• Krokodille i Rufiji River. Oplev den på safari i Selous Game Reserve, Tanzania
 • Fiskeørn i Selous Game Reserve, Tanzania
 • Nyd den flotte natur på bådsafari fra Rufiji River Camp i Tanzania
 • Dragefisk - oplev snorkling fra Pemba Island på rejser til Tanzania
 • Udsigt over stranden fra Fundu Lagoon, Pemba Island

Uberørt safari og verdensklasse snorkling i Tanzania

Selous Game Reserve og Pemba Island ved Zanzibar, 13 dage fra 37.500 kr.

Glæd jer til:

Rufiji River Camp 4* i Selous Game Reserve, et af verdens største reservater

Safari i åbne jeeps med geparder, vilde hunde og big five

Safari på floden blandt krokodiller og flodheste

Fundu Lagoon 4+*, luksucamp på uberørte Pemba Island ved Zanzibar

Verdensklasse snorkling og dykning bl.a. ved Misali Island

Læs mere

Oplev Big Five safari i Selous Game Reserve og både snorkling og dykning i særklasse ved uberørte Pemba Island nord for Zanzibar. I bor på stemningsfulde camps og kan se frem til enestående naturoplevelser til lands og til vands.

Dette er en rejse til Tanzania, hvor I ved at rejse ad en lidt anden rute end de fleste får en helt anden følelse af uberørthed.

REJS LIDT LÆNGERE OG FÅ MEGET MERE

I kommer ikke bare til Big Five safari i et af verdens største dyrereservater, Selous Game Reserve, men bor på en camp lige ud til Rufiji River, hvor I kan tage på flodsafari blandt krokodiller og flodheste. 

Senere bor I ikke bare ved en lang hvid strand, men også tæt på Afrikas bedste snorkling og dykning ud for Pemba Island. Kort sagt, I belønnes så rigeligt for at søge det unikke. I bor begge steder på camps med fantastisk stemning og store safaritelte med bad og toilet.  

EN REJSE TIL TANZANIA SKRÆDDERSYET TIL JER

Som udgangspunkt bor I 3 nætter i Selous Game Reserve og 7 nætter på Pemba Island. Alt på denne rejse til Tanzania kan dog tilpasses jeres ønsker fra antal dage til kategori af værelse og evt. ekstra oplevelser f.eks. på Zanzibar. Tal med jeres rejserådgiver og jeres ønsker. 

Program

Dag 1-2
I rejser til Tanzania

"Classic Tent" på Rufiji River Camp i TanzaniaI rejser til Dar Es Salaam i Tanzania, hvor I lander dag 2. Mange af de andre i flyet vil nu fortsætte ad den mere traditionelle rute, men I skal opleve det uberørte og afsides Afrika, så I sætter jer til rette i et lille fly, der flyver jer en halv times tid sydpå til Selous Game Reserve. 

RUFIJI RIVER CAMP 4*, SELOUS GAME RESERVE

Her venter en jeep på at køre jer det sidste stykke hen over savannen til basen for jeres Big Five safari i Tanzania. Velkommen til Rufiji River Camp, hvor I skal bo 3 nætter. 

Rufiji River Camp er en stemningsfuld camp lige ud til Rufiji River. Her er blot 11 klassiske safaritelte, så det er dyrene og ikke gæsterne, der er i flok. I er i et af verdens største og mest uberørte reservater med en enorm mangfoldighed af dyr. 

Giraffer i Selous Game Reserve, TanzaniaFØRSTE SAFARI I SELOUS GAME RESERVE

I pakker ud og når måske en tur i poolen, før I skal ud på jeres første safari. Senere kan I nyde aftensmaden med udsigt til floden og dyrene.

Dag 3-4
Safari i Selous Game Reserve

Se elefanter på safari i Selous Game Reserve, TanzaniaTidlig morgen og sen eftermiddag skal I på safari i åben jeep i Selous Game Reserve. I følges med professionelle rangers, der kender dyrenes vandringer og vaner, så I får den største oplevelse. 

I Selous Game Reserve bor en tredjedel af samtlige elefanter i Tanzania, og reservatet er samtidig kendt for sine meget sjældne vilde hunde. Her er også et stort antal bøfler, løver og antiloper og flere end 400 arter fugle.

Flodhest i Rufiji River. Oplev den på safari i Selous Game Reserve, Tanzania

BÅDSAFARI PÅ RUFIJI RIVER

Når I bor på Rufiji River Camp har I mulighed for mere end safari i jeep. I kan også tage på bådsafari på Rufiji River blandt krokodiller og flodheste. Mens I glider af sted, kan I se alle dyrene, der kommer til floden for at drikke. Det er en kæmpe oplevelse.

Dag 5
Safari og videre til snorkling og paradisstrand

Fiskeørn i Selous Game Reserve, TanzaniaI starter dagen med den sidste safari i Selous Game Reserve. Efter morgenmaden bliver I kørt til den lille airstrip, hvorfra I flyver en times tid til Zanzibar. I enkelte tilfælde er der en teknisk mellemlanding i Dar Es Salaam.  

VÆK FRA DE MANGE TIL PEMBA ISLAND

Endnu en gang vil I kunne opleve. at de fleste tager den slagne vej direkte til strandene på Zanzibar, mens I fortsætter en halv time med endnu et fly til den lille ø Pemba nord for Zanzibar. En ø kendt for fantastiske strande, men mest af alt for verdensklasse dykning og snorkling. 

Udsigten til lagunen på Fundu Lagoon, Pemba Island ved ZanzibarFUNDU LAGOON 4+*, PEMBA ISLAND

Fremme på Pemba Island bliver I kørt til vandet, hvor der venter en båd. I sejler langs kysten, hvor de hvide strande ligger afbrudt af mangrove og med junglen som frodig baggrund. Båden sætter jer af på Fundu Lagoon, hvor store luksustelte ligger under palmetækkede tage inde mellem træerne. 

Her er 18 værelser og suiter og en enestående stemning. I kan godt pakke skoene væk med det samme, I kommer på værelset, og herefter lade tæerne nøjes med at se sand og svømmefødder. I har 7 overnatninger på Fundu Lagoon. 

 
Dag 6-11
Afslapning, snokling og dykning på Pemba Island

Fisker ved Pemba Island, TanzaniaDen næste lille uges tid vil I nyde stemningen og freden på Fundu Lagoon. Her kunne naboen godt hedde Robinson Crusoe, hvis han ellers havde haft et telt, for stemningen er helt afstalppet og alt er skabt i total harmoni med omgivelser. 

Svøm fra stranden ved højvande, se revene dukke frem ved lavvande, tag snorkel og svømmefødder på fra bådbroen og udforsk livet på det lokale rev. I er på safari igen – denne gang bare under havoverfladen.

Muræne - oplev verdensklasse snorkling og dykning ved Pemba IslandSnorkling og dykning ved Misali Island

I er på et af Afrikas bedste steder for snorkling og dykning, ja, måske et af verdens bedste. Der er 5* PADI-center på campen, og I kan tage på udflugter til f.eks. Misali Island en kort sejltur derfra og opleve virkelig verdensklasse dykning og snorkling. 

Ellers byder dagene på ren afslapning, måske en tur i spaen og ganske givet en tur i baren, hvor snakken går mellem gæsterne om dagens oplevelser. I kan også tage med på kanotur i mangroven, så inden I ser jer om, er tiden fløjet af sted. 

Dag 12-13
Hjem fra rejse til Tanzania

Uberørt strand på Pemba Island - oplev den på rejser til ZanzibaJeres rejse til Tanzania har nået sin afslutning. I vinker farvel til Fundu Lagoon, mens I sejler tilbage langs kysten for at komme til flyet til Zanzibar. Herfra går turen hjemad mod Danmark, hvor I lander dag 13. 

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Uberørt safari og verdensklasse snorkling i Tanzania
RejseperiodeDobbeltEnkelt
07.08.20 - 23.12.2038.000-43.00046.000-53.000
24.12.20 - 04.01.2151.000-59.00063.000-71.000
05.01.21 - 28.02.2141.000-45.00048.000-53.000
01.03.21 - 31.03.2137.000-39.00044.000-46.000
01.07.21 - 20.12.2146.000-52.00056.000-64.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly: København-Dar Es Salam / Zanzibar-København
 • Små indenrigsfly: Dar Es Salam-Selous Game Reserve-Pemba-Zanzibar
 • Transport til/fra lufthavne, airstrips og lodges
 • 3 nætter på Rufiji River Camp 4* i Selous Game Reserve i safaritelt inkl. safari i jeep, båd og til fods samt alle måltider 
 • 7 nætter på Fundu Lagoon 4+* i Beach Front Tent med alle måltider og drikkevarer inkluderet 
 • Gebyrer til nationalparken

Ikke inkluderet

 • Visa
 • Drikkepenge.
 • Champagne og premium brands spiritus på Fundu Lagoon 4+*
 • Afbestilligs- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda