Xl Kenya Kitela Lodge Main Area Exterior View
Karatu, Tanzania

Kitela Lodge

Fredfyldte hytter i højlandet på Ngorongoro-reservatet

Kitela Lodge kombinerer på bedste vis landlig stemning med moderne komfort. Her bor I blandt kaffeplantager og væk mængderne med pool, spa og skønne udsigter - og samtidig tæt på safari i selveste Ngorongoro-krateret.

Xl Kenya Kitela Lodge Pool
Xl Kenya Kitela Lodge Suite Room Interior View
Xl Kenya Kitela Lodge Main Area Terrace

Fredfyldt lodge med skøn placering

Kitela Lodge putter sig blandt kaffeplantager i højlandet ved kanten af Ngorongoro-naturreservatet i det nordlige Tanzania. Det er kort sagt en skøn base for safari og udflugter i denne del af Tanzania, som på en gang er helt tæt på Ngorongoro-kraterets rige dyreliv og fantastiske natur - og samtidig er sin egen fredfyldte verden med moderne linjer, landlig charme, skønne udsigter og lokalkultur.

Fra Kitela Lodge kan I tage på vidunderlige vandreture i højlandet omring Ngorongoro-krateret med vandfald og fugleliv - og ikke mindst på picnic og safari i nede i krateret samt opleve spændende kulturmøder med områdets oprindelige Masai-folk. 

Tilbage i lodgen, kan I bl.a. glæde jer til at lade dagens indtryk sænke sig med en massage i spaen, en tur i poolen og en drink på jeres veranda med udsigt til skønne haver, kaffeplantager og det frodige højland omkring jer. 

Xl Kenya Kitela Lodge Suite Room Interior Bed
Xl Kenya Kitela Lodge Interconnected Rooms Exterior View
Xl Kenya Kitela Lodge Main Area Exterior View

Landlig varme og moderne linjer

Kitela Lodges store fælleshus med restaurant og tilstødende pool er bygget med øje for de skønne omgivelser med fokus på udsigt, komfort, ro og masser af plads. 

Indretningen er stilfuld, landlig chic med ildsteder, rustikke detaljer i træ, ler og traditionelle tekstiler kombineret med moderne møbler og indslag af livlige, friske farver, som tilsammen skaber et nutidig, men også naturlig stemning.

Store hytter med skøn udsigt

Kitela Lodge har i alt 20 stråtækte, rummelige hytter med store, luksuriøse badeværelser, veranda og panoramaudsigt ud over de skønne haver og kaffeplantager. Her er virkelig privatliv og fred - og plads til at nyde det, både udendørs og indendørs, hvor I finder komfortable liggestole og store senge med myggenet.

Kitela Lodge har også en større familiehytte med plads til fem personer. Hør mere med jeres rejserådgiver, hvilke hytte, som passer jer bedst.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Tanzania

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Tanzania. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.