Xl South Africa Johannesburg Saxon Hotel Pool
Sydafrika

Saxon Hotel, Johannesburg

Prisvindende designhotel i eksklusivt område

Saxon Hotel, Villas & Spa, er til jer, der vil have det bedste i Johannesburg. Hotellets restauranter og spa har vundet mange priser, og I kan se frem til et ophold med femstjernet service og luksus i rolige, stilfulde omgivelser.

Et hotel ud over det sædvanlige

I kører ind gennem en stor port ad hotellets private avenue omgivet af enorme, velholdte haver med flotte blomsterbede og majestætiske træer. Få minutter senere træder I ind i den stilfulde lobby, hvor I bydes varmt velkommen og jeres bagage bringes direkte til jeres suite eller villa. Saxon Hotel er noget helt særligt – velkommen til!

Tag eksempelvis et par dage på Saxon Hotel i starten af jeres rundrejse i Sydafrika, før I veludhvilede og høje på forkælelse tager videre til store safarioplevelser.

Medlem af Leading Hotels of the World

Saxon Hotel ligger da også i Johannesburgs eksklusive forstad, Sandhurst, der er forbeholdt de rigeste i byen. Hotellet er medlem af Leading Hotels of the World, hvilket understreger hotellets fokus på gastronomi og service, og så har det vundet samtlige priser for at levere kulinariske oplevelser og spaoplevelser i særklasse.

Xl South Africa Johannesburg Saxon Hotel Pool Sunbeds
Xl South Africa Johannesburg Saxon Hotel The Terrace Lounge Bar
Xl South Africa Johannesburg Saxon Hotel Spa Treatment Room
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Gastronomi fra morgen til aften

Saxon Hotel lokker med tre restauranter i verdensklasse, der alle serverer kvalitetsmad fra internationale køkkener. Hvad foretrækker I? Seks-retters fine dining på restaurant Grei? En moderne fortolkning af afrikanske retter på restaurant Qunu? Frokost ved poolen på The Terrace? Eller High Tea i den skønne, grønne have? Her er naturligvis også en imponerende vinkælder.

Uanset hvad I vælger, er I garanteret en sansefuld oplevelse i alt lige fra mad til omgivelser og service. Intet er overladt til tilfældighederne. Råvarerne er lokale og fra hotellets egen køkkenhave mens servicen er helt i top!

Prisvindende spa og stort poolområde

Træd ind i en oase af forkælelse i hotellets spa, hvor I kan nyde alt fra massage til afslapning i aromaterapeutiske bade. Fuldend oplevelsen med snacks og vin serveret ved poolkanten i spaen.

Hotellet har desuden et stort udendørs poolområde og veludstyret motionslokale.

Store, stilfulde suiter og villaer

I kan vælge mellem forskellige luksussuiter og villaer på Saxon Hotel. Indretningen er elegant med stort fokus på komfort, så I føler jer hjemme og kan komme helt ned i gear. Her er masser af håndplukkede detaljer, der på moderne vis afspejler Sydafrika.

Hvor meget plads har I brug for? Luksussuiterne er fra 80 m2, mens villaerne er op til 400 m2 med privat pool, butlerservice og alt, hvad der skal til for at tage jeres Afrika-rejse til helt nye højder.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sydafrika

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sydafrika. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.