Xl South Africa Cape Town Gansbaai White Shark Tour White Shark By Cage Under Water
Oplevelse i Sydafrika

Kom helt tæt på hvidhajer i Sydafrika

Oplev havets kæmper fra båden eller fra et bur i vandet

Tag på et uforglemmeligt eventyr på denne heldagsudflugt med mulighed for at opleve havets vildeste rovdyr helt tæt på. I bestemmer selv om I vil se hvidhajerne fra båden eller med snorkel fra et bur. I sæson kan I endda opleve hvaler!

Unik mulighed for at se hvidhajer

Der findes kun få steder i verden, hvor I kan komme helt tæt på de imponerende hvidhajer. Og selv om der naturligvis ikke er garanti for at opleve kæmperne, er chancerne overordentlig gode i Sydafrikas farvande ved kystbyerne Kleinbaai og Gansbaai. Sikkerheden er naturligvis også i top.

Oplevelsen inkluderer transport til og fra jeres hotel i Cape Town. Og I skal regne med at være afsted fra tidlig morgen ved 5-tiden til eftermiddag ved 17-tiden. I ankommer til Great White House i Kleinbaai, hvor en skøn morgenmad venter på jer. Bagefter får I udleveret våddragter, en naturguide fortæller mere om dagens oplevelser, og så starter selve udflugten. 

Slå anker ved sælernes paradis, Dyer Island 

En lille halv time på vandet bringer jer til Dyer Island, hvor hvidhajernes favorit spise lever i bedste velgående – nemlig sæler. Der er derfor rigtig gode chancer for at opleve hajerne her og ved den nærliggende Shark Alley. Så er spørgsmålet bare, hvordan I vil opleve dem? Fra båden? Eller i vandet?

Båden ligger til anker i cirka to timer afhængigt af hajernes aktivitet, vejret og hvor mange, der vil opleve hajerne fra buret. Så der er god tid til både at nyde udsigten fra båden og i vandet, og naturguiderne gør jer også gerne klogere på hvidhajernes og andre hajers biologi undervejs. 

Xl South Africa Cape Town Gansbaai White Shark Tour Shark Swimming By Cage
Xl South Africa Cape Town Gansbaai White Shark Tour Humpback Whale By Ship
Xl South Africa Cape Town Gansbaai White Shark Tour Divers In Cage

På med snorklen og ned i vandet til hajerne

Vil I opleve hajerne helt tæt på, er det nu. I har våddragter og snorkel på, og buret sænkes kun lige ned under havoverfladen, så I kan trække vejret gennem snorklen og let kan tage hovedet op over vandet, hvis I får brug for det.

Med en kampvægt på op til to tons og en længde på op til seks meter er hvidhajen ikke bare verdens største rovfisk. Det er med garanti også et dyr, der får adrenalinen til at pumpe ekstra hurtigt i kroppen. Og en oplevelse, som I vil tale om længe efter, I er kommet op af vandet … 

Praktisk information

Der kan være op til 40 deltagere på båden, men der er god plads til alle, og I er kun få i buret ad gangen. Husk kamera! Ud over sæler og hvidhajer kan I fra juni til november være heldige at spotte hvaler, og fuglelivet er berigende året rundt. 

Praktisk påklædning efter vind og vejr. Dagen afsluttes i Great White House med dejlig varm suppe og mulighed for at se en video fra dagens oplevelser.

Bemærk; minimumsalderen er 12 år for at opleve hvidhajer fra buret.

Tal med en ekspert

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.