• Kridhvid sandstrand ved The Sevenseas Resort på Koh Kradan, Thailand
  • Nyd de mange skønne faciliteter og stranden på SAii Phi Phi Island Village, Thailand
  • Stranden på Seaven Seas Resort på Koh Kradan i Sydthailand

Paradisøer og bungalows i Thailand

3 paradisøer i Andamanerhavet på håndplukkede bungalowresorts, 15 dage fra 17.500 kr., børn fra 10.000 kr.

Glæd jer til:

Øhop i Thailand til Koh Kradan, Koh Mook og Koh Phi Phi Don

Thailand, som det var – og stadig er, når man ved, hvor man skal lede

Paradisstrande, roligt vand og masser af tid sammen

Rustikke bungalows på charmerende 3-4* strandresorts

En rejse, hvor alt er klaret for jer hjemmefra

Læs mere

Oplev Thailands tropeøer, som de var engang og stadig er i drømme. Og som de sandelig også er i virkeligheden, hvis man bare ved, hvor man skal lede. Nyd tre forskellige bungalowresorts på tre forskellige øer med vidunderlige strande som fællesnævner.

Nogle steder står tiden stille. Andre steder strømmer turister til. Tilfældigheder kan afgøre, hvor der sker hvad. Tag bare paradisøen Phi Phi Leh. En hollywoodfilm med Leonardo DiCaprio ændrede alt. Ikke langt derfra går tiden stadig sin rolige gang på Koh Kradan. Det er her, jeres øhop i Thailand starter.

Andamanerhavets tropeøer

Jeres øhop i Thailand går til Koh Kradan, Koh Mook og Koh Phi Phi Don. Alle steder venter rustikke bungalows tæt på stranden og det klare vand. Det betyder ikke, at I også rent komfortmæssigt bliver sendt langt tilbage i tiden. Selv om atmosfæren er autentisk, bor I med stil.

På alle øer kan I nyde lange strande, fred og idyl. Selv på Phi Phi Øerne, har vi fundet et resort væk fra den store turiststrøm. Noget større og mere livligt end de to første, men også med mere komfort. Udflugter i longtailboats, gåture langs stranden, snorkelture, massage og dejlig mad vil fylde jeres dage på alle tre øer.

Al logistik er på plads hjemmefra

Fra det øjeblik, I rejser til Thailand, kan I læne jer tilbage og bare nyde det. Al logistik er på plads. I bliver kørt og sejlet til og fra lufthavnen, og al sejlads mellem øerne er også bestilt hjemmefra. Ferie i Thailand, når det er bedst.

Bedste sæson for denne rejse til Thailand

Jeres øhop er i Andamanerhavet ud for Thailands østkyst. Vejrmæssigt er bedste periode her november-maj. Rejsen er derfor optimal som vinterferie eller forårsferie i Thailand.

Skræddersyet øhop i Thailand

Alt på dette øhop i Thailand kan tilpasses jeres ønsker. Måske vil I have flere dage på nogle resorts. Måske er 3 øer slet ikke nok. Måske rejser I med børn, så I skal have andre værelser. Tal med jeres rejserådgiver og få netop det øhop i Thailand, I drømmer om.

Program

Dag 1-2
I rejser til Thailand

Kridhvid sandstrand ved The Sevenseas Resort på Koh Kradan, ThailandI flyver fra Danmark til Krabi som oftest med et stop på vejen. I Krabis lufthavn bliver I budt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner.

Thailand-rejse væk fra den store turisme

I har valgt at opleve det autentiske Thailand på Koh Kradan væk fra den store turisme. Derfor skal I nu køre ca. 1 ½-2 time i bil til en lille lokal havn, hvorfra der venter 1½ time smuk tur i longtailboat med udsigt til Andamanerhavets øer.

Soveværelset i jeres Villa Siam på The Sevenseas Resort på Koh Kradan, ThailandThe Sevenseas Resort 3+*, Koh Kradan

I skal bo de næste tre nætter på The Sevenseas Resort. Hotellet ligger på den fredfyldte Paradise Beach på Koh Kradan, der er en del af Had Chao Mai National Park.

Mange strande kaldes Paradise Beach. Få lever op til det som Paradise Beach på Koh Kradan.

The Sevenseas Resort ligger lige ud til stranden med både hotelværelser og bungalows. I skal bo i en Villa Siam på 51 m2. Det er en bungalow, hvor to værelser deler én bygning. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker en selvstændig bungalow i første parket til stranden.

Middag i frodige omgivelser på The Sevenseas Resort på Koh Kradan, ThailandVelkomst med bare tæer i sandet

Der er ikke en egentlig anløbsbro på Koh Kradan, så vær klar til at få våde tæer for første gang på jeres rejse til Thailand, straks I ankommer. Den oplevelse kan man godt blive afhængig af. Det er noget særligt at blive budt velkommen med bare tæer i sandet.

Dag 3-4
Afslapning på Koh Kradan

Barnacles Bar på The Sevenseas Resort på Koh Kradan, ThailandDe næste to dage er til ren afslapning på Koh Kradan, der kun er 4 km2 stor. Nyd sol, sand og vand. Tag snorklen på og besøg revets beboere. Gå tur langs stranden. Og kryds eventuelt øen for at se solnedgangen fra den mere klippefyldte Sunset Beach. Det tager kun et kvarters tid at gå dertil ad junglestien, og I kan købe en drink, når I når frem.  

I kan også leje en kajak og tage øen rundt. Dykker I, kan I tale med The Sevenseas Resort om spændende dykkerture i området. Men mest af alt: Nyd dagene på Koh Kradan og endelig at være af sted på jeres rejse til Thailand.

Dag 5
Fra Koh Kradan til Koh Mook

Udsigt fra havet til den smukke strand ved Koh Mook Sivalai, Thailand

Det er blevet tid til at tage videre på jeres øhop i Thailand. Næste stop er Koh Mook, der ligger en lille times sejlads i longtailboat væk. Og tro os, man bliver aldrig træt af at sejle på Andamanerhavet! I lægger til ganske tæt på resortet på Koh Mook. Denne gang uden at skulle have fødderne i vand.

Bungalows på Koh Mook Sivalai, ThailandSivalai Beach Resort 3*, Koh Mook

I skal bo 4 nætter på Sivalai Beach Resort, der ligger på den østligste spids af Koh Mook, hvor sandet strækker sig langt ud i Andamanerhavet på en smal tange. Resultatet er, at resortet har strande på tre ud af fire sider. Det giver en ganske særlig Robinson Crusoe-følelse.

Sivalai Beach Resort er indbegrebet af paradisøer og bungalows i Thailand. I skal bo i en Superior Villa på 44 m2, der ligger skyggefuldt under palmerne.

Dag 6-8
Afslapning på Koh Mook

Aftenstemning på Koh Mook Sivalai, ThailandTemaet på Koh Mook er præcis det samme som på Koh Kradan. Nye gåture på nye strande. Nye badeture og snorkelture. Nye madoplevelser og masser af tid sammen. Fik I ikke en massage på Koh Kradan, er det måske nu på Koh Mook.

Koh Mook er noget større end Koh Kradan, og her er et par tusinde fastboende, så her er lidt mere at tage på udflugt til. I kan sejle med longtailboat ud til andre strande eller køre af sted på cykel.

Et mål kunne være den lille landsby Baan Koh Mook for at få et indblik i dagligdagen og handle i lokale butikker. Her er også små fiskerlandsbyer, hvor husene står på pæle i havet.

Emerald Cave i ThailandEmerald Cave på Koh Mook

Et ikonisk udflugtsmål er Emerald Cave (Tham Morakot), hvor I svømmer eller sejler i kajak ind i en grotte og for at komme ud til en isoleret strand på den anden side. Dette sted er dog ikke en hemmelighed længere, så kom meget tidligt, hvis I vil undgå for mange mennesker omkring jer.

Dag 9
Fra Koh Mook til Koh Phi Phi Don

Overblik over SAii Phi Phi Island Village og området omkring, Thailand

2½ times sejlads fra Koh Mook ligger skønne Koh Phi Phi Don, der er hovedøen i Phi Phi Øerne. Det er jeres tredje hop på jeres øhop i Thailand. Og dette er dagen, hvor I skal dertil.

Soveværelse i Deluxe Garden Bungalow på SAii Phi Phi Island Village, ThailandSAii Phi Phi Island Village 4*, Koh Phi Phi Don

Koh Phi Phi Don har længe været berømt for sin idyl og enestående strande. Fuldt fortjent. Som altid er bagsiden af medaljen, at mange tager dertil hjulpet godt på vej af filmen ”The Beach” fra 2000 med Leonardo DiCaprio. Stranden på Koh Phi Phi Le blev så populær, at den senere måtte lukkes.

Det skal ikke afholde jer for at besøge Phi Phi Øerne, for vi har fundet et resort, SAii Phi Phi Island Village, der ligger uforstyrret og smukt.

Resortet er større end de to første, I har oplevet på jeres rejse til Thailand, og med større komfort. Men den lille landsby bag resortet og den unikke beliggenhed på stranden gør, at I stadig mærker den ægte østemning. I skal bo 5 nætter i en Deluxe Garden Bungalow tæt på stranden og vandet.

Dag 10-13
Afslapning og snorkling på Phi Phi Øerne

Nyd de mange skønne faciliteter og stranden på SAii Phi Phi Island Village, ThailandDe næste dage er til afslapning på Phi Phi Øerne. Nyd resortet fra pools til strand. Sejl stille og roligt af sted i kajak. Tag ud med longtailboat til flere guddommelige øer og strande. Er I til livet under havoverfladen, er her fantastiske muligheder.

Lobbyen på Phi Phi Island Village Beach ResortYoga, spa og gåture

Alt behøver ikke handle om sol, sand og vand på Phi Phi Øerne. SAii Phi Phi Island Village har motionsrum, spa og yoga, og I kan tage på gåture op til panoramaudsigter over øerne med dramatiske klipper og smukke strande omkranset af turkist vand. Så kom det alligevel til at handle om sol, sand og vand.

I kan spise på tre forskellige restauranter på resortet, og I kan prøve forskellige former for sportsaktiviteter. Eller I kan spise uformelt og hyggeligt i den lille landsby, bag resortet. Men det er først og fremmest naturen og freden, som dette resort udmærker sig ved.

Dag 14-15
Hjem fra øhop i Thailand

Udsigt over SAii Phi Phi Islands Village resort, ThailandDet er tid at vende hjemad efter jeres øhop i Thailand. I sejler knapt 1 ½ time i resortets speedboat der bringer jer til Krabi, hvor en bil holder klar til at køre jer det sidste stykke til lufthavnen. I lander i Danmark dag 15 dansk tid.

Rawai bugten ligger på den sydøstlige del af Phuket Skræddersyet rejse til Thailand

Alt på denne rejse kan skræddersys til jeres ønsker. Måske vil I have flere dage på nogle af øerne? Hvis I vil slutte med at lægge vejen omkring Phuket og dermed forlænge jeres øhop i Thailand, kan det selvfølgelig også lade sig gøre. Der er mindre end 1½ times sejlads i speedbåd fra Phi Phi Island Village til Phuket.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

Paradisøer og bungalows i Thailand
RejseperiodeDobbelt
10.12.21 - 14.12.2122.000-24.000
15.12.21 - 19.12.2125.000-27.000
20.12.21 - 07.01.2232.000-34.000
08.01.22 - 31.03.2226.000-28.000
01.04.22 - 31.08.2218.000-21.000
01.10.22 - 31.10.2217.000-19.000
01.11.22 - 14.12.2222.000-24.000
15.12.22 - 19.12.2226.000-28.000
20.12.22 - 07.01.2333.000-36.000
08.01.23 - 31.03.2328.000-30.000
01.04.23 - 16.04.2322.000-24.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

BØRNEPRIS (2-11 ÅR)

Paradisøer og bungalows i Thailand, børnepriser (2-11 år)
Rejseperiode1. barn
02.12.21 - 14.12.2112.000-14.000
15.12.21 - 23.12.2115.000-17.000
24.12.21 - 31.03.2213.000-15.000
01.04.22 - 31.08.2211.000-13.000
01.10.22 - 31.10.2210.000-12.000
01.11.22 - 14.12.2212.000-14.000
15.12.22 - 31.03.2314.000-16.000
01.04.23 - 16.04.2311.000-13.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

 

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Sygdoms- og afbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Bemærk

  • REJSER I MED 2 BØRN ELLER FLERE? Rejsens pris er baseret på 2 voksne og max 1 barn. Rejser I med 2 børn (eller flere), skal I forvente en merpris, da vi skal ændre på rejsens sammensætning (det kan være 2 værelser i stedet for 1, en højere/bedre værelseskategori og/eller et andet hotel/ø). I kan også tage et kig på Familie-øhop til Phuket og Phi Phi Islands.
  • Transporten mellem øerne foregår i delte longtailboats og/eller speedboats, hvilket ikke er for alle.
  • Vejrmæssigt er den bedste perioden fra november til maj. I kan fint rejse til området i sommerhalvåret, men forvent, at der falder regn, at havet (til tider) kan være mere oprørt og at vi muligvis derfor vil anbefale jer at ændre en ø/et hotel eller skifte fra vandvejen til landevejen.
  • ...Spørg jeres Thailand-ekspert for hjælp til lige præcis jeres rejse.