XL Africa Tanzania Pemba Island Fundu Lagoon Pier Sunset Island

Uberørt safari og verdensklasse snorkling i Tanzania

Uberørt safari og verdensklasse snorkling i Tanzania

13 dage fra 58.000 kr.

Kontakt Martin

Tlf. 33 320 320

Selous Game Reserve og Pemba Island ved Zanzibar

Oplev Big Five safari i Selous Game Reserve og både snorkling og dykning i særklasse ved uberørte Pemba Island nord for Zanzibar. I bor på stemningsfulde camps og kan se frem til enestående naturoplevelser til lands og til vands.

Dette er en rejse til Tanzania, hvor I ved at rejse ad en lidt anden rute end de fleste får en helt anden følelse af uberørthed.

Glæd jer til

 • Rufiji River Camp 4* i Selous Game Reserve, et af verdens største reservater
 • Safari i åbne jeeps med geparder, vilde hunde og big five
 • Safari på floden blandt krokodiller og flodheste
 • Fundu Lagoon 4+*, luksucamp på uberørte Pemba Island ved Zanzibar
 • Verdensklasse snorkling og dykning bl.a. ved Misali Island

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Selous Game Reserve 3 nætter på Selous Game Reserve 3 Højdepunkter Enestående bådsafari på Rufiji-floden, og safari i åbne jeeps med rigt dyreliv og sjældne vilde hunde. Enestående bådsafari på Rufiji-floden, og safari i åbne jeeps med rigt dyreliv og sjældne vilde hunde.
Pemba Island 7 nætter på Pemba Island 7 Højdepunkter Fantastiske strande og verdensklasse snorkling væk fra de mange. Fantastiske strande og verdensklasse snorkling væk fra de mange.
XL Africa Tanzania Pemba Island Fundu Lagoon Jetty Bar Terrace Sunset

Rejs lidt længere og få meget mere 

I kommer ikke bare til Big Five safari i et af verdens største dyrereservater, Selous Game Reserve, men bor på en camp lige ud til Rufiji River, hvor I kan tage på flodsafari blandt krokodiller og flodheste. 

Senere bor I ikke bare ved en lang hvid strand, men også tæt på Afrikas bedste snorkling og dykning ud for Pemba Island. Kort sagt, I belønnes så rigeligt for at søge det unikke. I bor begge steder på camps med fantastisk stemning og store safaritelte med bad og toilet.  

Tanzania Massai Man Wearing Traditional Blankets Overlooks Serengetti
Det skal I opleve

Dagsprogram

Som udgangspunkt bor I 3 nætter i Selous Game Reserve og 7 nætter på Pemba Island. Alt på denne rejse til Tanzania kan dog tilpasses jeres ønsker fra antal dage til kategori af værelse og evt. ekstra oplevelser f.eks. på Zanzibar. Tal med jeres rejserådgiver og jeres ønsker. 

I rejser til Dar Es Salaam i Tanzania, hvor I lander dag 2. Mange af de andre i flyet vil nu fortsætte ad den mere traditionelle rute, men I skal opleve det uberørte og afsides Afrika, så I sætter jer til rette i et lille fly, der flyver jer en halv times tid sydpå til Selous Game Reserve. 

XL Africa Tanzania Rufiji River Camp Classic Tent Double Room Interior

Rufiji River Camp 4*, Selous Game Reserve

Her venter en jeep på at køre jer det sidste stykke hen over savannen til basen for jeres Big Five safari i Tanzania. Velkommen til Rufiji River Camp, hvor I skal bo 3 nætter. 

Rufiji River Camp er en stemningsfuld camp lige ud til Rufiji River. Her er blot 11 klassiske safaritelte, så det er dyrene og ikke gæsterne, der er i flok. I er i et af verdens største og mest uberørte reservater med en enorm mangfoldighed af dyr. 

Xl Tanzania Camp Roho Ya Selous River Giraffe Animal

Første safari i Selous Game Reserve

I pakker ud og når måske en tur i poolen, før I skal ud på jeres første safari. Senere kan I nyde aftensmaden med udsigt til floden og dyrene.

XL Africa Tanzania Rufiji River Camp Jeep Nature River

Tidlig morgen og sen eftermiddag skal I på safari i åben jeep i Selous Game Reserve. I følges med professionelle rangers, der kender dyrenes vandringer og vaner, så I får den største oplevelse. 

I Selous Game Reserve bor en tredjedel af samtlige elefanter i Tanzania, og reservatet er samtidig kendt for sine meget sjældne vilde hunde. Her er også et stort antal bøfler, løver og antiloper og flere end 400 arter fugle.

XL Tanzania Selous Game Reserve Safari Animal Hippo In Rufiji River

Bådsafari på Rufiji River

Når I bor på Rufiji River Camp har I mulighed for mere end safari i jeep. I kan også tage på bådsafari på Rufiji River blandt krokodiller og flodheste. Mens I glider af sted, kan I se alle dyrene, der kommer til floden for at drikke. Det er en kæmpe oplevelse.

XL Africa Tanzania Rufiji River Camp Boat Nature View Tourist

XL Tanzania Selous Game Reserve Safari Animal Lions

I starter dagen med den sidste safari i Selous Game Reserve. Efter morgenmaden bliver I kørt til den lille airstrip, hvorfra I flyver en times tid til Zanzibar. I enkelte tilfælde er der en teknisk mellemlanding i Dar Es Salaam.  

Væk fra de mange til Pemba Island 

Endnu en gang vil I kunne opleve. at de fleste tager den slagne vej direkte til strandene på Zanzibar, mens I fortsætter en halv time med endnu et fly til den lille ø Pemba nord for Zanzibar. En ø kendt for fantastiske strande, men mest af alt for verdensklasse dykning og snorkling. 

XL Tanzania Pemba Island Fisherman Rowing His Boat Off The Coast

Fundu Lagoon 4+*, Pemba Island 

Fremme på Pemba Island bliver I kørt til vandet, hvor der venter en båd. I sejler langs kysten, hvor de hvide strande ligger afbrudt af mangrove og med junglen som frodig baggrund. Båden sætter jer af på Fundu Lagoon, hvor store luksustelte ligger under palmetækkede tage inde mellem træerne. 

Her er 18 værelser og suiter og en enestående stemning. I kan godt pakke skoene væk med det samme, I kommer på værelset, og herefter lade tæerne nøjes med at se sand og svømmefødder. I har 7 overnatninger på Fundu Lagoon. 

 
XL Africa Tanzania Pemba Island Fundu Lagoon Hillside Exterior

XL Africa Tanzania Pemba Island Fundu Lagoon Ocean View Beach Nature

Den næste lille uges tid vil I nyde stemningen og freden på Fundu Lagoon. Her kunne naboen godt hedde Robinson Crusoe, hvis han ellers havde haft et telt, for stemningen er helt afstalppet og alt er skabt i total harmoni med omgivelser. 

Svøm fra stranden ved højvande, se revene dukke frem ved lavvande, tag snorkel og svømmefødder på fra bådbroen og udforsk livet på det lokale rev. I er på safari igen – denne gang bare under havoverfladen.

XL Africa Tanzania Pemba Island Fundu Lagoon View Palms Plants

Snorkling og dykning ved Misali Island 

I er på et af Afrikas bedste steder for snorkling og dykning, ja, måske et af verdens bedste. Der er 5* PADI-center på campen, og I kan tage på udflugter til f.eks. Misali Island en kort sejltur derfra og opleve virkelig verdensklasse dykning og snorkling. 

Ellers byder dagene på ren afslapning, måske en tur i spaen og ganske givet en tur i baren, hvor snakken går mellem gæsterne om dagens oplevelser. I kan også tage med på kanotur i mangroven, så inden I ser jer om, er tiden fløjet af sted. 

XL Zanzibar Man Small Fishing Boat

XL Africa Tanzania Pemba Island Fundu Lagoon Wambaa Beach Ocean Palms

Jeres rejse til Tanzania har nået sin afslutning. I vinker farvel til Fundu Lagoon, mens I sejler tilbage langs kysten for at komme til flyet til Zanzibar. Herfra går turen hjemad mod Danmark, hvor I lander dag 13. 

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly: København-Dar Es Salam / Zanzibar-København
 • Små indenrigsfly: Dar Es Salam-Selous Game Reserve-Pemba-Zanzibar
 • Transport til/fra lufthavne, airstrips og lodges
 • 3 nætter på Rufiji River Camp 4* i Selous Game Reserve i safaritelt inkl. safari i jeep, båd og til fods samt alle måltider 
 • 7 nætter på Fundu Lagoon 4+* i Beach Front Tent med alle måltider og drikkevarer inkluderet 
 • Gebyrer til nationalparken
Pris per person ved 2 voksne
WEB - Uberørt safari og verdensklasse snorkling i Tanzania
RejseperiodeDobbeltEnkelt
24.07.24 ‑ 23.12.2459.000‑67.00072.000‑82.000
24.12.24 ‑ 05.01.2568.000‑79.00081.000‑95.000
06.01.25 ‑ 31.03.2557.000‑65.00070.000‑78.000
01.07.25 ‑ 05.12.2562.000‑70.00076.000‑86.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Visa
 • Drikkepenge.
 • Champagne og premium brands spiritus på Fundu Lagoon 4+*
 • Afbestilligs- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Tanzania

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Tanzania. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.