Xl Tanzania Mnemba Island Lodge View From The Sky 3
Tanzania

&Beyond Mnemba Island

Prisvindende luksuslodge på privat paradisø

&Beyond Mnemba Island er uden sidestykke et af Tanzanias mest eksklusive og luksuriøse resorts. Blot 12 bungalows er at finde på resortets lille ø, hvor dagene går med snorkling, gourmetforkælelse og absolut ingenting.

Mød Robinson Crusoe på stranden

Mnemba Island lige ud for Zanzibars østkyst er indbegrebet af paradis på jord med tæt, eksotisk vegetation omkranset af fint hvidt sand og vand så turkisblåt, som det kun findes i Det Indiske Ocean.

Isolationen er så total, og naturen så autentisk utæmmet, at man næsten forventer at se Robinson Crusoe selv komme gående rundt om pynten - iført snorkel og svømmefødder, naturligvis.

Xl Tanzania Mnemba Island Lodge Guest Area
Xl Tanzania Mnemba Island Lodge In View From The Sky
Xl Tanzania Mnemba Island Lodge Beach Area

Fra øde ø til uprætentiøs luksus

For selv om Mnemba Island er øde, har civilisationen gjort sit indtog, da luksuskæden &Beyond overtog øen. I vildnisset gemmer sig luksuriøse bungalows, hvis uprætentiøse byggematerialer og tilsyneladende simple design camouflerer, hvor intelligent moderne komfort og stilren elegance her smelter sammen med den lokale kulturarv - præcis som det kendes fra &Beyond's øvrige lodges.

At skylle i land på en øde ø er ikke det værste, der kan ske, når &Beyond er involveret. 

Snorkling med udsigt til Zanzibar

Alle bungalows vender ud mod stranden og Zanzibar, hvis grønne højdedrag og hvide kyster fylder det meste af horisonten. I det snævre stræde gemmer sig de mest vidunderlige koralrev, som I kan snorkle ved direkte fra stranden. Delfiner, hvalhajer og en overflod af endemiske fisk gør jer følgeskab.

Tag med båd ud til Tanzanias mest berømte dykkersteder, eller forsøg jer med dybhavsfiskeri i de smule vande. Resortets paddle boards og havkajakker står til fri disposition, hvis I vil udforske kysten og havet og stranden i jeres eget tempo.

Et eventyr af ingenting

Andet er her såmænd ikke at fordrive tiden med. Og det er mere end rigeligt. Lad blot tiden gå med ingenting. Nyd, at I her her - sammen.

Gå en tur ad de små stier i nåleskoven, og hils på et par af øens vilde antiloper. Tegn mønstre i sandet med tæerne. Kortlæg nuancerne af blå i hav og himmel. Og forkæl sanserne med den delikate gourmetmad fremstillet af de friskeste råvarer, som havet og naturen kan tilvejebringe - serveret kun for jer i jeres lille refugium.

Egen bungalow på sandet

Jeres bungalow er opført i lokal stil af råt træ, strå, sten og palmeblade og med naturlige tekstiler. Håndværk og traditioner er den eneste udsmykning, der er brug for her, hvor alt er i harmoni med naturen.

Store vinduespartier og en rummelig, overdækket terrasse åbner op ud mod stranden, hvor I om aftenen kan indtage jeres middag, mens sandet langsomt køler af under jeres bare fødder. I morgen tidlig banker det blidt på døren, når morgenmaden er klar til at blive serveret.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Tanzania

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Tanzania. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.