Thailand Anantara Koh Yao Yai Arial View Hero
Koh Yao Yai - Thailand

Anantara Koh Yao Yai
Resort & Villas

Uforstyrret ø-perle med fortryllende udsigt

Velkommen til Thailands grønne oase. Anantara Koh Yao Yai Resort & Villas putter sig ind i Koh Yao Yais bakkede, frodige landskab. I bor elegant og fredfyldt i lækre poolvillaer og suiter med udsigt til Phan Nga-bugtens ikoniske kalkstensøer og langt væk fra den store turisme. Se frem til et luksuriøst ophold med udsøgt gastronomi og spaforkælelse.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Blot en time fra lufthavnen

Glæd jer til naturidyl og forkælelse. Koh Yao Yai ligger ikke langt fra hverken Phuket eller Krabi. Flyver I til Phuket tager det blot en 15 minutters køretur til hotellets speedbåd, hvorfra sejlturen til resortet tager 30-45 min. gennem den naturskønne Phan Nga-bugt. Ankommer I fra Krabi, tager det blot 20 min. med speedbåd.

Vores rejserådgivere kan sammensætte rejsen efter jeres behov, også hvis I ønsker et ophold ved Krabi eller Phuket før eller efter.

Luksuriøst resort i idyllisk bugt

Det smukke resort, Anantara Koh Yao Yai, slog dørene op i 2023 og er opdelt i en Adults Only og en familiesektion. Resortet byder på 148 skønne suiter, poolvillaer og penthouses. Om I har brug for en stor familiesuite eller ønsker at bo i en af de overdådige villaer på stranden med egen pool, så har resortet noget for alle behov.

Koh Yao Yais bedste udsigt

Resortet ligger lige ned til en gylden sandstrand med udsigt over den maleriske, smaragdgrønne Phan Nga-bugt, hvor kalkstensøerne popper op i horisonten som små ikoniske søjler. Bagtil er resortet omgivet af frodig jungle. Når I ikke nyder godt af resortets skønne faciliteter, inviterer øen til fred og ro med snorkling og kajakture, besøg i øens små fiskerlandsbyer og sejlture til de omkringliggende øer.

Kulinariske oplevelser og forfriskninger

Resortet byder på flere udsøgte restauranter og barer. Start dagen med en skøn morgenmad på Pakarang og kom tilbage i løbet af dagen for deres autentiske thai retter og snacks. Beach restaurant serverer lækkerier fra grillen, mens I på The Japanese Restaurant kan glæde jer til sirligt anrettede serveringer i stemningsfulde omgivelser.

Ønsker I svalende forfriskninger i løbet af dagen, er der både en bar på stranden og en swim-up bar i poolen. Børn og familier kan se frem til alle deres favoritsnacks og drikkevarer i Family Bar.

Anantaras Dining by Design-koncept tilbyder jer at fejre livets store øjeblikke med en privat middag på en mere afsides lokation. I kan også vælge at få serveret middag i jeres suite.

Pools med udsigt

Nyd udsigten over havet fra den store strandpool eller besøg familiepoolen med børn. Børn elsker resortets dedikerede børneområde med lavtvandsbassin til de mindste og vandrutsjebaner til de lidt større børn.

Vidunderlige spabehandlinger

Se frem til flere timers nydelse og fornyet energi. Udover skønne kropsbehandlinger tilbyder Anantara Spa også lydterapi, jacuzzi, hamam og dampbad m.m.

Fitness og yoga

Styrk kroppen, den indre ro og tag lyset ind. Mens I dyrker yoga, sørger instruktøren for, at I får resortets bedste udsigt til bugtens smukke solop- og nedgange. Privattimer kan også bookes. Yogatimerne kan også finde sted indenfor i fitnesscentrets lokaler, hvor der også er moderne maskiner til både konditions- og vægttræning.

På opdagelse til lands eller til vands

Lån et paddleboard eller en kajak og sejl på opdagelse langs mangroven. I kan også hoppe på en cykel og opleve lokallivet via øens mange stier. Vil I lære at lave thaimad, kan I på kokkeskolen Spice Spoons lære at tilberede autentiske retter med lokale ingredienser.

Øhop, snorkling og udflugter

Ønsker I at tage på en dagsudflugt, kan I booke et øhop med snorkling i lagunen på Hong Island, nyde Robinson Crusoe-strandlivet på Bamboo Island, se James Bond Island og Maya beach eller hente dagens fangst på havet med de lokale fiskere. Om aftenen, er der intet som at sejle mod den flerfarvede solnedgang på et sunset cruise.

Børne- og ungdomsklub

Udover vandlandet, kan børn glæde sig til at besøge Kids Club, hvor de finder alt fra klatrevægge til kuglebade og kreative aktiviteter. Skal I på udflugt eller nyde lidt spatid, så kan babysitting tilkøbes mod gebyr. De ældre børn mødes i Teenklubben, hvor der vises film og laves fællesaktiviteter.

Thailand Anantara Koh Yao Yai Deluxe Sea View Suite Terrace
Thailand Anantara Koh Yao Yai Deluxe Sea View Suite Bathroom 02
Thailand Anantara Koh Yao Yai Family Sea View Suite 02

Skal I bo i suite eller poolvilla?

Rummelige suiter

Suiterne er fordelt på otte lave bygninger, der nærmest smelter ind i landskabet. Suiterne er indrettet lyst og luftigt med store gulv-til-loft vinduer, så I kan nyde udsigten som enten vender ud mod havet eller ud til poolen. Suiterne er yderst rummelige (90 - 190 m2) og har både en stor opholdsstue indenfor og et lækkert loungeområde på terrassen. Dertil er de udstyret med wi-fi, Tv, kaffemaskine og skønne badeværelser med badekar og rainshower bruser.

Luksus poolvillaer med butlerservice

Har I brug for lidt ekstra plads eller privatliv, så book en af de fantastiske poolvillaer. De kommer i flere størrelser (170 – 303 m2) med et eller to soveværelser; så her er både plads til parret og den større familie. Ud over den private infinitypool og soldæk, er villaerne er udstyret med wi-fi, Tv, kaffemaskine og skønne badeværelser med badekar og rainshower bruser m.m. Der følger naturligvis butlerservice med til villaerne, så I ringer bare, hvis I mangler noget. De største af villaerne er i to-plan.

Thailand Anantara Koh Yao Yai Pool Sea View
Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Thailand Anantara Koh Yao Yai Exterior View Pool 2 (1)
Phuket, Thailand, Asien

Phuket og paradisøen Koh Yao Yai

15 dage fra

26.000 kr.

Glæd jer til

Lækker og gennemført suite med fantastisk udsigt på Ananatara

Designhotel på Phukets rolige Nai Yang-strand

Børnevenlige sandstrande og poolområder

Adults only pools med ro på begge hoteller

Guided byvandring i hyggelige Phuket Old Town

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Thailand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Thailand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.