• Zebraer flokkes på Tanzania's sletter
 • Safari fra &Beyond Klin's Camp Serengeti, Tanzania
 • Værelse på &Beyond Klein´s Camp, Serengeti, Tanzania
 • Stranden ved The Residence, Zanzibar, Tanzania
 • Soveværelse på The Residence, Zanzibar i Tanzania

Serengeti safari og Zanzibars strande

13 ultimative dage i Tanzania med dyreoplevelser, gastronomi og luksus fra 47.500 kr.

Glæd jer til:

Verdens bedste safari i jeeps med maks 6 personer

Den store dyrevandring med millioner af dyr i visse perioder

Transport med mindre fly over savannen

3 nætter på Klein's Camp 5* inkl game drives, gourmetmåltider og drikkevarer

7 nætter i en poolvilla på The Residence Zanzibar 5* inkl. halvpension

Læs mere

Oplev det ypperste af Tanzania med verdens bedste safari, små fly over savannen og en luksuscamp med all inclusive. Afrundet i en luksus poolvilla med halvpension ved Zanzibars skønne strande ved det Indiske Ocean.

En unik luksuskombination af den måske bedste lodge på Seregenti-sletterne og det bedste hotel på krydderiøen Zanzibar. Fællesnævneren er gastronomi, vin, personlig service, ypperlig komfort og unik beliggenhed.

Serengeti - et ikon for verdens bedste safari

Serengeti i Tanzania er endnu et ikon for de ultimative safarioplevelser. Den næsten 13.000 km² store nationalpark ligger mellem Victoria-søen, Eyasi-søen og Great Rift Valley.

Området har bl.a. mere end 2.000.000 gnuer, 500.000 gazeller og 250.000 zebraer.

Masai-folket kalder området Serengetu - stedet, hvor landet går videre for evigt. Og det er også den følelse, man får, når man bevæger sig ud på de endeløse sletter.

Serengeti er endeløse stepper, hvor I kan komme helt tæt på bl.a. The Big Five og et utal af andre arter. Samtidig kan I fra første parket opleve den dramatiske kamp på liv og død mellem rovdyr og bytte.

Den bedste rejseperiode

Den allerbedste rejseperiode er selvfølgelig, når de kæmpe dyreflokke er i bevægelse. Flokke med millioner af dyr vandrer mod frodigt græs skabt af regnen og senere tilbage igen. Det er intet mindre end magisk.

På Klein´s Camp i det nordlige Serengeti, er det i juli - august og igen oktober - november, at de store dyreflokke findes. Heldigvis er det sådan, at lige meget, hvornår I besøger Tanzania, er der altid utroligt mange dyr at opleve.

Luksuslodgen Klein´s Camp fuldender rejsen

Som nævnt er denne rejse til jer, der ønsker det bedste af det bedste. Ikke bare på game drives, men 24 timer i døgnet. Derfor har vi udvalgt det sublime Klein's Camp 5* med den bedste beliggenhed, bedste service og udsøgt gastronomi. En lodge med de bedste guider til at ledsage jer, når I skal på safari. Når de store dyrevandringer sætter ind, får I en oplevelse for livet.

Priserne hører bestemt ikke til de laveste, til gengæld er både game drives, gastronomiske eventyr (helpension og alle drikkevarer (spiritus, vin, øl, vand) inkluderet. Samtidig er også de spændende lokale flyvninger betalt hjemmefra.

Zanzibar - krydderiøen

Efter nogle fantastiske oplevelser i Serengeti, flyver I til koraløen Zanzibar, der også kaldes krydderiøen. Rundt om Zanzibar finder I kilometerlange hvide strande, som I kan have næsten for jer selv. Glæd jer også til det krystalklare Indiske Ocean med koralrev og farverige fisk i alverdens afskygninger.

Her masser af spændende udflugter til lands og vands. Øens historie går mange århundreder tilbage med dyrkning af krydderier og handel med slaver.

Egen poolvilla på The Residence 5*

Zanzibars nyeste resort er både trendy og luksuriøst på samme tid. Resortet ligger direkte ud til en kilometerlang sandstrand og det varme Indiske Ocean. Langt fra alfarvej på sydsiden af øen.

Jeres ophold er med egen poovilla, der er overdådigt indrettet og på min. 155 m2 .

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Serengeti safari og Zanzibars strande
RejseperiodeDobbelt
24.04.21 - 31.05.2147.000-49.000
01.06.21 - 31.10.2158.000-67.000
01.11.21 - 17.12.2149.000-51.000
18.12.21 - 19.12.2164.000-66.000
20.12.21 - 30.12.2179.000-81.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Billund-Ålborg / Kilimanjaro-Tanzania og hjem fra Zanzibar-Tanzania
 • Transfer fra Kilimanjaro til Arusha
 • 1 nat på Hotel The Arusha 3+* inkl. morgenmad
 • Transfer til Arusha lufthavn og med mindre fly til Klein´s Camp i Serengeti retur
 • 3 nætter på Kleins Camp Serengeti 5*, Tanzania inkl. 2 daglige game drives, all inclusive med samtlige måltider, lokale drikkevarer med et stort udvalg af spiritus, vin, sodavand og øl
 • Vask af tøj på Klein´s Camp
 • Park fees
 • Engelsktalende safariranger
 • Transfer fra Zanzibar lufthavn til The Residence t/r.
 • 7 nætter i garden poolvilla på The Residence Zanzibar 5* med halvpension.
 • Alle p.t. kendte skatter og afgifter

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Drikkepenge under safari. Regn med ca. 200 kr. pr. person pr. dag
 • Visum til Tanzania

Bemærk

 • Flybagage til Serengeti Nationalpark: På de mindre fly fra Arusha til Serengeti må I maksimum medbringe 15 kg. som skal være pakket i en blød taske. De 15 kilo er inkl. håndbaggage. Pak let og husk at vask af tøj er inkluderet i opholdet på Klein´s Camp i Serengeti.
 • Vaccinationer til safari i Tanzania: Det kræves, at I kan dokumentere, at I har fået vaccine mod gul feber mindst 10 døgn før ankomst. Kontakt egen læge eller f.eks. Seruminstituttet for mere information