurant og bar med udsigt

Hotellet har en stor, international og moderne restaurant, som ligger ved poolen med panoramaudsigt til naturen. Menukortet byder på udsøgte retter fra det srilankanske køkken, men I finder også en bred vifte af internationale retter, salater osv. på menukortet.

Under restauranten ligger hotellets bar, som serverer drinks og snacks.

Store villaer og mulighed for egen pool

Hotellet har i alt 30 villaer, som har en lys og moderne indretning med alle de faciliteter, som I har brug for såsom WiFi, tv, nespresso-maskine samt aircondition. Alle villaer har et veludstyret badeværelse med badekar, bløde badekåber m.m.

Vælg mellem tre villatyper:

 

  • Deluxe Villas: Stor villa uden pool, men med skøn udsigt til grønne omgivelser
  • Superior Deluxe Villas: Stor villa med egen plunge pool på terrassen og plads til to voksne i soveværelset plus to børn i den store stue.
  • Duplex Twin Villas: Stor villa i to etager med egen plunge pool og jacuzzi på terrassen med plads til to voksne i soveværelset plus to børn i den store stue.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sri Lanka

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sri Lanka. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.