Xl Zanzibar Pemba Island The Aiyana Aiyana Restaurant Dinner By Pool
Pemba Island, Tanzania

The Aiyana

Afslappet luksus på fortryllende bountyø

Nord for Zanzibar ligger The Aiyana på den fortryllende bountyø Pemba Island. Her bor I i en stor villa ud til stranden og nyder service i verdensklasse, gourmet, spa og total afslapning. Hvad mere har man brug for?

Xl Zanzibar Pemba Island The Aiyana Beach Lunch
Xl Zanzibar Pemba Island The Aiyana Beach Boat
Xl Zanzibar Pemba Island The Aiyana Aiyana Restaurant Terrace

Et sansefuldt strandophold

The Aiyana er som en sansefuld oase, hvor I overgiver jer til bølgernes konstante brusen, der næsten har en mediterende effekt på sindet. I lader jer forkæle med kulinariske oplevelser og tager en bid af spahimlen, når I har lyst. Glemmer alt om tid og sted, når I ser ud over det endeløse, turkisblå hav, daser ved infinity-poolen, går hånd i hånd langs stranden og nyder endelig at have tid til at læse en god bog. Og være sammen. Sådan rigtigt.

”Karibu Sana”, som de siger på Swahili: Velkommen til!

Kombinér med safari i Tanzania

Det er oplagt at kombinere jeres ophold på The Aiyana med et ægte safarieventyr i Tanzanias nationalparker. Start eksempelvis med safari og afslut ferien med afslappet barfodsluksus? 

En flyvetur på en time fra Dar es Salaam International Lufthavn eller 40 minutter med lille fly fra Zanzibar bringer jer til Pemba Island Lufthavn. Herfra har I blot en halv time i bil til The Aiyana, der ligger på den nordlige ende af Pemba Island – nærmere betegnet på halvøen Ras Kigomasha.

Xl Zanzibar Pemba Island The Aiyana Senior Suite View
Xl Zanzibar Pemba Island The Aiyana Senior Suite Bathroom
Xl Zanzibar Pemba Island The Aiyana Maji Spa Exterior Sunset

Middag og drinks med udsigt

The Aiyana har en udsøgt restaurant og bar. Restauranten hedder Neema, og her kan I glæde jer til at dykke ned i en verden af autentiske afrikanske smage med fisk og skaldyr samt internationale retter. Restauranten ligger naturligvis på første parket ud til stranden, så I fra morgen til aften kan nyde middage akkompagneret af den smukke udsigt og havets brusen.

Om aftenen kan I sætte jer til dette i de bløde, overdimensionerede loungemøbler på Jua Bar. Og lade feriens indtryk forankre sig over en god cocktail eller kold øl med kig til stjernerne.

Hvordan vil I bruge dagene?

The Aiyana er skåret ud af drømmen om ferie på en bountyø, og her er masser af aktiviteter, som I kan udforske. Mens spaen er stedet, hvor I får løsnet ømme skuldre og kommer helt ned i gear, kan I få pulsen op med cykelture rundt på øen, snorkling eller en sejltur ind i mangroven i kajak. 

I kan også tage på dykkerudflugter. Dyrke tosomheden over en picnic på en lille, privat sandbanke. Besøge en af øens lokale krydderi-farme. Eller måske starte dagen helt perfekt med at sejle ud i solopgangen med en kop friskbrygget kaffe i hånden? Magisk! 

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Luksusvillaer ved stranden

Hotellet har 30 villaer, der spreder sig i landskabet langs stranden. Designet er lyst og minimalistisk inspireret med øje for Zanzibars fortryllende natur og Afrikas smukke arkitektur. Her er højt til loftet og spillet mellem hvid og pastelfarver, skaber en helt unik atmosfære. Alle villaer har aircondition, TV, minibar m.m.

Vælg mellem

  • Beach Villa: 85 m2 med et soveværelse og lille udendørs terrasse
  • Ambassador Villa: 190 m2 med to soveværelser samt udendørs terrasse og lille infinitypool
  • Royal Villa: 270 m2 med tre soveværelser samt udendørs terrasse og lille infinitypool
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Tanzania

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Tanzania. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.