Xl Tanzania Tarangire Girafs Wildlife Animal

Safari med børn og Zanzibars strande

Safari med børn og Zanzibars strande

14 dage fra 41.500 kr. | BØRN fra 15.500 kr.

Kontakt Louise

Tlf. 33 320 320

Eventyrlig safari og badeferie på Zanzibar

Kom tæt på dyrelivet fra en camp med ægte safaritelte i Tarangire, oplev Ngorongoro-kraterets dyreflokke fra en lille kaffefarm og slut på de hvide strande på Zanzibar.

I har privat guide på hele safarien, så I hverken skal dele bil eller udflugter med andre. Vi lægger en rute, så I kun kører korte afstande – og ser en masse på vejen!

Glæd jer til

 • Ægte safari i Tanzania med privat guide og kæmpe dyreflokke
 • Oplev campsafari til fods fra camp og i bil i Tarangire National Park
 • Udforsk Ngorongoro-krateret med base på en lille kaffefarm
 • Nyd en uges 4* badeferie på Zanzibars hvide strande (inkl. halvpension)
 • Korte køreture og kæmpe oplevelser, hvor I styrer tempoet

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Tarangire 2 nætter på Tarangire 2 Højdepunkter Jeepsafari og walking safaris med private guides i Tarangire National Park. Jeepsafari og walking safaris med private guides i Tarangire National Park.
Ngorongoro 2 nætter på Ngorongoro 2 Højdepunkter Fantastisk dyreliv og storslået natur i Ngorongo-krateret. Fantastisk dyreliv og storslået natur i Ngorongo-krateret.
Zanzibar 7 nætter på Zanzibar 7 Højdepunkter Snorkling, strande, krydderiplantager og historiske Stone Town. Snorkling, strande, krydderiplantager og historiske Stone Town.
XL Tanzania Tarangire Safari Maramboi Tented Camp Sundowner
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Safari i Tarangire og Ngorongoro 

Tag på børnevenlig safari i Tanzania med hele familien. Køreturene er korte, og I har privat bil og guide, så I selv kan styre tempoet.

I skal besøge 2 af Tanzanias mest fascinerende nationalparker, og selv om mange af dyrearterne måske går igen, er der tale om vidt forskellige safarier både i bil og til fods helt tæt på naturen. Læs mere om alle oplevelserne under den enkelte camp og lodge.

Privat guide på hele jeres safarirejse 

Når I ankommer til Tanzania, bliver I budt velkommen af en professionel ranger, der er jeres private guide på hele turen. Der er kun jer i bilen. I har guidens fulde opmærksomhed, og I har ingen andre at tage hensyn til. Skønt, når man rejser med børn.

I kører i en 4WD landcruiser med faste sider. Det betyder, at I undgår støv på de længere strækninger, og børnene kan ikke række ud efter løven på safari. Men I er på ingen måde lukket inde af den grund. Taget kan løftes op, så I kan stå op med frit udsyn til dyrene. I kan mærke duftene og tage perfekte billeder.

Meget af kørslen er over savannen og en safari i sig selv, men I har også en enestående chance for at føre spændende samtaler med jeres guide om Tanzania og dagligdagen for både mennesker og dyr.

Afslapning med turkisblåt vand

Når man rejser med børn, er udsigten til en hvid strand, grønne palmer og turkisblåt vand et hit. Ja, det er den såmænd også, når man rejser uden børn.

Derfor slutter I jeres safari i Tanzania med afslapning på Zanzibar. I skal bo en uge på skønne og hyggelige Ocean Paradise 4* lige ud til den børnevenlige strand og det varme Indiske Ocean. I har 2 store værelser med dør imellem. Og så er der inkluderet halvpension.

Transport er en del oplevelsen 

I kommer på flere flyvninger i små lokalfly hen over savannen med udsigt til de store naturscenerier. Også på landjorden kommer I tæt på det lokale liv, så pak endelig ikke kameraet ned, når I skal fra det ene sted til det andet.

Hvis der er plads, anbefaler vi i øvrigt at flyve om dagen til Tanzania. I får en mellemlanding færre og kommer frem til et dejligt måltid mad og en behagelig seng på en lodge med udsigt til Kilimanjaro.

Tal med vores rejsekonsulenter om jeres ønsker til både flyrejse og safari. I kan forlænge opholdet på Zanzibar, hvis I vil.

Xl Tanzania Zanzibar Hotel Ocean Paradise Resort Pool
XL Tanzania Ngorongoro Crater Safari Car Close
XL Tanzania Ngorongoro Crater Safari Elephants
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, der ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

Xl Kenya Kilimanjaro At Sunrise. View From Amboseli Nature

Ankomst til Tanzania 

I flyver fra Danmark til Tanzania på dag 1, hvor I lander dag 2 i Kilimanjaro-lufthavnen. Vi planlægger som udgangspunkt flyrejsen med Qatar Airways. Det er et af verdens bedste luftfartsselskaber, men det vigtige her er, at I så kan nøjes med et enkelt flyskift undervejs. Det kan sikkert gøres billigere, men få flyskift er godt, når I rejser med børn. Tal med vores rejsekonsulenter, hvis I har andre ønsker.

Jeres personlige guide står klar til at møde jer i Kilimanjaro-lufthavnen, og sammen kører I straks ud over savannen til Maramboi Tented Camp 3+ i Tarangire National Park.

XL Tanzania Safari Maramboi Tented Camp Zebra

Tarangire National Park

Tarangire National Park er opkaldt efter floden Tarangire, der skaber grundlaget for livet på savannen. Hvor der er vand, er der planter og planteædende dyr. Og hvor der er planteædende dyr, er der rovdyr.

I den tørre tid skraber elefantflokke på op til 300 individer i den tørre flod for at komme ned til vandet under jordoverfladen, mens gnuer, zebraer, bøfler, antiloper og gazeller deler vandhullerne med det rige fugleliv. I den våde tid spredes dyrene mere, men elefanter er her altid mange af. Tarangire har nemlig den største koncentration af dyr uden for Serengeti.

Xl Tanzania Lodge Tarangire National Park Olivers Camp Elephants Dramatic Sky Nature Animals

Safari til fods

Allerede den første eftermiddag skal I på safari til fods. En ganske særlig og intens oplevelse! I går med jeres private naturguide fra lejren ned til bredden af Manyara-søen og hører om området, dyreliv og planteliv.

XL Tanzania Tarangire Safari Maramboi Tented Camp Kids

Maramboi Tented Camp 3+* 

Maramboi Tented Camp 3+* ligger med fantastisk udsigt over savannen og vådområdet Manyara. Og dermed også med uhindret udsigt til det utrolige dyreliv.

Hvor lodges i området kan have op til 100 værelser, har Nyhavn Rejser valgt Maramboi Tented Camp bl.a. fordi campen har valgt at begrænse antallet af gæster. Her er 40 rummelige telte sat på hævede dæk af træ. I skal bo i et stort familietelt, så I sover sammen. Der er afskærmet toilet og bad i teltet.

2 nætter på Maramboi Tented Camp 3+* inkl. alle måltider og al safari.

XL Tanzania Tarangire Safari Maramboi Tented Camp Pool

XL Tanzania Tarengire Safari Elephants

Efter morgenmaden skal I med jeres guide på safari i Tarangire National Park. Det er Tanzanias tredjestørste nationalpark og kendt for bl.a. sine mange elefanter - her er 6.000 individer af de store dyr!

Hold også udkig efter giraffer, løver, geparder, leoparder og de mange andre dyr og fugle, jeres guide er klar til at fortælle meget mere om. I er tilbage på campen ud på eftermiddagen, hvor poolen inviterer til en dukkert. Mon ikke ungerne (også) er klar til at springe på hovedet i?

I forlader Maramboi Tented Camp og kører på safari i Lake Manyara National Park. Øst for jer åbner de store vidder sig med Manyara-søen, mens Rift Valleys store forsænkning viser sig mod vest med de høje skrænter op til det højereliggende plateau.

I vil kunne nyde storslåede udsigter over naturscenerier med junglelignende skov og åbne vidder med akacietræer, baobabtræer, varme kilder, sumpe og søen selv. Her er store flokke af bl.a. bøfler, gnuer, zebraer og giraffer på de græsklædte vidder. Også små hjorte, kan I se, og her er registreret flere end 400 arter fugle med tusindevis af flamingoer og storke, pelikaner og skarver.

XL Tanzania Lake Manyara Safari Flamingos

Farm House Valley Lodge 3+*, Ngorongoro 

Dagens køretur ender tæt på Ngorongoro, hvor I skal på nyt safarieventyr i Ngorongoro-krateret med base på en kaffefarm med 28 smukke værelser. I bor med udsigt til vulkanen Oldeani i Great Rift Valley og kan slappe af ved poolen efter safarien.

2 nætter på Farm House Valley Lodge 3+* inkl. alle måltider og al safari.

XL Tanzania Ngorongoro Farm House Valley Pool

XL Tanzania Ngorongoro Crater Hippo

Dagen starter med safari i Ngorongoro. Nationalparken er på 8.300 km2 med anslået 20-30.000 vilde dyr, men den helt store attraktion er det 265 km2 store Ngorongoro-krater, som I kører ned i. Her er store dyreflokke og også tusindevis af flamingoer i Magade-søen.

Blandt dyrene, I skal holde udkig efter, er elefanter, bøfler, næsehorn, gnuer, bavianer, zebraer, hyæner og løver.  Det meget sjældne sorte næsehorn lever også i krateret.

Også Farm House Valley Lodge har en dejlig pool, som I kan hoppe i, når jeres safari i Ngorongoro-krateret er slut for i dag.

Første del af jeres rejse til Tanzania er ovre, men eventyret er langt fra slut. Jeres private guide kører jer til Arusha eller Kilimanjaro lufthavnen, hvorfra I flyver til Zanzibar. Også her står en repræsentant for Nyhavn Rejser klar til at byde jer velkommen og køre jer til hotellet.

XL Tanzania Ngorongoro Crater Safari Areal View

Ocean Paradise Resort 4*, Zanzibar 

På Zanzibar skal I bo på det dejlige hotel Ocean Paradise Resort 4*. Et lille stykke af paradis, hvor I kan nyde afslapning i solen, det hvide sand og det varme vand. Ocean Paradise Resort ligger på Zanzibars smukke nordøstlige kyst med en betagende udsigt til Det Indiske Ocean.

Vi bestiller to værelser ved siden af hinanden og med dør imellem, så det føles som en stor familiesuite.

7 nætter på Ocean Paradise Resort 4* inkl. halvpension.

Xl Tanzania Zanzibar Hotel Ocean Paradise Resort Pool

De næste dage er afsat til at gøre præcis så meget eller så lidt, I har lyst til. Zanzibar har ikke bare vidunderlige strande, men også farverige koralrev, hvis I kan lide at snorkle.

Øens historie går mange århundreder tilbage med dyrkning af krydderier og handel med slaver. Det kan I få indblik i på en spændende dagstur til en af de mange plantager. I kan snuse jer gennem krydderier som kardemomme, vanilje, nelliker og mange flere.

XL Zanzibar Fishermen And Their Dhow Boat

I den gamle bydel, Stone Town i Zanzibar by, finder I alt fra det gamle palads til kunstnere, som udskærer træfigurer eller sidder og maler farverige malerier. Det er også her I finder de mest autentiske restauranter og gadekøkkener. Her er et stort miks af forskellige folkeslag, som igennem tiderne har slået sig ned på øen og dermed også bragt deres kultur og traditioner med sig.

XL Tanzania Zanzibar Stone Town Art For Sale

Xl Tanzania Zanzibar Hotel Ocean Paradise Resort Beach Sunbeds

Nu er det tid at mærke Zanzibars lune sand mellem tæerne for sidste gang inden I vender hjemad. I bliver kørt til lufthavnen og flyver igen med Qatar Airways. Også på denne flyrejse nøjes I med et enkelt stop i Doha, før I lander i Danmark på dag 14.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Vi har lagt vægt på, at I skal opleve den ægte safaristemning. Derfor har vi udvalgt en camp i Tarangire med fantastisk udsigt over savannen, hvor I har et stort familietelt med bad og toilet, og en hyggelig kaffefarm ved Ngorongoro-krateret, hvor I har et stort familieværelse, som baser for jeres safari i Tanzania. Begge steder med pool til glæde for både store og små!

Man finder ikke samme stemning på de store hoteller, som Tanzania også har i deres nationalparker, så det er efter Nyhavn Rejsers mening ikke pengene værd at spare her. 

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Kilimanjaro / Zanzibar-København med Qatar Airways
 • Lufthavnsskatter
 • Nationalparkgebyrer
 • Privat safaribil (4WD landcruiser) og guide fra start til slut på safaridelen
 • 2 nætter på Maramboi Tented Camp 3+*, Tarangire National Park, inkl. al safari samt alt inklusiv (lokale drikkevarer)
 • 2 nætter på Farm House Valley 3+*, Ngorongoro-krateret, inkl. al safari samt fuld pension
 • Indenrigsfly Arusha/Kilimanjaro-Zanzibar
 • Transport fra lufthavn til hotel på Zanzibar
 • 7 nætter på Ocean Paradise Beach Resort 4*, Zanzibar, 2 værelser med dør imellem, inkl. halvpension.
Pris per person ved 2 voksne
WEB - Safari med børn og Zanzibars strande, voksenpriser
RejseperiodeDobbelt
27.07.24 ‑ 31.10.2445.000‑49.000
01.11.24 ‑ 16.12.2441.000‑43.000
17.12.24 ‑ 30.12.2449.000‑56.000
27.07.25 ‑ 31.10.2547.000‑52.000
01.11.25 ‑ 01.12.2543.000‑45.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
WEB - Safari med børn og Zanzibars strande, børnepriser 2-11 år
Rejseperiode1. barn2. barn
27.07.24 ‑ 31.10.2418.000‑20.00018.000‑20.000
01.11.24 ‑ 16.12.2415.000‑17.00014.000‑17.000
17.12.24 ‑ 19.12.2418.000‑20.00016.000‑18.000
20.12.24 ‑ 30.12.2424.000‑26.00022.000‑24.000
27.07.25 ‑ 31.10.2519.000‑21.00019.000‑21.000
01.11.25 ‑ 01.12.2516.000‑18.00015.000‑17.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Visum til Tanzania
 • Drikkevarer, drikkepenge og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Tanzania

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Tanzania. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.