Xl Tanzania Zanzibar Zuri Zanzibar Ocean Front 3BDR Terrace Pool
Zanzibar, Tanzania

Zuri Zanzibar

Luksuriøst eco-resort med en af Zanzibars bedste strande

Zuri Zanzibar er afro-chic, når det er allerbedst. Det gennemførte resort ligger dejligt isoleret og består af 55 skønne naturvillaer, forbundet af små junglestier, der alle fører ned til en af Zanzibars absolut ypperste strande.

Xl Tanzania Zanzibar Zuri Zanzibar Dhow Bar
Xl Tanzania Zanzibar Zuri Zanzibar Maisha Restaurant Breakfast
Xl Tanzania Zanzibar Zuri Zanzibar Ocean Front 3BDR Exterior

Skønne villaer på Zanzibars bedste strand  

Luksuriøst designhotel eller bortgemt eco-resort. Zuri Zanzibar kalder sig for begge dele og det er meget rammende. Det enestående resort kombinerer på skønneste vis moderne komfort, smagfuldt design og naturtro enkelhed med rødderne solidt plantet i Zanzibars frodige jord og rige kultur –  resortets 55 villaer er spredt ud i en overdådig tropisk have med alverdens planter og træer.

Men først og sidst, kan I glæde jer til en af Zanzibars ypperste strande – hvis ikke den ypperste – med kridhvid sand og lysende, azurblåt vand, hvor I kan dykke, snorkle, fiske og nyde rolige stunder med magiske solnedgange over sundet til det afrikanske kontinent. Det er suverænt.  

Zuri Zanzibar ligger bortgemt på en skøn lille bakkehældning ved landsbyen Kendwa i det stille, nordvestlige hjørne af Zanzibars hovedø Unguja, og det tager kun 1 time at komme dertil fra lufthavnen og Zanzibars hovedstad Stone Town. Resortet arrangerer alt fra skønne sejlture til krydderisafarier og historiske vandringer. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Xl Tanzania Zanzibar Zuri Zanzibar Upendo Restaurant
Xl Tanzania Zanzibar Zuri Zanzibar Maua Wellness
Xl Tanzania Zanzibar Zuri Zanzibar Romantic Dinner Beach

Afro-chic og rendyrket afslapning

Zuri betyder smuk på Swahili og det er netop den følelse, som løber igennem hele Zuri Zanzibar. Fra de skønne bungalows og villaer i lokale materialer, som ligger spredt i den overdådige tropiske have til resortets egen krydderiplantage, spa, yoga terrasse, vandsportcenter, strandbar, pool og udendørs bibliotek. For ikke at nævne alle hængekøjerne under de vajende palmer med udsigt til det azurblå hav.

Indenfor kombinerer resortet rustikke elementer som traditionelle, udskårne Zanzibar-døre med chikke detaljer, så som lamper lavet af gamle flasker og moderne designermøbler. Det hele er nøje udvalgt og indrettet, men også dejligt underspillet med et naturligt og beroligende udtryk.

Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Kulinariske horisonter mødes

Zuri Zanzibar har to restauranter: Upendo og Maisha, som serverer en fusion af afrikanske, indiske, arabiske og europæiske køkkener – glæd jer især til alt godt fra havet, ikke mindst grillet hummer på bedste Zanzibar manér. Før og efter maden, kan I også glæde jer til at nyde resortets to barer, der leverer drinks og cocktails i absolut topklasse. I Beach Restaurant kan I stille sulten med små delikate retter.

Morgenmaden kan både nydes fra menuen på Maisha og en overdådig buffet på Upendo.

Bungalows, suiter og poolvillaer med privat strand

Zuri Zanzibar har 55 skønne bungalows og villaer, der fordeler sig på 4 slags bungalows, 2 slags suiter og endelig resortets 500 m2 store poolvillaer med køkken, spisestue og privat strand. 

Alle bungalows, suiter og villaer er bygget I tanzaniansk teak, eucalyptus og nyasi græs, som danner en varm og naturtro ramme om en enkel og stilfuld indretning med trægulve, træskodder, håndlavede vægmalerier, luftige myggenet, og store terrasser med hængekøjer og skønne udsigter til de tropiske haver, Det Indiske Ocean eller begge dele. Alle værelser har eget badeværelse og Wi-Fi.   

Hør mere med jeres rejserådgiver, hvilke værelsestype, som passer jer bedst.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Tanzania Zanzibar Zuri Zanzibar Beach People
Zanzibar, Tanzania, Afrika

Drømmerejse til Zuri Zanzibar 5*

10 dage fra

25.500 kr.

Glæd jer til

Original og intim strandluksus væk fra mængderne

Skønne bungalows på en af Zanzibars bedste strande

Moderne afrikansk design, spa og strandbar i verdensklasse

Skønt fusionskøkken med grillet fisk og skalddyr

Sejlture, snorkling og krydderisafarier

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Zanzibar

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Zanzibar. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.