XL Tanzania Serengeti Sayari Camp Swimming Pool With A View
Serengeti, Tanzania

Sayari Camp

Bo med spektakulær udsigt over det nordlige Serengeti

Safari ved på Mara-floden og den store migration i Serengeti. Sayari Camp i Serengeti i Tanzania ligger perfekt til Mara-floden og migrationen af store dyreflokke. Store safari telte og eksklusiv camp i Tanzania.

Tæt på bredden af den navnkundige Mara-flod med spektakulær udsigt over det nordlige Serengetis vidtstrakte sletter ligger Sayari Camp 4+* med uforlignelig adgang til store dyreoplevelser med den store migration som højdepunktet.

XL Tanzania Serengeti Sayari Camp Breakfast Setup View Nature
XL Tanzania Serengeti Sayari Camp Elephants In Camp Animals
Small Tanzania Serengeti Sayari Camp Lioness Drinking Water Animal

Uforstyrret safari i Serengeti

Sayari Camp 4+* ligger tæt på grænsen til Kenyas Masai Mara med spektakulær udsigt over det nordlige Serengetis vidtstrakte sletter og ikke mindst mod den navnkundige Mara-flod og Lamai Wedge, hvor de store dyreflokke krydser floden under den store migration.

Alligevel var denne del af Tanzanias Serengeti nærmest uberørt til 2005, hvor selskabet bag Sayari Camp langsomt begyndte at udvikle området.

Det skete med den største respekt for natur og dyreliv med bæredygtighed som nøgleværdi. I dag regnes området for at have noget af det bedste safari i Østafrika.

I dag regnes området for at have noget af det bedste safari i Østafrika.

Den store migration

Den store migration er i virkeligheden en vandring gennem hele året, hvor store dyreflokke følger i fodsporene på regnen, der skaber frodighed og dermed noget at spise for f.eks. millioner af gnuer.

Ved Sayari Camp er højdepunktet i juli - september. Flokkene bevæger sig til det nordlige Serengeti i Tanzania og ind i Masai Mara i Kenya ved Lamai Wedge.

For at gøre det, skal de over Mara-floden, som krydses helt frem til oktober.

Det giver sig selv, at priserne er højere i denne periode, men heldigvis er her et rigt dyreliv året rundt. Løver og geparder lurer efter et måltid mad, her er store elefantflokke og sky leoparder, og her er flere end 500 fuglearter året rundt. Døden ligger på lur blandt sultne kattedyr på land og mindst lige så forslugne krokodiller i vandet, men græsset er grønnere på den anden side …

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser

Sayari Camp har blot 15 smagfulde hillside suiter. En perfekt størrelse, hvis man ønsker uforstyrret safari. Suiterne er store safaritelte med fast bund og stor træterrasse, hvorfra I kan nyde udsigten.

Indretningen er gennemført smuk, og her er stort badeværelse med bl.a. fritstående badekar, hvorfra I selvfølgelig også kan nyde udsigten over savannen. Selv om man sidder i velduftende skumbad måske med et glas på kanten, så er man her jo stadig for at se dyrene.

Lodgen byder også på en stor lounge, hvor den fine indretning går igen med afstemte farver, smukke dekorationer og masser af atmosfære.

Også det store spisetelt emmer af hygge, og safarihistorierne fylder rummet, mens I og de øvrige gæster nyder maden ved langbordet.

Afslapning, kultur og hygge

Skulle I få lyst til at springe en enkelt safaritur over, er her masser at foretage sig. Slap af med en god bog fra biblioteket, svøm en tur i poolen, hvorfra I kan skue ud over savannen, eller forkæl jer selv med en tur i spaen.

I kan også overveje et besøg I den nærliggende landsby Meruga for at møde Kuria-stammen og høre om deres kultur og dagligdag.

Safari i bil og til fods

På Sayari Camp kan I tage på safari både i bil og til fods. I følges med erfarne rangers, der kan opspore dyrene og fortælle om alt det, I oplever. 

Rejser i med børn, kan de ikke deltage i safari til fods, men vil blive oplært i at skyde med bue og pil imens.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Tanzania

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Tanzania. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.