Xl South Africa Hotel Great Fish River Lodge Evening View
Sydafrika

Great Fish River Lodge, Kwandwe Game Reserve

Unik lodge med luksuriøse suiter og professionelle game drives

Great Fish River Lodge i Sydafrika byder på luksuriøse suiter i det smukke Kwandwe Private Game Reserve. Blandt toppen af safari lodges og medlem af det eksklusive Relais & Château.

Great Fish River Lodge ligger i et område med Big Five og tusindvis af dyr som elefanter, løver, næsehorn, bøfler, leoparder samt et fantastisk fugleliv. Safarien foregår i åbne 4x4 jeeps med And Beyond's egne uddannede rangers og trackers. Alle 4 lodges ligger i malaria frit område i Sydafrika.

2 gange dagligt er der game drives, og midt på dagen tilbydes en times nature walk. Udover det rige dyreliv kan man fra juli til september opleve et fantastisk skue af gule, orange og gyldne farver, når vinterblomsterne folder sig ud.

Kwandwe Private Game Reserve i Sydafrika består af 4 forskellige eksklusive lodges beliggende på 22.000 hektar i The Great Fish River Region i hjertet af Eastern Cape. Kwandwe Private Game Reserve ligger 2 timers kørsel på gode veje fra Port Elizabeth. Kwandwe - 'Hjem for den Blå Trane' - Sydafrikas stærkt truede nationalfugl.

Xl South Africa Lodge Great Fish River Lodge Dinner
Xl South Africa Lodge Great Fish River Lodge Suite Evening Plunge Pool
Xl South Africa Lodge Great Fish River Lodge Overview Aerial

Great Fish River Lodge, Sydafrika

Great Fish River Lodge er beliggende med udsigt til The Great Fish River, hvis bredder er beklædt med de smukke aloe blomster. Stilen er smuk med åbne ildsteder, store vævede tæpper, yellowwood møbler, håndsyet damask linen, antikt porcelæn samt sølvbakker- og bestik kendetegnende for en typisk velhavende farm fra 1820'erne.

Måltiderne nydes enten på den private veranda, i den smukke spisestue i stearinlysenes skær, eller i bomaen under en fantastisk stjernehimmel, kun oplyst af fakler, lanterne og bålsteder.

Great Fish River Lodge har en yderst velassorteret vinkælder med de fantastiske vine, som kendetegner Sydafrika, samt en safari butik, hvor man kan købe tøj, bøger, gaver og sydafrikansk kunst.

Great Fish River Lodge værelser

9 uovertrufne suiter, som alle har aircondition og loftsvifte, privat plunge pool, en-suite badeværelse med indendørs- og udendørs bruser, badekar og dobbelt vask.

I suiterne er der hårtørrer, pengeboks og telefon. Hver suite har privat overdækket veranda, hvorfra man kan studere de mange dyr og nyde det smukke landskab.

Børn på Great Fish River Lodge

På grund af lodgens beliggenhed, tager Great Fish River Lodge af sikkerhedsmæssige årsager ikke imod børn.

Xl South Africa Lodge Great Fish River Lodge Suite
Xl South Africa Lodge Great Fish River Lodge Suite Bathroom
Xl South Africa Lodge Great Fish River Lodge Suite Sunset
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sydafrika

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sydafrika. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.