Xl Tanzania Arusha Coffee Lodge The Grill Room Restaurant Exterior
Tanzania

Arusha Coffee Lodge

Stilfuld lodge mellem kaffeplantager

Arusha Coffee Lodge er indhyllet af kaffeplantager, der kan dateres helt tilbage til starten af 1900-tallet. Her masser af stemning, personlig service, gode værelser og gourmetrestaurant. Perfekt beliggenhed i starten eller slutningen af jeres safarirejse i Tanzania.

Mellem kaffe og bjerge

Halvanden times kørsel i bil bringer jer til Arusha Coffee Lodge i udkanten af byen Arusha. Fra lodgen har I udsigt ud over smukke kaffeplantager og Mt. Meru, som troner mod himlen i det fjerne. Kaffe er naturligvis en del af oplevelsen, når I besøger Arusha Coffee Lodge, og I kan glæde jer til at starte morgenen med friskbrygget kaffe af bønner fra områdets marker. Og så kan I jo fortsætte dagen med dejlig afslapning ved poolen i lodgens have, hvor kaffeplanter og lavendelbuske vokser vildt?

Xl Tanzania Arusha Coffee Lodge The Grill Room Restaurant
Xl Tanzania Arusha Coffee Lodge Bar And The Bistro Interior
Xl Tanzania Arusha Coffee Lodge Garden Buffet Luncheon Area

To udsøgte restauranter

God mad er en del af oplevelsen, når I bor på Arusha Coffee Lodge. The Grill Room byder på kulinariske oplevelser baseret på det afrikanske køkken og tilberedt af friske, lokale råvarer. Sæt prikken over i’et med et udsøgt glas vin eller to. 

Og i haven ligger The Bistro, hvor I både kan nyde alt fra større retter såsom pasta eller nybagt pizza fra pizzaovnen til kolde drinks og en god kop kaffe.

30 suiter og værelser

Arusha Coffee Lodge har 30 værelser og suiter med en afrikansk autentisk indretning, der på elegant vis leder tankerne mod beliggenheden i kaffeplantagerne og lodgens historie. Især mørk træ går igen i indretningen fra møbler såsom store himmelsenge til elegante træbjælker i loftet. Der er ikke gået på kompromis med komforten, og alle værelser og suiter har moderne faciliteter som TV, WiFi, kaffe- og tefaciliteter.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Tanzania

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Tanzania. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.