Xl Southafrica Two White Rhinoceros Animal

Kompromisløst eventyr i Sydafrika

Kompromisløst eventyr i Sydafrika

14 dage fra 43.500 kr.

Kontakt Louise

Tlf. 33 320 320

Det vildeste safari- og natureventyr i Sydafrika

Oplev et natureventyr i Sydafrika med safaritur i et privat reservat i selveste Kruger National Park. Bo i små camps, oplev safari til fods og sov ude i bushen på platforme under åben himmel!

I kører ad den spektakulære Panoramarute og kommer i et med naturen i Isimangaliso Wetland Park, der er erklæret World Heritage Site.

Glæd jer til

 • Safari i bil, til fods og sleep out på platforme i Kruger
 • Natureventyr i UNESCO-beskyttede Isimangaliso Wetland Park
 • Gyldne strande og unikke Thonga Beach Lodge 4* i KwaZulu-Natal
 • Små camps og håndplukkede lodges
 • Inkl. næsten alle aktiviteter og måltider fra start til slut

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Skukuza 1 nat på Skukuza 1 Højdepunkter Eksklusive aftensafarier i Kruger National Park, når alle andre er taget hjem. Eksklusive aftensafarier i Kruger National Park, når alle andre er taget hjem.
Skukuza 3 nætter på Skukuza 3 Højdepunkter Walking safari med kyndige guides og sleep out med overnatning i trækronerne, Walking safari med kyndige guides og sleep out med overnatning i trækronerne,
Mpumalanga 1 nat på Mpumalanga 1 Højdepunkter Blyde River Canyon og en uforglemmelig udsigt fra God's Window. Blyde River Canyon og en uforglemmelig udsigt fra God's Window.
Isimangaliso Wetland Park 2 nætter på Isimangaliso Wetland Park 2 Højdepunkter Bush walks med rigt dyreliv og kanoture med guide ad flodhestenes stier. Bush walks med rigt dyreliv og kanoture med guide ad flodhestenes stier.
Maputuland 4 nætter på Maputuland 4 Højdepunkter Snorkling ved Thonga Beach og kajakture på Lake Sibaya. Snorkling ved Thonga Beach og kajakture på Lake Sibaya.
Xl Southafrica Baby African Elephant Between Big Elephants Animal
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Unik safari i Kruger National Park

Denne rejse til Sydafrika er aldeles unik fra første til sidste dag. I bor først på små camps i et privat reservat inde i Kruger National Park. Her oplever I safari i bil og især til fods i nærkontakt med naturen og dyrelivet.

I sover også på udkigsplatforme under åben himmel - langt ude i bushen, hvor I falder i søvn under stjernerne til lyden af bushen, der altid er vågen. Det er jeres vagter også. De to egentlige camps har kun otte og fire telte. Jo mindre camp, jo tættere på dyrene!


En ekstra unik oplevelse er muligheden for at køre ind i selve Kruger National Park, når alle andre har forladt den. Her er kun jer og dyrene! Glæd jer.

 

 

Den spektakulære Panorama-rute

Efter safari i Kruger venter en spektakulær køretur ad den utroligt smukke Panarama-rute, der, som navnet siger, byder på de mest utrolige panoramaudsigter over bjerge, kløfter og vandfald. Et af højdepunkterne er udsigten fra God’s Window over den 33 kilometer lange Blyde River Canyon, der er verdens tredjestørste kløft og 700 meter dyb.

Natur og strand i Isimangaliso Wetland Park

Rejsens sidste del er et natureventyr i UNESCO-beskyttede Isimangaliso Wetland Park, hvor I bor på små, eksklusive lodges dels inde på bredden af Kosi Lake og ude ved kystens gyldne strande på det unikke Thonga Beach Lodge 4*. Dagene byder på afslapning og gastronomi, men også uforlignelige ture ud i naturen i kano, i båd eller til fods.

Her er et fascinerende dyreliv med blandt andet flodheste, krokodiller, oddere og desmerdyr og mange fugle, og ved kysten er god snorkling fra stranden samt super dykning. Fra november til februar kommer læderskildpadderne om natten for at lægge æg.

Xl South Africa Drakensberg Mountains Royal Natal National Park Nature
Xl South Africa Kosi Forest Lodge Canoeing
Xl South Africa Kosi Forest Lodge Birds
Det skal I opleve

Dagsprogram

I Nyhavn Rejser kan rejsen altid skræddersys efter jeres ønsker. Tal med jeres rejserådgiver, hvis i f.eks. vil forlænge med ophold i f.eks. Cape Town eller vinlandet. 

XL South Africa Rhino Post Safari Lodge View

I rejser fra Danmark mod Sydafrika, hvor I næste dags formiddag lander i Skukuza efter et stop i Johannesburg.

XL South Africa Rhino Post Safari Lodge Safari Buffalos

I bliver budt velkommen i lufthavnen og kørt til første safaricamp, Rhino Post Safari Lodge 4*. I kommer i god tid til allerede første eftermiddag at hoppe en tur i poolen efter den lange flyvetur og ikke mindst til at køre på safari og opleve de første dyreflokke.

XL South Africa Rhino Post Safari Lodge Safari
XL South Africa Sabi Sand Game Reserve Safari Animal Lions In The Sand
XL South Africa Safari Animal Elephants Fighting

Rhino Post Safari Lodge 4* 

Rhino Post Safari Lodge 4* ligger i et privat reservat inde i Kruger National Park. I skal opleve hele tre camps i dette 120 km2 store reservat.

Jo mindre camps, jo tættere på dyrene kommer I. Rhino Post Safari Lodge 4* har kun otte eksklusive og rummelige telte med udsigt til Mutlumuvi-flodlejet. I har den ægte safaristemning, men også meget høj komfort.

XL Southafrica Kruger &Beyond Ngala Lodge Safari

Få Kruger National Park for jer selv 

Rhino Post Safari Lodge har Big Five safari i landcruisers ad reservatets grusveje. Normalt anbefaler Nyhavn Rejser at holde sig til de private reservater frem for selve Krugers ofte meget befærdede asfaltveje, men Rhino Post Safari Lodge har ret til at køre ind i Kruger om aftenen, når alle andre er taget hjem. I har Kruger for jer selv! Her er kun jer og dyrene. D

XL South Africa Rhino Post Safari Lodge Food

Dagen starter med en kop dampende varm kaffe og lidt brød, før I tidligt drager ud på morgensafari fra Rhino Post Lodge for at se nærmere på reservatets rige dyreliv.


Tilbage i campen venter en god brunch, før I drager videre til næste camp i reservatet, Rhino Walking Safari - Plains Camp 4*. I bliver kørt dertil, men ellers handler de næste dage primært om safari til fods!

Xl Southafrica Lodge Andbeyond Ngala Safari Lodge Ranger Guest Elephant

I pionerernes fodspor: Plains Camp 4* 

Plains Camp er specialiseret i safari til fods ad vandrestier i bushen. Safari, som pionererne kendte den. På safari til fods fyldes I af duftene og lydene fra bushen, synet af dyrene og fortællingerne fra de rangers, der følger jer.

Plains Camp er på alle måder en oplevelse for de få. Her er kun fire telte! Teltene er indrettet i pionerstil, men med al tænkelig komfort. Campen ligger i skyggen af store akacietræer med udsigt over bushen og et vandhul, hvor dyrene samles. Ude i den vilde natur, ved ingen, hvad dagen bringer, men hold udkig efter zebra, bøffel, giraf, elefant, næsehorn og løve.

XL South Africa Safari Zebras Drinking From Waterhole

Sleep out - safari med overnatning på udkigsplatform

En af nætterne venter den vildeste safarioplevelse. I går på safari, men denne gang vender I ikke tilbage til lejren. Ude i bushen er der bygget udsigtsplatforme i højde med trækronerne. Her skal I overnatte!

I sover under stjernerne og er i et med naturen. En løves knurren og en gren, der knækker under en elefantfod, høres tydeligt. Bushen er vågen døgnet rundt. Det samme er lejrens vagter. Platformene er i flere niveauer med toilet-, spise- og soveplatforme. Oplevelsen kan aflyses ved dårligt vejr.

XL South Africa Rhino Post Safari Lodge Main Deck

XL South Africa Arathusa Bush Walk

Om morgenen har I den sidste safari i Kruger National Park. Stedet er kendt for safari til fods, men ønsker I nu en safari i landcruiser, kan I bede om det.

Efter brunch er det tid at sige farvel til safari i Kruger National Park og tage videre mod nye naturoplevelser. I bliver hentet i campen, kører ud af Kruger og ad den utroligt smukke Panarama-rute, der som navnet siger byder på de mest utrolige panoramaudsigter over Drakensberg-bjergene, kløfter og vandfald. 

Gods´Window, Mpumalanga 

Et af højdepunkterne på turen er den spektakulære udsigt fra God’s Window ud over den 33 kilometer lange Blyde River Canyon, der er verdens tredjestørste kløft og 700 meter dyb ved God's Window. I kan se Kruger National Park og mod Lebombo Mountains ved grænsen mellem Sydafrika og Mozambique.

Xl South Africa Drakensberg Mountain Range Nature 4X4 Car Driving Road

Oliver's Guest House 4*, Mpumalanga

Dagens mål er Oliver's Guest House 4*, hvor I har en enkelt overnatning. Nøgleordene for lodgen er romantik, naturscenerier og golf, så vi forstår godt, hvis I gerne vil forlænge med et par dage til. Bare sig til.

Med stor pool og 18-hullers golfbane til den ene side og Mpumalangas store skove på den anden kunne Oliver's Guest House 4* ikke bede om en meget smukkere beliggenhed. Nyd afslappet stemning, skøn gastronomi og wellness klinik.

Xl South Africa Swartberg Mountains Caledon Nature

Xl South Africa Drakensberg Mountains Royal Natal National Park Nature

I bliver kørt fra Oliver's til lufthavnen i Nelspruit, hvorfra I flyver til Durban. En repræsentant for Nyhavn Rejser kører jer til det UNESCO-beskyttede naturområde Isimangaliso Wetland Park. Turen tager 3-3½ time,  den sidste del ad hjulspor gennem den sandede skovbund, hvor kun en firhjulstrækker kan komme frem. 

Xl South Africa Kosi Forest Lodge Room

Kosi Forest Lodge 3+*, Sydafrika 

De næste dage byder på natureventyr, gastronomi og afslapning på Kosi Forest Logde 3+*. Lodgen ligger på en sandbanke på bredden af Kosi Lake, og fra poolen er der uhindret udsigt til Lake Shengeza.  Her er kun seks bungalows, men til gengæld uendeligt meget at foretage sig i og ved det store vådområde.

Xl South Africa Kosi Forest Lodge Sunset

XL South Africa Sabi Sand Game Reserve Safari Animal Lions In The Sand

Det 30 kilometer lange reservat Isimangaliso Wetland Park består af skove, sumpe, marskland og blandt andet af fire søer forbundet af en række kanaler.

Her lever blandt andet flodheste, krokodiller, oddere og desmerdyr og 250 arter fugle med blandt andet fiskeørne, flamingoer og hejrer. Tal med lodgens guides om dagens program, og tag på tur i kano eller med guide ad flodhestenes stier.

Xl South Africa Kosi Forest Lodge Boat Trip, Hippo

Safari i åbne jeeps og bush walks

Sabi Sand Game Reserve åbner for safari i åbne jeeps og også spændende bush walks, hvor I blandt andet kan vandre mellem floder med flodheste. Her er en enorm koncentration af dyr, og det er et af de absolut bedste steder, hvis I drømmer om at se leoparder på safari i Sydafrika.

Xl South Africa Kosi Forest Lodge Outside Bathroom

I starter dagen med endnu en safari i åben jeep, men det er tid at sige farvel til dyrene. I har oplevet noget af den absolut bedste og mest mangfoldige safari i Sydafrika med ophold på skønne lodges. Ikke bare dyreoplevelserne, men alt har været en ekstraordinær oplevelse. Nu går turen hjemad. 

I bliver kørt i lufthavnen i Nielspriut og flyver via Johannesborg til Danmark, hvor I lander dag 12. Velkommen hjem! 

Xl South Africa Thonga Beach Lodge Walkways
Xl South Africa Thonga Beach Lodge Deluxe Ocean View Bedroom

Xl South Africa Thonga Beach Lodge Deluxe Ocean View Deck

I er midt i et World Heritage Site med enestående natur, så kom ud i den uspolerede natur og nyd det i fulde drag.

Aktiviteterne på Thonga Beach Lodge spænder fra en stille gåtur langs den flere kilometer lange og samtidig meget brede sandstrand til guidede vandreture i skovene og eventyr i kajak i den store sø Lake Sibaya. I kommer forbi verdens højeste palmeart!

Xl South Africa Thonga Beach Lodge Snorkelling In Rock Pools

Her er god snorkling fra stranden, og I kan også tage på ud med dykkerudstyr i havet, hvor store rev venter. Fra november til februar kommer læderskildpadderne om natten for at lægge æg. I kan også besøge en nærliggende landsby og få indblik i det lokale liv.

Xl South Africa Thonga Beach Lodge Aerial View Beach Sea Rooms

Jeres safari og natureventyr i Sydafrika er slut. I bliver kørt til lufthavnen ud på eftermiddagen og flyver mod Danmark, hvor I lander næste dags morgen dansk tid. Velkommen hjem.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Alle camps og lodges på denne rejse byder på unik stemning og de bedste muligheder for at få de største naturoplevelser krydret med afslapning og komfort. Fra de små camps i Kruger til gastronomi på Kosi Forest Lodge og forkælelse på Thonga Beach Lodge.

Samtidig er det steder, hvor I får utroligt meget inkluderet. Stort set alle måltider på rejsen, alle safarier og en masse aktiviteter i Isimangaliso Wetland Park.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-Skukuza / Richards Bay-København
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavne og lodges m.m.
 • 1 nat på  Rhino Post Safari Lodge 4*, inkl. fuld pension og al safari
 • 3 nætter på Rhino Walking Safari (2 nætter på Plains Camp og 1 nat på sleep out med all inclusive og al safari)
 • 1 nat på Oliver's Guest House 4* inkl. morgenmad
 • Indenrigsfly Nelspruit-Durban
 • 2 nætter på Kosi Forest Lodge 3+*, inkl. fuld pension og 2 aktiviteter
 • 4 nætter på Thonga Beach lodge 4*, inkl. fuld pension og de fleste aktiviteter
 • Gebyrer til nationalparker
Pris per person ved 2 voksne
Kompromisløst eventyr i Sydafrika
RejseperiodeDobbelt
18.05.24 ‑ 31.10.2443.000‑50.000
01.11.24 ‑ 31.12.2450.000‑53.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

 • Måltider, drikkevarer, drikkepenge og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sydafrika

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sydafrika. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.