• Næsehorn i Kruger National Park. Sydafrika
 • Rhino Walking Safari Plain Camp ved Kruger i Sydafrika
 • Rhino Walking Safari Sleep Out i Krüger National Park i Sydafrika
 • Kosi Forest Lodge i Isimangaliso Wetland Park i Sydafrika
 • Kosi Forest Lodge i Isimangaliso Wetland Park i Sydafrika
 • Wilderness Beach ved Thonga Beach Lodge, Sydafrika

Kompromisløst eventyr i Sydafrika

Det vildeste safari- og natureventyr i Sydafrika, 14 dage fra 44.000 kr.

Glæd jer til:

Safari i bil, til fods og sleep out på platforme i Kruger

Natureventyr i UNESCO-beskyttede Isimangaliso Wetland Park

Gyldne strande og unikke Thonga Beach Lodge 4* i KwaZulu-Natal

Små camps og håndplukkede lodges

Inkl. næsten alle aktiviteter og måltider fra start til slut

Læs mere

Oplev et natureventyr i Sydafrika med safaritur i et privat reservat i selveste Kruger National Park. Bo i små camps, oplev safari til fods og sov ude i bushen på platforme under åben himmel! I kører ad den spektakulære Panoramarute og kommer i et med naturen i Isimangaliso Wetland Park, der er erklæret World Heritage Site.

Unik safari i Kruger National Park

Denne rejse til Sydafrika er aldeles unik fra første til sidste dag. I bor først på små camps i et privat reservat inde i Kruger National Park. Her oplever I safari i bil og især til fods i nærkontakt med naturen og dyrelivet.

I sover også på udkigsplatforme under åben himmel - langt ude i bushen, hvor I falder i søvn under stjernerne til lyden af bushen, der altid er vågen. Det er jeres vagter også. De to egentlige camps har kun otte og fire telte. Jo mindre camp, jo tættere på dyrene!En ekstra unik oplevelse er muligheden for at køre ind i selve Kruger National Park, når alle andre har forladt den. Her er kun jer og dyrene! Glæd jer.

Den spektakulære Panorama-rute

Efter safari i Kruger venter en spektakulær køretur ad den utroligt smukke Panarama-rute, der, som navnet siger, byder på de mest utrolige panoramaudsigter over bjerge, kløfter og vandfald. Et af højdepunkterne er udsigten fra God’s Window over den 33 kilometer lange Blyde River Canyon, der er verdens tredjestørste kløft og 700 meter dyb.

Natur og strand i Isimangaliso Wetland Park

Rejsens sidste del er et natureventyr i UNESCO-beskyttede Isimangaliso Wetland Park, hvor I bor på små, eksklusive lodges dels inde på bredden af Kosi Lake og ude ved kystens gyldne strande på det unikke Thonga Beach Lodge 4*. Dagene byder på afslapning og gastronomi, men også uforlignelige ture ud i naturen i kano, i båd eller til fods.Her er et fascinerende dyreliv med blandt andet flodheste, krokodiller, oddere og desmerdyr og mange fugle, og ved kysten er god snorkling fra stranden samt super dykning. Fra november til februar kommer læderskildpadderne om natten for at lægge æg.

Unikke camps og logdes med utroligt meget inkluderet

Alle camps og lodges på denne rejse byder på unik stemning og de bedste muligheder for at få de største naturoplevelser krydret med afslapning og komfort. Fra de små camps i Kruger til gastronomi på Kosi Forest Lodge og forkælelse på Thonga Beach Lodge.Samtidig er det steder, hvor I får utroligt meget inkluderet. Stort set alle måltider på rejsen, alle safarier og en masse aktiviteter i Isimangaliso Wetland Park.

 

Program

Dag 1
I rejser til Sydafrika

Rhino Post Safari Lodge ved Krüger National Park i SydafrikaI rejser fra Danmark mod Sydafrika, hvor I næste dags formiddag lander i Skukuza efter et stop i Johannesburg.

Dag 2
Velkommen til Skukuza og første safari i Sydafrika

På safari fra Rhino Post Safari Lodge ved Krüger National Park i Sydafrika

I bliver budt velkommen i lufthavnen og kørt til første safaricamp, Rhino Post Safari Lodge 4*. I kommer i god tid til allerede første eftermiddag at hoppe en tur i poolen efter den lange flyvetur og ikke mindst til at køre på safari og opleve de første dyreflokke.

Rhino Post Safari Lodge ved Krüger National Park i Sydafrika

Rhino Post Safari Lodge 4*

Rhino Post Safari Lodge 4* ligger i et privat reservat inde i Kruger National Park. I skal opleve hele tre camps i dette 120 km2 store reservat.

Jo mindre camps, jo tættere på dyrene kommer I. Rhino Post Safari Lodge 4* har kun otte eksklusive og rummelige telte med udsigt til Mutlumuvi-flodlejet. I har den ægte safaristemning, men også meget høj komfort.

Rhino Post Safari Lodge ved Krüger National Park i SydafrikaFå Kruger National Park for jer selv!

Rhino Post Safari Lodge har Big Five safari i landcruisers ad reservatets grusveje. Normalt anbefaler Nyhavn Rejser at holde sig til de private reservater frem for selve Krugers ofte meget befærdede asfaltveje, men Rhino Post Safari Lodge har ret til at køre ind i Kruger om aftenen, når alle andre er taget hjem. I har Kruger for jer selv! Her er kun jer og dyrene. Det oplever I på dagens safari.En overnatning på Rhino Post Safari Lodge 4* med fuld pension.

Dag 3-5
Safari til fods og sleep out på platforme i bushen

Rhino Post Safari Lodge ved Krüger National Park i SydafrikaDagen starter med en kop dampende varm kaffe og lidt brød, før I tidligt drager ud på morgensafari fra Rhino Post Lodge for at se nærmere på reservatets rige dyreliv.Tilbage i campen venter en god brunch, før I drager videre til næste camp i reservatet, Rhino Walking Safari - Plains Camp 4*. I bliver kørt dertil, men ellers handler de næste dage primært om safari til fods!

Rhino Walking Safari Plain Camp ved Kruger i SydafrikaI pionerernes fodspor: Plains Camp 4*

Plains Camp er specialiseret i safari til fods ad vandrestier i bushen. Safari, som pionererne kendte den. På safari til fods fyldes I af duftene og lydene fra bushen, synet af dyrene og fortællingerne fra de rangers, der følger jer.Plains Camp er på alle måder en oplevelse for de få. Her er kun fire telte! Teltene er indrettet i pionerstil, men med al tænkelig komfort. Campen ligger i skyggen af store akacietræer med udsigt over bushen og et vandhul, hvor dyrene samles. Ude i den vilde natur, ved ingen, hvad dagen bringer, men hold udkig efter zebra, bøffel, giraf, elefant, næsehorn og løve.

Rhino Walking Safari Sleep Out i Krüger National Park i SydafrikaSleep Out - Safari med overnatning på udkigsplatform!

En af nætterne venter den vildeste safarioplevelse. I går på safari, men denne gang vender I ikke tilbage til lejren. Ude i bushen er der bygget udsigtsplatforme i højde med trækronerne. Her skal I overnatte!I sover under stjernerne og er i et med naturen. En løves knurren og en gren, der knækker under en elefantfod, høres tydeligt. Bushen er vågen døgnet rundt. Det samme er lejrens vagter. Platformene er i flere niveauer med toilet-, spise- og soveplatforme. Oplevelsen kan aflyses ved dårligt vejr.To overnatninger på Plains Camp 4* og en overnatning i Sleep Out.

Dag 6
Safari og sightseeing ad Panoramaruten

Rhino Walking Safari Plain Camp ved Kruger i SydafrikaOm morgenen har I den sidste safari i Kruger National Park. Stedet er kendt for safari til fods, men ønsker I nu en safari i landcruiser, kan I bede om det.Efter brunch er det tid at sige farvel til safari i Kruger National Park og tage videre mod nye naturoplevelser. I bliver hentet i campen, kører ud af Kruger og ad den utroligt smukke Panarama-rute, der som navnet siger byder på de mest utrolige panoramaudsigter over Drakensberg-bjergene, kløfter og vandfald. 

God’s Window, Mpumalanga

Et af højdepunkterne på turen er den spektakulære udsigt fra God’s Window ud over den 33 kilometer lange Blyde River Canyon, der er verdens tredjestørste kløft og 700 meter dyb ved God's Window. I kan se Kruger National Park og mod Lebombo Mountains ved grænsen mellem Sydafrika og Mozambique.

Elefantflok, Sydafrika

Oliver's Guest House 4*, Mpumalanga

Dagens mål er Oliver's Guest House 4*, hvor I har en enkelt overnatning. Nøgleordene for lodgen er romantik, naturscenerier og golf, så vi forstår godt, hvis I gerne vil forlænge med et par dage til. Bare sig til.Med stor pool og 18-hullers golfbane til den ene side og Mpumalangas store skove på den anden kunne Oliver's Guest House 4* ikke bede om en meget smukkere beliggenhed. Nyd afslappet stemning, skøn gastronomi og wellness klinik.En nat på 4* Oliver’s Guest House inkl. morgenmad.

Dag 7
Til Kwazulu-Natal og naturen ved Isimangaliso Wetland Park

Der er 250 arter fugle i Isimangaliso Wetland Park i Sydafrika. Her en fiskeørn.I bliver kørt fra Oliver's til lufthavnen i Nelspruit, hvorfra I flyver til Durban. En repræsentant for Nyhavn Rejser kører jer til det UNESCO-beskyttede naturområde Isimangaliso Wetland Park. Turen tager 3-3½ time,  den sidste del ad hjulspor gennem den sandede skovbund, hvor kun en firhjulstrækker kan komme frem. 

Kosi Forest Lodge i Isimangaliso Wetland Park i SydafrikaKosi Forest Lodge 3+*, Sydafrika

De næste dage byder på natureventyr, gastronomi og afslapning på Kosi Forest Logde 3+*. Lodgen ligger på en sandbanke på bredden af Kosi Lake, og fra poolen er der uhindret udsigt til Lake Shengeza.  Her er kun seks bungalows, men til gengæld uendeligt meget at foretage sig i og ved det store vådområde.To nætter på Kosi Forrest Lodge 3+* med fuld pension.

Dag 8
Isimangaliso Wetland Park

Kosi Forest Lodge i Isimangaliso Wetland Park i SydafrikaDet 30 kilometer lange reservat Isimangaliso Wetland Park består af skove, sumpe, marskland og blandt andet af fire søer forbundet af en række kanaler.Her lever blandt andet flodheste, krokodiller, oddere og desmerdyr og 250 arter fugle med blandt andet fiskeørne, flamingoer og hejrer. Tal med lodgens guides om dagens program, og tag på tur i kano eller med guide ad flodhestenes stier.Kosi Forest Lodge i Isimangaliso Wetland Park i SydafrikaHjemme i lodgen kan I nyde den romantiske stemning, når aftenen falder på, og der bliver tændt bål, fakler og stearinlys i restauranten, som serverer mad på gourmetniveau.

Dag 9
Til de gyldne strande i KwaZulu-Natal

Wilderness Beach ved Thonga Beach Lodge, SydafrikaEfter morgenmaden bliver I hentet for at køre ud helt til kysten, hvor de gyldne strande ligger kilometerlange ud til Det Indiske Ocean. Turen tager et par timer, så I får rig mulighed for at slappe af og tage en svømmetur senere på dagen.

Thonga Beach Lodge 4*

I skal nu bo på Thonga Beach Lodge 4*, der ligger i den afsides Mabibi-bugt på Elephant Coast og i hjertet af Isimangaliso Wetland Park.Nyd maden på Thonga Beach Lodge i SydafrikaLodgen byder på Robinson Crusoe-stemning i de store klitter ved Maputulands gyldne kyst. Alt signalerer afslapning og forkælelse i nærkontakt med naturen. Gemt inde i den tætte vegetation ligger 12 bungalows. Nyd stemningen og udsigten fra terrassen til blandt andet de smukkeste solopgange over havet.

Dag 10-12
Afslapning og natureventyr

Dykning ved Thonga Beach Lodge, SydafrikaI er midt i et World Heritage Site med enestående natur, så kom ud i den uspolerede natur og nyd det i fulde drag.Aktiviteterne på Thonga Beach Lodge spænder fra en stille gåtur langs den flere kilometer lange og samtidig meget brede sandstrand til guidede vandreture i skovene og eventyr i kajak i den store sø Lake Sibaya. I kommer forbi verdens højeste palmeart!Pool på Thonga Beach Lodge, SydafrikaHer er god snorkling fra stranden, og I kan også tage på ud med dykkerudstyr i havet, hvor store rev venter. Fra november til februar kommer læderskildpadderne om natten for at lægge æg. I kan også besøge en nærliggende landsby og få indblik i det lokale liv.

Dag 13-14
Hjem fra Safari i Sydafrika

Skildpadde på stranden ved Thonga Beach Lodge, SydafrikaJeres safari og natureventyr i Sydafrika er slut. I bliver kørt til lufthavnen ud på eftermiddagen og flyver mod Danmark, hvor I lander næste dags morgen dansk tid. Velkommen hjem.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Kompromisløst eventyr i Sydafrika
RejseperiodeDobbelt
28.10.21 - 30.04.2248.000-51.000
01.05.22 - 31.07.2243.000-45.000
01.08.22 - 31.12.2250.000-54.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Skukuza / Richards Bay-København
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavne og lodges m.m.
 • 1 nat på  Rhino Post Safari Lodge 4*, inkl. fuld pension og al safari
 • 3 nætter på Rhino Walking Safari (2 nætter på Plains Camp og 1 nat på sleep out med all inclusive og al safari)
 • 1 nat på Oliver's Guest House 4* inkl. morgenmad
 • Indenrigsfly Nelspruit-Durban
 • 2 nætter på Kosi Forest Lodge 3+*, inkl. fuld pension og 2 aktiviteter
 • 4 nætter på Thonga Beach lodge 4*, inkl. fuld pension og de fleste aktiviteter
 • Gebyrer til nationalparker

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

 • Måltider, drikkevarer, drikkepenge og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet