Xl South Africa Lodge Phinda Private Game Reserve Rocklodge Private Pool Suite
Sydafrika

&Beyond Phinda Private Game Reserve, KwaZulu-Natal

4 eksklusive lodges og 2 private lodges i stor og varieret safaripark

&Beyond Phinda Private Game Reserve består af fire eksklusive lodges samt to private lodges. Safariparken adskiller sig fra mange af Sydafrikas andre med sine syv forskellige landskaber – derfra også tilnavnet: "Seven Worlds of Wonder".

Syv økosystemer på ét ophold

Så langt øjet rækker byder den fantastiske natur i Phinda Private Game Reserve på floder, sumpområder, marker, dale, skovstrækninger, bjerge og fordybninger. Parken er Big Five-område med uovertrufne muligheder for at se for eksempel leoparden lære sine unger at jage, flodhestene boltre sig i vandet eller tage på en udflugt til det Indiske Ocean, hvor kæmpeskildpadderne kommer på land for at lægge æg fra november til januar - for bare nævne nogle få muligheder. Safarien foregår i åbne 4x4 jeeps med &Beyonds egne uddannede rangers og trackers.

Alle seks lodges ligger i et lavrisiko malariaområde, og der er dagligt to gamedrives (safari) samt bush walks og bådture på floden. Mod ekstra betaling kan der arrangeres kulturelle besøg i en Zulu-landsby, Maputaland Beach Adventure, hesteridning, dybhavsfiskeri samt dykker ture.

De ligger i et 18.000 hektar stort landområde i KwaZulu-Natal tre timers kørsel på gode veje fra Durban eller halvanden time fra Richards Bay

XL Southafrica &Beyond Phinda Vlei Resturant Evening
XL Southafrica &Beyond Phinda Vlei Food
XL Southafrica &Beyond Phinda Rock Private Serving Staff
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

&Beyond Phinda Mountain Lodge

Beliggende med udsigt til Ubombo bjergkæde og omkransende Zululand er stilen en blanding af avant garde og etnisk design. Måltiderne nydes i et smukt opholdsområde som åbner op ud til en fantastisk veranda med spektakulær udsigt over Lebombo Mountains. Lodgen er rigtig god for børnefamilier.

Værelser med privat pool

Vælg imellem 24 cottages og suiter i forskudt plan, som alle har aircondition og loftsvifte, opholdsstue, bar, egen veranda med plunge pool (undtagen exclusive family suite) og badeværelse med badekar, bruser og dobbelt vask. I suiterne er der hårtørrer og telefon.

Faciliteter

Nyd godt af faciliteter såsom swimmingpool, safari shop, udkigsdæk, børnepasningsmuligheder (for egen regning) samt konferencefaciliteter med plads til 70 deltagere.

Børn er velkomne på lodgen, dog kan børn under fem år ikke deltage i lodgens normale gamedrives og bushwalks. Efter aftale med lodgemanageren kan der arrangeres specielle børnesafarier for børn fra 6 til 11 år. Der kan sættes en ekstra seng i suiten til børn under 11 år.

&Beyond Phinda Rock Lodge

Beliggende på bjergside med imponerende udsigt over Leopard Rock og den tætte skov i dalen nedenfor. Med en blanding af mexikansk/afrikansk arkitektur har denne lodge et indbydende rustikt udseende.

Værelser

Seks uovertrufne suiter, som alle har aircondition og loftsvifte, privat plunge pool, bar på verandaen og en-suite badeværelse med indendørs- og udendørs bruser, badekar og dobbelt vask. I suiterne er der hårtørrer, deponeringsboks og telefon.

Faciliteter

Boma, udkigsdæk, swimmingpool og safari shop.

På grund af lodgens beliggenhed tager & Beyond Phinda Rock Lodge af sikkerhedsmæssige årsager ikke imod børn

&Beyond Phinda Forest Lodge

Gemt i hjertet af den sjældne Dry Sand Forest ligger & Beyond Phinda Forest Lodge helt fantastisk med udsigt over Sand River. Bygget i arkitektonisk stil i en kombination af glas, træ og naturmaterialer.

Værelser

Otte meget store, luksuriøse suiter, som alle har aircondition og loftsvifte, privat opvarmet plunge pool, egen veranda og badeværelse ensuite med dobbelt vask, indendørs- og udendørs bruserbad I suiterne er der hårtørrer, deponeringsboks og telefon.

Faciliteter

Boma, swimmingpool, safari shop og børnepasningsmuligheder (for egen regning).

Børn er velkomne på lodgen, dog kan børn under fem år ikke deltage i lodgens normale gamedrives og bushwalks. Efter aftale med lodgemanageren kan der arrangeres specielle børnesafarier for børn fra 6 til 11 år.

 

&Beyond Phinda Vlei Lodge

Ligger omkranset af reservatets vådområde i udkanten af sandskoven. Stilen er elegant og eksklusiv med en blanding af balinesisk og afrikansk indflydelse.

Værelser

Fire suiter, som alle har aircondition og loftsvifte, privat plunge pool, egen veranda og badeværelse ensuite med inden- og udendørs brusebad, opholdsstue med åbent ildsted. I suiterne er der hårtørrer, deponeringsboks og telefon.

Faciliteter

Boma, udkigsdæk og børnepasningsmuligheder (for egen regning).

Børn er velkomne på lodgen, dog kan børn under fem år ikke deltage i lodgens normale gamedrives og bushwalks. Efter aftale med manageren på lodgen kan der arrangeres specielle børnesafarier for børn fra 6 til 11 år.

 

&Beyond Phinda Zuka Lodge

&Beyond Phinda Zuka Lodge består af fire fantastiske stråtækte hytter bygget i lys og venlig stil med sydafrikanernes sublime sans for indretning. Denne lodge er en privat lodge, der kun kan udlejes samlet, dvs. hvis I er en familie eller en mindre gruppe, dog på max. otte personer. Til lodgen hører privat ranger, tracker, butler og kok.

Værelser

Fire suiter har aircondition og loftsvifte, privat plunge pool, egen veranda og badeværelse ensuite med inden- og udendørs brusebad, badekar samt opholdsstue med åbent ildsted. I suiterne er der hårtørrer, deponeringsboks og telefon.

Faciliteter

Boma, interaktivt café-inspireret køkken, bibliotek med internetadgang, swimmingpool med udkigsdæk, veranda med store bløde sofaer og lænestole, hvor I kan følge dyrelivet omkring vandhullet. Der er børnepasningsmuligheder (for egen regning).

Børn er velkomne på lodgen, dog kan børn under fem år ikke deltage i lodgens normale gamedrives og bushwalks. Efter aftale med lodgemanageren kan der arrangeres specielle børnesafarier for børn fra 6 til 11 år.

Der kan der ikke sættes en ekstraseng til børn i hytten. En forælder skal derfor dele seng med barnet, og den forælder skal bo i egen suite.

&Beyond Phinda Homestead

Ligesom Zuka Lodge er &Beyond Phinda Homestead en privat lodge, som I får helt for jer selv. Lodgen er inspireret af traditionel Zulu-arkitektur med elegante kunstneriske detaljer, der fremhæver den autentiske atmosfære. Jeres private ranger, tracker, butler og kok sørger for uforglemmelige oplevelser både ude og hjemme og tilrettelægger hver dag et unikt program ud fra jeres ønsker.

Værelser

Fire elegante suiter med store vinduespartier og skydedøre, der alle har en uforlignelig udsigt over safariparken. Alle suiter har eget badeværelse ensuite med inden- og udendørs brusebad, loftsvifte, aircondition, internet, deponeringsboks og telefon.

Faciliteter

Motionsrum, pool med loungeområde, boma, store terrasse, rummeligt, åbent køkken.

Børn er velkomne på lodgen, dog kan børn under fem år ikke deltage i lodgens normale gamedrives og bushwalks. Efter aftale med lodgemanageren kan der arrangeres specielle børnesafarier for børn fra 6 til 11 år.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sydafrika

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sydafrika. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.