• Safari i Tarangire National Park i Tanzania
 • Børn på Maramboi Tented Camp ved Tarangire National Park i Tanzania
 • Poolen på Ocean Paradise Resort på Zanzibar, Tanzania
 • Safari i Ngorongoro-krateret i Tanzania
 • Telte på Maramboi Tented Camp ved Tarangire National Park i Tanzania

Safari med børn og Zanzibars strande

Tanzania: Fra eventyrlig safari med privat guide til 4* badeferie, 14 dage fra 29.000 kr. børn fra 11.000 kr.

Ægte safari i Tanzania med privat guide og kæmpe dyreflokke

Oplev campsafari til fods fra camp og i bil i Tarangire National Park

Udforsk Ngorongoro-krateret med base på en lille kaffefarm

Nyd en uges 4* badeferie på Zanzibars hvide strande (inkl. halvpension)

Korte køreture og kæmpe oplevelser, hvor I styrer tempoet

Læs mere

Kom tæt på dyrelivet fra en camp med ægte safaritelte i Tarangire, oplev Ngorongoro-kraterets dyreflokke fra en lille kaffefarm og slut på de hvide strande på Zanzibar. I har privat guide på hele safarien, så I hverken skal dele bil eller udflugter med andre. Vi lægger en rute, så I kun kører korte afstande – og ser en masse på vejen!

Safari i Tarangire og Ngorongoro

Tag på børnevenlig safari i Tanzania med hele familien. Køreturene er korte, og I har privat bil og guide, så I selv kan styre tempoet.

I skal besøge 2 af Tanzanias mest fascinerende nationalparker, og selv om mange af dyrearterne måske går igen, er der tale om vidt forskellige safarier både i bil og til fods helt tæt på naturen. Læs mere om alle oplevelserne under den enkelte camp og lodge.

Mindre camp og hyggelig kaffefarm

Vi har lagt vægt på, at I skal opleve den ægte safaristemning. Derfor har vi udvalgt en camp i Tarangire med fantastisk udsigt over savannen, hvor I har et stort familietelt med bad og toilet, og en hyggelig kaffefarm ved Ngorongoro-krateret, hvor I har et stort familieværelse, som baser for jeres safari i Tanzania. Begge steder med pool til glæde for både store og små!

Man finder ikke samme stemning på de store hoteller, som Tanzania også har i deres nationalparker, så det er efter Nyhavn Rejsers mening ikke pengene værd at spare her.

Privat guide på hele jeres safarirejse

Når I ankommer til Tanzania, bliver I budt velkommen af en professionel ranger, der er jeres private guide på hele turen. Der er kun jer i bilen. I har guidens fulde opmærksomhed, og I har ingen andre at tage hensyn til. Skønt, når man rejser med børn.

I kører i en 4WD landcruiser med faste sider. Det betyder, at I undgår støv på de længere strækninger, og børnene kan ikke række ud efter løven på safari. Men I er på ingen måde lukket inde af den grund. Taget kan løftes op, så I kan stå op med frit udsyn til dyrene. I kan mærke duftene og tage perfekte billeder.

Meget af kørslen er over savannen og en safari i sig selv, men I har også en enestående chance for at føre spændende samtaler med jeres guide om Tanzania og dagligdagen for både mennesker og dyr.

Badeferie på Zanzibar

Når man rejser med børn, er udsigten til en hvid strand, grønne palmer og turkisblåt vand et hit. Ja, det er den såmænd også, når man rejser uden børn.

Derfor slutter I jeres safari i Tanzania med afslapning på Zanzibar. I skal bo en uge på skønne og hyggelige Ocean Paradise 4* lige ud til den børnevenlige strand og det varme Indiske Ocean. I har 2 store værelser med dør imellem. Og så er der inkluderet halvpension.
 

Program

Dag 1-2
Safari til fods fra camp

Familietelt på Maramboi Tented Camp ved Tarangire National Park i TanzaniaAnkomst til Tanzania

I flyver fra Danmark til Tanzania på dag 1, hvor I lander dag 2 i Kilimanjaro-lufthavnen. Vi planlægger som udgangspunkt flyrejsen med Qatar Airways. Det er et af verdens bedste luftfartsselskaber, men det vigtige her er, at I så kan nøjes med et enkelt flyskift undervejs. Det kan sikkert gøres billigere, men få flyskift er godt, når I rejser med børn. Tal med vores rejsekonsulenter, hvis I har andre ønsker.

 Jeres personlige guide står klar til at møde jer i Kilimanjaro-lufthavnen, og sammen kører I straks ud over savannen til Maramboi Tented Camp 3+ i Tarangire National Park.

Safari i Tarangire National Park i TanzaniaTarangire National Park

Tarangire National Park er opkaldt efter floden Tarangire, der skaber grundlaget for livet på savannen. Hvor der er vand, er der planter og planteædende dyr. Og hvor der er planteædende dyr, er der rovdyr.

I den tørre tid skraber elefantflokke på op til 300 individer i den tørre flod for at komme ned til vandet under jordoverfladen, mens gnuer, zebraer, bøfler, antiloper og gazeller deler vandhullerne med det rige fugleliv. I den våde tid spredes dyrene mere, men elefanter er her altid mange af. Tarangire har nemlig den største koncentration af dyr uden for Serengeti.

Safari til fods,TanziniaSafari til fods

Allerede den første eftermiddag skal I på safari til fods. En ganske særlig og intens oplevelse! I går med jeres private naturguide fra lejren ned til bredden af Manyara-søen og hører om området, dyreliv og planteliv.

Poolen på Maramboi Tented Camp ved Tarangire National Park i TanzaniaMaramboi Tented Camp 3+*

Maramboi Tented Camp 3+* ligger med fantastisk udsigt over savannen og vådområdet Manyara. Og dermed også med uhindret udsigt til det utrolige dyreliv.

Hvor lodges i området kan have op til 100 værelser, har Nyhavn Rejser valgt Maramboi Tented Camp bl.a. fordi campen har valgt at begrænse antallet af gæster. Her er 40 rummelige telte sat på hævede dæk af træ. I skal bo i et stort familietelt, så I sover sammen. Der er afskærmet toilet og bad i teltet.

2 nætter på Maramboi Tented Camp 3+* inkl. alle måltider og al safari.

Dag 3
Safari i Tarangire Natinal Park

Safari i Tarangire National Park i TanzaniaEfter morgenmaden skal I med jeres guide på safari i Tarangire National Park. Det er Tanzanias tredjestørste nationalpark og kendt for bl.a. sine mange elefanter - her er 6.000 individer af de store dyr!

Hold også udkig efter giraffer, løver, geparder, leoparder og de mange andre dyr og fugle, jeres guide er klar til at fortælle meget mere om. I er tilbage på campen ud på eftermiddagen, hvor poolen inviterer til en dukkert. Mon ikke ungerne (også) er klar til at springe på hovedet i?

Dag 4
Safari i Lake Manyara National Park

Elefanter i Lake Manyara National Park i TanzaniaI forlader Maramboi Tented Camp og kører på safari i Lake Manyara National Park. Øst for jer åbner de store vidder sig med Manyara-søen, mens Rift Valleys store forsænkning viser sig mod vest med de høje skrænter op til det højereliggende plateau.

I vil kunne nyde storslåede udsigter over naturscenerier med junglelignende skov og åbne vidder med akacietræer, baobabtræer, varme kilder, sumpe og søen selv. Her er store flokke af bl.a. bøfler, gnuer, zebraer og giraffer på de græsklædte vidder. Også små hjorte, kan I se, og her er registreret flere end 400 arter fugle med tusindevis af flamingoer og storke, pelikaner og skarver.

Poolen på Ngorongoro Farm House ved Ngorongoro-krateret i TanzaniaFarm House Valley Lodge 3+*, Ngorongoro

Dagens køretur ender tæt på Ngorongoro, hvor I skal på nyt safarieventyr i Ngorongoro-krateret med base på en kaffefarm med 28 smukke værelser. I bor med udsigt til vulkanen Oldeani i Great Rift Valley og kan slappe af ved poolen efter safarien.

2 nætter på Farm House Valley Lodge 3+* inkl. alle måltider og al safari.

Dag 5
Safari i Ngorongoro-krateret

Flodhest i Ngorongoro-krateret i TanzaniaDagen starter med safari i Ngorongoro. Nationalparken er på 8.300 km2 med anslået 20-30.000 vilde dyr, men den helt store attraktion er det 265 km2 store Ngorongoro-krater, som I kører ned i. Her er store dyreflokke og også tusindevis af flamingoer i Magade-søen.

Blandt dyrene, I skal holde udkig efter, er elefanter, bøfler, næsehorn, gnuer, bavianer, zebraer, hyæner og løver.  Det meget sjældne sorte næsehorn lever også i krateret.

Også Farm House Valley Lodge har en dejlig pool, som I kan hoppe i, når jeres safari i Ngorongoro-krateret er slut for i dag.

Dag 6
Fra Ngorongoro til badeferie på Zanzibar

Panorama over Ngorongoro-krateret i TanzaniaFørste del af jeres rejse til Tanzania er ovre, men eventyret er langt fra slut. Jeres private guide kører jer til Arusha eller Kilimanjaro lufthavnen, hvorfra I flyver til Zanzibar. Også her står en repræsentant for Nyhavn Rejser klar til at byde jer velkommen og køre jer til hotellet.

Pool på Next Paradise Boutique Resort på ZanzibarOcean Paradise Resort 4* på Zanzibar

På Zanzibar skal I bo på det dejlige hotel Ocean Paradise Resort 4*. Et lille stykke af paradis, hvor I kan nyde afslapning i solen, det hvide sand og det varme vand. Ocean Paradise Resort ligger på Zanzibars smukke nordøstlige kyst med en betagende udsigt til Det Indiske Ocean.

Vi bestiller to værelser ved siden af hinanden og med dør imellem, så det føles som en stor familiesuite.

7 nætter på Ocean Paradise Resort 4* inkl. halvpension.

Dag 7-12
Badeferie på Zanzibar

Udsigten til stranden fra Next Paradise Boutique Resort på ZanzibarDe næste dage er afsat til at gøre præcis så meget eller så lidt, I har lyst til. Zanzibar har ikke bare vidunderlige strande, men også farverige koralrev, hvis I kan lide at snorkle.

Øens historie går mange århundreder tilbage med dyrkning af krydderier og handel med slaver. Det kan I få indblik i på en spændende dagstur til en af de mange plantager. I kan snuse jer gennem krydderier som kardemomme, vanilje, nelliker og mange flere.

Kunsthandler i Stone Town på ZanzibarI den gamle bydel, Stone Town i Zanzibar by, finder I alt fra det gamle palads til kunstnere, som udskærer træfigurer eller sidder og maler farverige malerier. Det er også her I finder de mest autentiske restauranter og gadekøkkener. Her er et stort miks af forskellige folkeslag, som igennem tiderne har slået sig ned på øen og dermed også bragt deres kultur og traditioner med sig.
 

Dag 13-14
Hjemrejse fra Zanzibar og ankomst i Danmark

Den smukke strand ved Ocean Paradise Resort på Zanzibar, TanzaniaNu er det tid at mærke Zanzibars lune sand mellem tæerne for sidste gang inden I vender hjemad. I bliver kørt til lufthavnen og flyver igen med Qatar Airways. Også på denne flyrejse nøjes I med et enkelt stop i Doha, før I lander i Danmark dag 14.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

voksenpris

Safari med børn og Zanzibars strande, voksenpriser
RejseperiodeDobbelt
21.04.21 - 23.06.2128.000-31.000
24.06.21 - 31.10.2133.000-38.000
01.11.21 - 16.12.2131.000-33.000
17.12.21 - 20.12.2138.000-44.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

børnepris (2-11 år)

Safari med børn og Zanzibars strande, børnepriser 2-11 år
Rejseperiode1. barn2. barn
21.04.21 - 23.06.2110.000-12.00010.000-12.000
24.06.21 - 31.10.2114.000-16.00014.000-16.000
01.11.21 - 16.12.2111.000-13.00011.000-13.000
17.12.21 - 19.12.2114.000-16.00012.000-14.000
20.12.21 - 30.12.2119.000-21.00017.000-19.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Kilimanjaro / Zanzibar-København med Qatar Airways
 • Lufthavnsskatter
 • Nationalparkgebyrer
 • Privat safaribil (4WD landcruiser) og guide fra start til slut på safaridelen
 • 2 nætter på Maramboi Tented Camp 3+*, Tarangire National Park, inkl. al safari samt alt inklusiv (lokale drikkevarer)
 • 2 nætter på Farm House Valley 3+*, Ngorongoro-krateret, inkl. al safari samt fuld pension
 • Indenrigsfly Arusha/Kilimanjaro-Zanzibar
 • Transport fra lufthavn til hotel på Zanzibar
 • 7 nætter på Ocean Paradise Beach Resort 4*, Zanzibar, 2 værelser med dør imellem, inkl. halvpension.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Visum til Tanzania
 • Drikkevarer, drikkepenge og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet