• Smukke Mnemba Island set fra luften
 • Tilbring en romantisk dag til søs fra &Beyond Mnemba Island, Tanzania
 • Familiesuite, &Beyond Mnemba Island, Tanzania
 • Dykning fra &Beyond Mnemba Island, Tanzania

&Beyond Mnemba Island, Tanzania

Prisvindende luksuslodge på privat paradisø

&Beyond Mnemba Island set fra luften
Læs mere

&Beyond Mnemba Island er uden sidestykke et af Tanzanias mest eksklusive og luksuriøse resorts. Blot 12 bungalows er at finde på resortets lille ø, hvor dagene går med snorkling, gourmetforkælelse og absolut ingenting.

Snorkling ved &Beyond Mnemba Island, TanzaniaMød Robinson Crusoe på stranden

Mnemba Island lige ud for Zanzibars østkyst er indbegrebet af paradis på jord med tæt, eksotisk vegetation omkranset af fint hvidt sand og vand så turkisblåt, som det kun findes i Det Indiske Ocean.

Isolationen er så total, og naturen så autentisk utæmmet, at man næsten forventer at se Robinson Crusoe selv komme gående rundt om pynten - iført snorkel og svømmefødder, naturligvis.

&Beyond Mnemba Island set fra luftenFra øde ø til uprætentiøs luksus 

For selv om Mnemba Island er øde, har civilisationen gjort sit indtog, da luksuskæden &Beyond overtog øen. I vildnisset gemmer sig luksuriøse bungalows, hvis uprætentiøse byggematerialer og tilsyneladende simple design camouflerer, hvor intelligent moderne komfort og stilren elegance her smelter sammen med den lokale kulturarv - præcis som det kendes fra &Beyond's øvrige lodges.

At skylle i land på en øde ø er ikke det værste, der kan ske, når &Beyond er involveret. 

Dykning fra &Beyond Mnemba Island, TanzaniaSnorkling med udsigt til Zanzibar

Alle bungalows vender ud mod stranden og Zanzibar, hvis grønne højdedrag og hvide kyster fylder det meste af horisonten. I det snævre stræde gemmer sig de vidunderligste koralrev, som I kan snorkle ved direkte fra stranden. Delfiner, hvalhajer og en overflod af endemiske fisk gør jer følgeskab.

Tag med båd ud til Tanzanias mest berømte dykkersteder, eller forsøg jer med dybhavsfiskeri i de smule vande. Resortets paddle boards og havkajakker står til fri disposition, hvis I vil udforske kysten og havet og stranden i jeres eget tempo.

Strandliv på &Beyond Mnemba Island, TanzaniaET eventyr af ingenting

Andet er her såmænd ikke at fordrive tiden med. Og det er mere end rigeligt. Lad blot tiden gå med ingenting. Nyd, at I her her - sammen.

Gå en tur ad de små stier i nåleskoven, og hils på et par af øens vilde antiloper. Tegn mønstre i sandet med tæerne. Kortlæg nuancerne af blå i hav og himmel. Og forkæl sanserne med den delikate gourmetmad fremstillet af de friskeste råvarer, som havet og naturen kan tilvejebringe - serveret kun for jer i jeres lille refugium.

Udsigt til stranden fra jeres terrasse på &Beyond Mnemba Island, Tanzaniaegen bungalow på sandet

Jeres bungalow er opført i lokal stil af råt træ, strå, sten og palmeblade og med naturlige tekstiler. Håndværk og traditioner er den eneste udsmykning, der er brug for her, hvor alt er i harmoni med naturen.

Store vinduespartier og en rummelig, overdækket terrasse åbner op ud mod stranden, hvor I om aftenen kan indtage jeres middag, mens sandet langsomt køler af under jeres bare fødder. I morgen tidlig banker det blidt på døren, når morgenmaden er klar til at blive serveret.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.