Xl Tanzania Camp Roho Ya Selous Tent Twin Beds
Selous Game Reserve, Tanzania

Roho Ya Selous

Lille safarilodge med udsigt og Big Five

Forestil jer en lille safarilodge med få telte, høj komfort, naturskønne, god mad fra morgen til aften, masser af plads til ro og afslapning. Og en stor dosis safarioplevelser i et af verdens største reservater. Så har I Roho Ya Selous!

Xl Tanzania Camp Roho Ya Selous Bush Walk Guide
Xl Tanzania Camp Roho Ya Selous Loung Bar Area
Xl Tanzania Camp Roho Ya Selous Hippo River Animal

I hjertet af Selous Game Reserve

Roho Ya Selous betyder ”Selous hjerte”. Lodgen ligger da også både i hjertet af det 50.000 km2 store Selous Game Reserve og er det perfekte udgangspunkt for at mærke reservatets sjæl og opleve dyrelivet (Big Five m.fl.). Selv om reservatet er et af de største i verden, endda større end Danmark, er det væsentligt mindre besøgt end Tanzanias kendte reservater som Serengeti og Ngorongoro Crater. Når I slapper af på lodgen eller er på safari, har I derfor næsten en følelse af, at I er de eneste i miles omkreds. På nær dyrene altså. De er der, og de slentrer gerne forbi foden af lodgen.

Intim safarilodge på bakketop

Med kun otte safaritelte får I en intim safarioplevelse, hvor I har god mulighed for at lære lodgens rangere såvel som gæster godt at kende. Nye venskaber måske endda. Servicen er derefter personlig og i øjenhøjde med respekt for privatlivet.

Roho Ya Selous er bygget på toppen af en bakke med udsigt til Rufiji-floden i det fjerne. Og når I vender tilbage fra safari, kan I både nyde den høje komfort i jeres safaritelt eller nyde en kølig dukkert i poolen. Safari foregår i jeep, med båd eller til fods.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Otte safaritelte med høj komfort

På Roho Ya Selous bor I i et safaritelt på 60 m2 – men det er nu altså kun væggene, der er af kanvas. Designet med rustikt stengulv og stilfulde senge med myggenet omkring samt badeværelse med bad og toilet. WiFi er også muligt at bruge.

Bemærk, at børn skal være fyldt fem år for at bo på Roho Ya Selous.

Buffet og tre retters menu under stjernerne

Morgenmad og frokost serveres som buffet med friske, lokale råvarer. Om eftermiddagen kan I se frem til te, kaffe og kage, men aftenen byder på tre-retters menu under den afrikanske stjernehimmel. Magisk, hvis du spørg os. 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Tanzania

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Tanzania. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.