XL South Africa One&Only Cape Town Pool Beach View Of Table Mountain
Sydafrika

One&Only Cape Town

Sublimt luksushotel med unik beliggenhed ved V&A Waterfront

One&Only Cape Town er et enestående luksusresort med en unik beliggenhed i hjertet af Victoria & Albert Waterfront. Resortet byder på sublime værelser med betagende udsigter til Table Mountain, gastronomi på michelinniveau og et gennemført koncept med service i verdensklasse.

Et af Cape Towns tophoteller

Cape Town er en af Afrikas smukkeste byer, og få steder kan I bo bedre end på byens One&Only-resort. Alt - fra den hjertevarme velkomst i den elegante lobby til de delikate cocktails i Nobu Bar og udsigten fra jeres store balkon - oser af stil og klasse.

Resortet er lige egnet for par, der søger et romantisk og privat ophold centralt i Cape Town, til familier, der ønsker den bedst tænkelige indkvartering på rundrejsen i Sydafrika.

Eneste resort i V&A Waterfront

One&Only Cape Town er det eneste egentlige resort i Victoria & Albert Waterfront, og resortet forstår at få det optimale ud af sin beliggenhed med en arkitektur, der matcher det moderne miljø perfekt, og strategiske udsigter til både det omgivende byliv, marinaen og Table Mountain i det fjerne.

Victoria & Albert Waterfront er Cape Town mest mondæne kvarter med restauranter i verdensklasse og shopping blandt kendte mærkevarebrands. Her får I international storbystemning med en distinkt, sydafrikansk undertone.

XL South Africa One&Only Cape Town Pool
XL South Africa One&Only Cape Town Vista Lounge Dining
XL South Africa One&Only Cape Town Marina Room
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Pool på privat ø

Det store poolområde på One&Only Cape Town er en oase af fred midt i det summende byliv, der - bogstaveligt talt - omslutter jer. Poolen ligger på en af to små, private øer, hvortil der kun er adgang fra resortets hovedbygning i Victoria & Albert Waterfront. Følelsen af isolation midt i storbyen er enestående, udsigten til marinaen og Table Mountain fås ikke meget bedre, og poolområdet er helt enkelt det bedste i Victoria & Albert Waterfront.

Internationale stjernekokke

One&Only-kæden er om noget kendt for sine imponerende restauranter, og her lever One&Only Cape Town fuldt ud op til sit navn. Den berømte japanske stjernekok Nobu står i spidsen for resortets restaurant af samme navn, der serverer gastronomi i michelinklasse, der på forunderligste vis får japanske og sydafrikanske madtraditioner til at gå op i en højere enhed. Restaurant Nobu er kendt i hele Sydafrika og tiltrækker et stort publikum af udefrakommende gæster, så bestil bord i god tid.

Herudover kan I spise på den brasserie-inspirerede restaurant Reuben's og nyde middelhavsinspirerede retter under åben himmel ved poolen.

Jeres drinks kan I nyde Vista Bar & Lounge med udsigt til Table Mountain eller på vinbaren Wine Loft.

Fede aktiviteter for børn og teens

Men det er ikke kun de voksne, der skal forkæles. Ved ankomst får alle børn udleveret en rygsæk med tegnesager, og børn 4-11 år bliver de budt varmt velkommen i børneklubben (4-11 år) hvor der arrangeres spil og kreative lege. Aktiviteterne kredser om forskellige temaer såsom havet, mad, miljøet og naturens fugle og dyr, hvorigennem børnene på deres helt eget niveau lærer jeres destination at kende.

Børneklubben holder til i sin egen bygning med filmlounge, egen have, computerrum mv. På resortområdet er der også mulighed for at spille minigolf.

For teenagere 12-17 år arrangeres der fælles udflugter med eksempelvis klatrevæg, sandboarding, skøjtebane, bowling, bobslæde mv.

 

Spa på egen ø

På den anden af One&Only Cape Towns øer finder I resortets spa med adskillige behandlingsrum placeret i en idyllisk have, der emmer af harmoni og balance. Spaen tilbyder en række One&Only-signaturbehandlinger, og pools, dampad, sauna og bade kan frit benyttes af resortets gæster.

I hovedbygningen finder I resortets professionelle fitnesscenter, hvor I kan motionere på egen hånd, deltage i holdundervisning eller booke et træningsforløb med en personlig træner.

 

Luksuriøse værelser og suiter

I kan vælge mellem at bo i hovedbygningen i marinaen eller på en af de private øer.

Hovedbygningen, der er syv etager høj, tilbyder forskellige værelser og suiter med udsigt til enten marinaen eller Table Mountain. Alle værelser har egen balkon.

På øerne kan I bo i et dobbeltværelse eller en suite med et eller to soveværelser. Her har I egen balkon eller terrasse med udsigt til kanalen, der omkranser øerne.

Alle værelser og suiter er rummelige med en behagelig atmosfære af moderne luksus. Strejf af varme, afrikanske nuancer bidrager til den harmoniske oplevelse.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sydafrika

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sydafrika. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.