Xl South Africa Johannesburg The Peech Hotel Exterior Evening
Sydafrika

The Peech Boutique Hotel, Johannesburg

Moderne boutiquehotel i det hippe Melrose-kvarter

The Peech Boutique Hotel er en oase i det ellers livlige Johannesburg. Her er grønt, fredfyldt og gåafstand til shopping og restauranter. Slap af ved poolen eller tag ud for at opleve bylivet.

Oase tæt på restauranter og shopping

The Peech er et moderne boutiquehotel i et roligt hjørne af det ellers hippe Melrose-kvarter uden for Johannesburg centrum og tre kvarters kørsel fra Johannesburg Lufthavn. Hotellets 16 værelser er indhyllet af en frodig have med flotte blomsterbede, hyggelige kroge med loungemøbler og en fælles pool.

Lige uden for hotellet finder I en stor park samt et par lokale restauranter. Og kun et kvarter til fods bringer jer til Melrose Arch, der er kvarteres puls med masser af gode caféer, bagerier, restauranter og shopping-muligheder.

Stemningsfuld bistro og gode råvarer

The Peech har en bistro, hvor I kan nyde gode retter i stemningsfulde omgivelser. Simpelt og afslappet med et strejf af sofistikeret er, hvordan de selv beskriver stemningen. Menukortet byder både på lokale retter og internationale retter tilberedt af friske, lokale råvarer eller råvarer fra hotellets egen køkkenhave.

16 værelser med udsigt til haven

Hotellets 16 værelser er fordelt på de tre værelsestyper Heritage Room på 40 m2, Classic Room på 40 m2 og Peech Suite på 60 m2. Heritage Rooms ligger i hovedbygningen, hvis historie går helt tilbage til 1950’erne. Classic Rooms og Peech Rooms ligger rundt om og direkte ud til den frodige have, som I kan nyde fra jeres terrasse eller balkon.

Værelserne har en moderne indretning med sydafrikanske detalje såsom flotte flettekurve og farverige mønstre. Og de har alle Wifi, aircondition, TV, Nespressmaskine m.m.

 

Xl South Africa Johannesburg The Peech Hotel Exterior
Xl South Africa Johannesburg The Peech Hotel Garden Suite
Xl South Africa Johannesburg The Peech Hotel Restaurant People Eating
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sydafrika

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sydafrika. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.