XL Tanzania Zanzibar Spice Farm Lipstick Fruit
Oplevelse i Tanzania

Rundtur i Zanzibars krydderier

Besøg en farm på krydderiøen i Tanzania

Oplev, hvorfor Zanzibar kaldes krydderiøen. Lær om frugter og krydderier, nyd de skønne dufte og smukke farver. Og giv jeres smagsløg ekstra oplevelser på jeres rejse til Zanzibar.

Zanzibar er et overflødighedshorn af sanseindtryk, når I bevæger jer ud på landet og ind på de lokale farme. Friske frugter forkæler jeres smagsløg. Duften af vanilje, kanel, kardemomme og meget mere møder jer og pirrer jeres sanser. 

I har lyst til at købe store lagre med hjem, for det hele er bare så meget mere intenst end hjemme på supermarkedets hylder. Det stopper endda ikke ved krydderier og frugt. Sæber og cremer udnytter de skønne dufte, og endnu mere må med hjem. Man kan bare ikke lade være.

XL Tanzania Zanzibar Spice Farm Coconut Palm Worker Climbing Close Up
Small Tanzania Zanzibar Spice Farm Cocoa Fruit
XL Tanzania Zanzibar Spice Farm Vanilla

 Oplev krydderiøen Zanzibar

Der dyrkes et væld af krydderier på Zanzibar, og det har altid været og er stadig en væsentlig indtægtskilde for øen selv efter turismens indtog. I skal opleve, hvordan det hele dyrkes og forarbejdes ude på en farm. 

Jeres guide vil forklare jer om de mange krydderier, om dyrkning, høst og forarbejdning. Ved I f.eks., at kaneltræet har 3 dufte? At rød, grøn og sort peber kommer fra samme plante? Og kender I hele den langsommelige proces, der gør vanilje så dyr? 

Efter rundvisningen kan I købe ind af alle de fristende lækkerier. Uden at være forpligtet til det, selvfølgelig. Alt er håndlavet på farmen, og hvis I ønsker det, kan I også lære at væve på traditionel vis. Glæd jer til en sjov og lærerig halvdags udflugt på sansernes Zanzibar. 

Praktisk information

I bliver hentet på hotellet og kørt hjem igen bagefter.

Tal med en ekspert

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.