Xl Tanzania Serengeti Elephant Herd Savanna

Serengeti safari og Zanzibars strande

Serengeti safari og Zanzibars strande

13 dage fra 61.500 kr.

Kontakt Sandra

Tlf. 33 320 320

Det ultimative eventyr med vintage safari, gastronomi og hvide strande

Oplev det ypperste af Tanzania med verdens bedste safari, små fly over savannen og en luksuscamp med all inclusive. Afrundet i en luksus poolvilla med halvpension ved Zanzibars skønne strande ved det Indiske Ocean.

En unik luksuskombination af den måske bedste lodge på Seregenti-sletterne og det bedste hotel på krydderiøen Zanzibar. Fællesnævneren er gastronomi, vin, personlig service, ypperlig komfort og unik beliggenhed.

Glæd jer til

 • Verdens bedste safari i jeeps med maks 6 personer
 • Den store dyrevandring med millioner af dyr i visse perioder
 • Transport med mindre fly over savannen
 • 3 nætter på Klein's Camp 5* inkl game drives, gourmetmåltider og drikkevarer
 • 7 nætter i en poolvilla på The Residence Zanzibar 5* inkl. halvpension

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Arusha 1 nat på Arusha 1 Højdepunkter Charmerende bungalows, farverige fugle og udsigt til Mt. Kilimajaro. Charmerende bungalows, farverige fugle og udsigt til Mt. Kilimajaro.
Serengeti 3 nætter på Serengeti 3 Højdepunkter Flyvetur over savannen og uforglemmelig safari med luksuscamp. Flyvetur over savannen og uforglemmelig safari med luksuscamp.
Zanzibar 7 nætter på Zanzibar 7 Højdepunkter Strandluksus, snorkling, krydderiplantager og historiske Stone Town. Strandluksus, snorkling, krydderiplantager og historiske Stone Town.
Tanzania Andbeyond Kleinscamp Veranda Night2
XL Tanzania Serengeti Cheetaes
XL Tanzania Serengeti Zebra Close Up
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Serengeti - et ikon for verdens bedste safari

Serengeti i Tanzania er endnu et ikon for de ultimative safarioplevelser. Den næsten 13.000 km² store nationalpark ligger mellem Victoria-søen, Eyasi-søen og Great Rift Valley.

Området har bl.a. mere end 2.000.000 gnuer, 500.000 gazeller og 250.000 zebraer.

Masai-folket kalder området Serengetu - stedet, hvor landet går videre for evigt. Og det er også den følelse, man får, når man bevæger sig ud på de endeløse sletter.

Serengeti er endeløse stepper, hvor I kan komme helt tæt på bl.a. The Big Five og et utal af andre arter. Samtidig kan I fra første parket opleve den dramatiske kamp på liv og død mellem rovdyr og bytte.

Zanzibar - krydderiøen

Efter nogle fantastiske oplevelser i Serengeti, flyver I til koraløen Zanzibar, der også kaldes krydderiøen. Rundt om Zanzibar finder I kilometerlange hvide strande, som I kan have næsten for jer selv. Glæd jer også til det krystalklare Indiske Ocean med koralrev og farverige fisk i alverdens afskygninger.

Her masser af spændende udflugter til lands og vands. Øens historie går mange århundreder tilbage med dyrkning af krydderier og handel med slaver.

TRZ Swimming Pool DS1206

Legendarisk lodge, der fuldender rejsen 

Som nævnt er denne rejse til jer, der ønsker det bedste af det bedste. Ikke bare på game drives, men 24 timer i døgnet. Derfor har vi udvalgt det sublime Klein's Camp 5* med den bedste beliggenhed, bedste service og udsøgt gastronomi. En lodge med de bedste guider til at ledsage jer, når I skal på safari. Når de store dyrevandringer sætter ind, får I en oplevelse for livet.

Priserne hører bestemt ikke til de laveste, til gengæld er både game drives, gastronomiske eventyr (helpension og alle drikkevarer (spiritus, vin, øl, vand) inkluderet. Samtidig er også de spændende lokale flyvninger betalt hjemmefra.

Egen poolvilla på The Residence 5* 

Zanzibars nyeste resort er både trendy og luksuriøst på samme tid. Resortet ligger direkte ud til en kilometerlang sandstrand og det varme Indiske Ocean. Langt fra alfarvej på sydsiden af øen.

Jeres ophold er med egen poovilla, der er overdådigt indrettet og på min. 155 m2 .

TRZ Beachfront PJH11
Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Den bedste rejseperiode

Den allerbedste rejseperiode er selvfølgelig, når de kæmpe dyreflokke er i bevægelse. Flokke med millioner af dyr vandrer mod frodigt græs skabt af regnen og senere tilbage igen. Det er intet mindre end magisk.

På Klein´s Camp i det nordlige Serengeti, er det i juli - august og igen oktober - november, at de store dyreflokke findes. Heldigvis er det sådan, at lige meget, hvornår I besøger Tanzania, er der altid utroligt mange dyr at opleve.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Billund-Ålborg / Kilimanjaro-Tanzania og hjem fra Zanzibar-Tanzania
 • Transfer fra Kilimanjaro til Arusha
 • 1 nat på Hotel The Arusha 3+* inkl. morgenmad
 • Transfer til Arusha lufthavn og med mindre fly til Klein´s Camp i Serengeti retur
 • 3 nætter på Kleins Camp Serengeti 5*, Tanzania inkl. 2 daglige game drives, all inclusive med samtlige måltider, lokale drikkevarer med et stort udvalg af spiritus, vin, sodavand og øl
 • Vask af tøj på Klein´s Camp
 • Park fees
 • Engelsktalende safariranger
 • Transfer fra Zanzibar lufthavn til The Residence t/r.
 • 7 nætter i garden poolvilla på The Residence Zanzibar 5* med halvpension.
 • Alle p.t. kendte skatter og afgifter
Pris per person ved 2 voksne
Serengeti safari og Zanzibars strande
RejseperiodeDobbelt
25.05.24 ‑ 31.05.2457.000‑60.000
01.06.24 ‑ 31.08.2474.000‑84.000
01.09.24 ‑ 31.10.2471.000‑73.000
01.11.24 ‑ 17.12.2461.000‑63.000
18.12.24 ‑ 19.12.2478.000‑80.000
20.12.24 ‑ 05.01.2598.000‑101.000
06.01.25 ‑ 10.01.2582.000‑84.000
11.01.25 ‑ 31.05.2562.000‑69.000
01.06.25 ‑ 29.09.2576.000‑89.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Drikkepenge under safari. Regn med ca. 200 kr. pr. person pr. dag
 • Visum til Tanzania

Bemærk

 • Flybagage til Serengeti Nationalpark: På de mindre fly fra Arusha til Serengeti må I maksimum medbringe 15 kg. som skal være pakket i en blød taske. De 15 kilo er inkl. håndbaggage. Pak let og husk at vask af tøj er inkluderet i opholdet på Klein´s Camp i Serengeti.
 • Vaccinationer til safari i Tanzania: Det kræves, at I kan dokumentere, at I har fået vaccine mod gul feber mindst 10 døgn før ankomst. Kontakt egen læge eller f.eks. Seruminstituttet for mere information
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Tanzania

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Tanzania. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.