Xl Sri Lanka Hot Air Balloon Forrest Dambulla
Oplevelse i Sri Lanka

I luftballon over Sri Lankas gyldne trekant

Nyd fred, blændende udsigt og champagne, når I lander

Stig til vejrs sammen med solen, og lad vinden bestemme, hvilke af Sri Lankas enestående kulturlevn, I skal se. Der er smuk natur og UNESCO-beskyttet verdensarv i alle retninger.

Livet kan blive så planlagt. Nogle gange skal man derfor lade tilfældet råde og se, hvad dagen bringer. Det er præcis, hvad der skal ske denne dag på Sri Lanka, hvor I skal i luftballon over den gyldne trekant, The Golden Triangle. Vinden bestemmer retningen. I følger stille med.

Flyv over UNESCO World Heritage attraktioner

Den gyldne trekant på Sri Lanka et dog et sted, hvor det er nemt at slippe tøjlerne til den stramme plan lidt. Det forholdsvis lille område byder på smuk natur, landsbyer og Unesco World Heritage attraktioner i alle retninger fra startstedet ved Kandalama eller Sigiriya.

Fred over Sri Lanka

I bliver hentet, så I kan være ved startstedet før solopgang, typisk allerede kl. 5.30. I ser ballonen blive fyldt med varm luft og rejse sig mod himlen, og så er I klar til at stige om bord og flyve afsted.

Det sker fuldstændig blidt, når ballonen slipper jorden. Som om tyngdekraften pludselig ophæves. Der er lidt ”tilbage til rødderne” over at flyve i ballon, verdens ældste flyveform. Kun lyden fra brænderen bryder i ny og næ stilheden, og I kan mærke, hvordan kræfterne i varmen bærer jer opad.

Som vinden blæser

I den ene retning ser i den store, gyldne Buddha ved klippetemplet Dambulla. I den anden den imponerende løveklippe, Sigiriya, med Kong Kasyapas citadel på toppen af den lodrette kæmpesten.  

Om I nærmer jer den ene eller den anden eller noget helt tredje, vil morgenbrisen bestemme. Ofte skifter vindretningen efter højden, så den erfarne pilot har dog også noget at skulle have sagt.

I ser solen stå op over Sri Lanka for at opløse morgendisen og farve landskabet i skønne farver. I landsbyerne vinker de lokale børn og voksne op til jer. Godmorgen på Sri Lanka.

Xl Sri Lanka Hot Air Balloon Sunrise View People

Champagne og begge ben på jorden

Hjælpere følger jer fra jorden, så I hurtigt efter landing kan blive budt velkommen tilbage til jordoverfladen med champagne, juice og koldt vand. Kan man starte en dag meget bedre?

Praktiske informationer

I letter kort efter solopgang, hvor luften er kølig og vinden rolig. Selve flyveturen tager en times tid. I bliver hentet på jeres hotel og kørt tilbage senere, så turen tager i alt ca. 3½ time. Der er ikke toilet på ballonen, som har plads til 8 – 16 passagerer alt efter vind, vejr og vægt på jer og de øvrige passagerer. Vi ved, det er uhøfligt, men vi kommer nok til at bede jer om den.

Klæd jer efter vejret og hav gode, lukkede sko på fx sneakers. En hat/kasket til at beskytte mod solen og varme fra brænderen er også godt. Børn: Fra 7 år og op. Siderne på kurven er 120 cm, så børnene skal være høje nok til at kunne se ud og nyde udsigten. I må ikke løfte dem op. Børn under 16 år skal følges af voksne. 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sri Lanka

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sri Lanka. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.