Xl Tanzania Four Seasons Safari Lodge Serengeti Infinitypool Elephants
Serengeti, Tanzania

Four Seasons Safari Lodge

Luksus, Big Five og all inclusive i hjertet af Serengeti National Park

På Four Seasons Safari Lodge er I garanteret total afslapning og store safarioplevelser. I bor med udsigt til savannens dyreliv og nyder alt fra super service til gastronomi og spa. Safari og all inclusive er en del af opholdet.

Oplev dyrelivet direkte fra lodgen

Når I ser ud over kanten fra infinity-poolen på Four Seasons Safari Lodge, forstår I hvorfor Serengeti af lokale masaier kaldes for ”de endeløse sletter”. Lodgen ligger perfekt i hjertet af Serengeti National Park, hvis grønne sletter strækker sig mod verdens hjørner og gemmer på et imponerende dyreliv bl.a. med Big Five.

Dyrene venter bogstaveligtalt for fødderne af lodgen, der er bygget op i højden, så I overalt har en fænomenal udsigt. Og kan føle jer sikre! Giraffer slentrer forbi i solnedgangens skær, mens I nyder aftenkaffen på terrassen. Og elefanter står for underholdningen, når I ligger ved poolen med udsigt til det lokale vandhul.

Small Tanzania Four Seasons Safari Lodge Serengeti Presidential Villa Pool
Small Tanzania Four Seasons Safari Lodge Serengeti Kulas Restaurant
Xl Tanzania Four Seasons Safari Lodge Serengeti Pool And Restaurant View

Safaristemning krydret med luksus

På Four Seasons Safari Lodge kan I se frem til ægte safaristemning i luksuriøse omgivelser. Servicen er god og personlig. Designet er skabt med øje for naturen. Og Afrikas sjæl skinner tydeligt igennem i indretningen, hvor lokal kunst såvel som møbler er nøje udvalgt i de helt rigtige, varme farver. 

All inclusive med udsigt ud over sletten

I har all inclusive med i jeres ophold og kan se frem til forkælelse fra morgen til aften. Restaurant Kula ligger med udsigt ud over poolområdet og det lokale vandhul, hvor slettens vilde dyr ofte mødes for en kølig dukkert. Findes der bedre måder at nyde middagen på? Om morgenen kan I nyde lækkerier fra den store buffet, før I drager af sted på safari. Mens frokost og aften byder på et udvalg af retter fra det afrikanske og internationale køkken med udsøgte, lokale råvarer.

Oplev også en autentisk, afrikansk middag tilberedt over bål (en såkaldt boma) af masaier, der båder giver jer en smag på lokale retter og masai-kulturen. 

Xl Tanzania Four Seasons Safari Lodge Serengeti Safari And Dinner
Xl Tanzania Four Seasons Safari Lodge Serengeti Spa
Xl Tanzania Four Seasons Safari Lodge Serengeti Infinitypool

Safari med professionelle rangere

Serengeti National Park er naturligvis grunden til, at I er her. I har derfor mulighed for at tage på jeepsafari flere gange om dagen, hvor I kan opleve løver, giraffer, elefanter, zebraer, krokodiller og mange flere. En times kørsel fra lodgen bringer jer til Retima-vandhullet, hvor I flodheste næsten slappe af, bader og leger i lag. Lodgens rangere er dygtige, lokale masaier, der kender alt til nationalparken og dyrenes færden, så de kan tage jer med til dér, hvor der er bedst sandsynlighed for at komme tæt på dyrene.

Søger I en uforglemmelig safarioplevelse, så stig til vejrs med en luftballon i solopgangens skær efterfulgt af champagnebrunch på sletten (ikke inkluderet i jeres ophold).

Skal I have egen pool?

På Four Seasons Safari Lodge kan I vælge mellem store stemningsfulde værelser, suiter og villaer. De er alle stilfuldt indrettet med et tydeligt strejf af Afrika. Og de har alle privat terrasse med udsigt til savannen. Vil I have ekstra forkælelse, anbefaler vi suiterne og villaerne, der også har en lille, privat pool på terrassen. Værelserne er 55 m2, suiterne er 88 m2 og villaerne er 121 til 242 m2. 

Rejser I som familie, skal børn være fyldt 2 år for at bo på lodgen.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Tanzania

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Tanzania. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.