• Oplev Sri Lanka på cykel
 • Kør ad små stier ud til det autentiske Sri Lanka ved Galle
 • På cykelturen ved Galle krydser I de gamle handelskanaler
 • Oplev det autentiske Sri Lanka på cykeltur ved Galle
 • Klippetemplet Yatagala Raja Maha Viharaya ved Galle på Sri Lanka

På cykel til det autentiske Sri Lanka

Start dagen med en stille cykeltur fra Galle

Oplev Sri Lanka på en cykeltur
Læs mere

I skal kun ganske kort væk fra Galle, før I er ude i det autentiske Sri Lanka med smukke rismarker, dyreliv og landsbyer. Oplev det på en nem cykeltur som en skøn start på en god dag.

Kør ad små stier ud til det autentiske Sri Lanka ved GalleI skal på en blot 12 km lang cykeltur, men I vil alligevel føle, at I når vidt omkring. Turen rummer mange facetter af Sri Lanka, og I kan få til passet indholdet efter jeres ønsker.

I cykler på gode mountain bikes med en lokalkendt guide ud langs rismarkerne omkring Galle. Her kommer I tæt på dagligdagen, hvor de lokale arbejder i marken, og I kommer gennem landsbyer med templer og skoler. 

Oplev de store varaner på Sri LankaVaraner og ørne

På jeres vej passerer I de gamle kanaler, der blev bygget, så flodbåde kunne transportere krydderier ud til havnene og videre mod kunder verden over. I ser også selv, hvordan der dyrkers krydderier og frugt som mango og dorian. 

I kan I også nyde det lokale dyre- og fugleliv. Fuglene er repræsenteret af f.eks. ørne, kingfishers og påfugle, og I kan komme hjem med skønne billeder af aber, vandbøfler og store varaner. 

Der smages på sød kokosnøddemælk på et stop under cykelturen på Sri Lanka

Vand og frisk kokosmælk

Jeres guide giver jer vand til turen, men undervejs stopper I også for at slukke tørsten med mælk fra en lokal art af kokosnød, der er sødere end normal kokosmælk. I stopper ligeledes ved en såkaldt ambalama i et smukt, grønt område. En ambalama er en overdækket platform, som står mange steder på Sri Lanka til brug for pilgrimme og andre rejsende, der her kan få hvile og skygge. 

Klippetemplet Yatagala Raja Maha Viharaya ved Galle på Sri LankaKlippetemplet Yatagala Raja Maha Viharaya

Hvis I ønsker det, kan I besøge det stille tempel Yatagala Raja Maha Viharaya, hvor Buddha er blevet tilbedt i mere end 2.300 år. Her er en 9 m stor Buddha og klippemalerier, og ved siden af templet kan I møde de lokale munke i deres kloster. 

På cykelturen ved Galle krydser I de gamle handelskanalerInkl. supportvogn!

Vi anbefaler at tage denne tur tidlig morgen, før varmen tager over. Cyklerne er i god stand, og I får også udleveret hjelme. I har altid en tuk-tuk i nærheden, som er klar med både support og køletaske, lige som I kan lægge nogle af jeres ting her.

Oplev det autentiske Sri Lanka på cykeltur ved GalleTuren tager omkring 2 timer. På nær en enkelt stigning er terrænet fladt, og I kan tage en dukkert ved Wijaya-stranden bagefter.

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.