Xl Thailand Chiang Rai Anantara Golden Triangle Infinity Pool Daytime
Thailand

Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort Chiang Rai

Magi i den gyldne trekant ved grænsen til Burma og Laos

Oplev at bo omgivet af frodighed og elefanter med fænomenal udsigt til Mekong-floden, Laos og Myanmar. Nyd et lækkert værelse, god mad, mange udflugtsmuligheder og måske en magisk nat i en gennemsigtig kuppel.

Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort Chiang Rai er mere end et hotel, det er en totaloplevelse i magiske omgivelser.

Frodighed og elefanter

Anantara Golden Triangle ligger omgivet af tæt frodighed, hvor Ruak-floden løber ud i Mekong ca. 70 minutters kørsel nord for Chiang Rai. Floderne danner grænserne mellem Thailand, Laos og Myanmar, så I har udsigt over tre lande.  

Op til hotellet er en lejr for elefanter drevet af Golden Triangle Asian Elephant Foundation. Elefanterne er kommet hertil for at få et velfortjent otium efter et liv som arbejdselefanter eller i turistindustrien, da det var almindeligt for turister at ride på elefanter. Det siger sig selv, at denne aktivitet ikke er en mulighed her, men I kan komme tæt på elefanterne, lære om dem og gå en tur ved siden af dem.   

Aktiviteter fra Anantara Golden Triangle

Om I rejser to eller som børnefamilie, er der masser af spændende aktiviteter fra Anantara Golden Triangle.  

I kan tage på udflugt gennem Thailand, Laos og Burma i tuk tuk og longtailboat. Besøg lokale markeder, templer og landsbyer og fortsæt på kokkeskole. Kør afsted til Den Gyldne Trekant med vintage motorcykler med chauffør og sidevogn. Og besøg Opium Museet få minutters gang fra hotellet og lær om tiden med opiumskrige, opiumshuler og meget mere, som Den Gyldne Trekant før var kendt og berygtet for.  

Bedste sæson

Bedste periode at rejse til Anantara Golden Triangle på grænsen mellem Thailand, Laos og Burma er fra november til april.

Xl Thailand Chiang Rai Anantara Golden Triangle Jungle Bubbles Couple
Xl Thailand Chiang Rai Anantara Golden Triangle Elephant Bar And Opium Terrace
Xl Thailand Chiang Rai Anantara Golden Triangle Leisure Royal Enfield Sidecar
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Smukke værelser på Anantara Golden Triangle

På Anantara Golden Triangle er 55 værelser og suiter, der alle er fyldt med komfort og indrettet elegant i den lokale Lanna-stil. Her er ædle træsorter, smukke skulpturer og kunstværker samt tekstiler fra nærliggende bjergstammer.  

 

  • Deluxe Three Country View Room. 32 m2, maks. 3 personer 
  • Three Country View Suite. 64 m2, maks. 3 voksne og et barn 
  • Three Country View Family Suite. 96 m2, maks. 6 personer 

Alle værelser har minibar, balkon med daybed, wi-fi og tv. Suiterne har ekstra loungeområde samt walk-in shower på badeværelset ud over badekar, mens værelserne har kombineret kar/brus. 

Gennemsigtige jungle bubbles

Som noget helt unikt har Anantara Golden Triangle også to ”jungle bubbles”. Det er værelser udformet som gennemsigtige kupler, der står på en privat indhegnet terrasse i elefantlejren. I er omgivet af elefanter og kan både se og høre dem gå og græsse. Når natten falder på er det med millioner af stjerner over jer.  

I har al komfort fra et værelse inkl. toilet og bad (afskærmet). Jungle bubbles kan bookes på forhånd som en magisk oplevelse, men gør det i rigtig god tid! De mest unikke oplevelser bliver udsolgt først. 

Gastronomi på Anantara Golden Triangle

I kan glæde jer til fortrinlig mad på Anantara Golden Triangle, og I vil kunne nyde den med udsigt til rismarker, floder og de tre lande. Hvor mange steder kan man ellers det?  

Sala Mae Nam serverer morgenmad og thailandske delikatesser til frokost og til aften, hvor den afdæmpede belysning, de rå teglstensvægge og fornemme møbler giver en intenst og intim stemning. Baan Dhalia excellerer i det italienske køkken. I den autentiske lounge Elephant Bar and Opium Terrace kan I nyde drinks og lette retter, og oplev eventuelt også at spise i en åben pavillon, Dining by Design, i elefantlejren, hvis det skal være ekstra romantisk og unikt.  

Spa, sport og pool

Anantara Golden Triangle har en spa i tre etager med åbne behandlingsrum, så I hører junglens lyde og mærker brisen under de skønne behandlinger. Oplev at boble i en udendørs jaccuzzi med udsigt til Mekong! I kan også slappe af i et smukt poolområde, og her er tennisbaner og fitnesscenter, når I trænger til at røre jer ud over gåture med eller uden elefanter.  

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Thailand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Thailand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.