Xl South Africa The Turbine Boutique Hotel And Spa Exterior Canal
Knysna, Sydafrika

The Turbine Boutique Hotel & Spa

Hipt boutiquehotel på Thesen Island

Tag et gammelt kraftværk og fyld de industrielle rammer med moderne faciliteter, kunst og masser af farve. Så har I The Turbine Boutique Hotel & Spa. 24 værelser, spa, pool, god restaurant og super beliggenhed.

Thesen Island - en charmerende oase

The Turbine Boutique Hotel ligger på den østlige side af Thesen Island i hjertet af Knysna (udtales Najsna), der er perfekt til et par dages afslapning på jeres rejse i Sydafrikas Garden Route-område. Her bor I direkte ud til floderne, der snor sig gennem øens bybillede som en charmerende oase med husbåde, boutiquehoteller, flotte villaer, butikker, caféer og natursmukke omgivelser. I er dog ikke længere væk fra fastlandet, end en lille tur over øens broer.

Boutiquehotel i gammelt kraftværk

Hotellet adskiller sig markant fra sine naboer, og vidner stolt om Knysnas fortid. I 1700-tallet var byen især kendt for træudvinding, som blev eksporteret til mange steder i verden. I 1922 behandlede man tømmer på øen, og træaffaldet blev brugt til at starte et kraftværk med turbiner, der generede elektricitet til byen helt frem til 2001. Og det er netop i dette kraftværk, at The Turbine Boutique Hotel ligger i dag. 

Store dele af kraftværkets industrille rammer er bevaret, så de indgår på lige fod med hotellets ellers hippe design, der både er farverigt og kunstnerisk.

Xl South Africa The Turbine Boutique Hotel And Spa Exterior Canal
Small South Africa The Turbine Boutique Hotel And Spa Standard Room
Xl South Africa The Turbine Boutique Hotel And Spa Kayak
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Restaurant med kant

Hotellet har en stor restaurant, der også er populær hos de lokale – måske på grund af dets unikke design med udsigt til de gamle turbiner. Nu mindre I altså sidder ved de store vinduer med udsigt til terrassen, poolen og floden. I kan naturligvis også nyde jeres middag på terrassen.

Retterne er moderne med rødder i det afrikanske og det internationale køkken. Menuen ændres ofte, og her er alt fra burgere til salater og en god bøf. Det er også her, I starter dagen med brunch.

24 unikke værelser

På The Turbine Boutique Hotel bor I i et af de 24 værelser, der har en hip indretning, som varierer fra værelse til værelse. Masser af detaljer skaber stemning og atmosfære, og alle værelser har WiFi, minibar, te- og kaffefaciliteter, tv m.m.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sydafrika

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sydafrika. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.