• Udsigt fra havet til den smukke strand ved Koh Mook Sivalai, Thailand
 • De hyggelige bungalows på Koh Mook Sivalai, Thailand
 • Emerald Cave i Thailand
 • Der er masser af plads til at bygge sandslotte på strandene i Thailand

Paradisøer og bungalows i Thailand

Familieferie i strandkanten, 15 dage fra 14.000 kr., børn fra 5.500 kr.

Glæd jer til:

Charmerende bungalows med plads til familier

Oplev 3 paradisstrande i Sydthailand

Snorkling fra stranden på vidunderlige Koh Ngai

Nyd badeferie ved en af Koh Lantas bedste strande

Slap af på Koh Mook med Emerald cave

Læs mere

Tag på en pragtfuld familieferie til nogle af Thailands skønneste paradisøer. I skal opleve Koh Lanta, Koh Mook og Koh Ngai. Her har vi fundet de bedste strande og udvalgt børnevenlige hoteller med bungalows tæt på sand og vand.

Denne rejse til Thailand er tilrettelagt, så I oplever 3 fredfyldte paradisøer, som ligger ganske tæt, men alligevel er vidt forskellige. Når I rejser til Thailand, kan I derfor se frem til en ferie, der virkelig er drømmen om hvide strande, hyggelige bungalows og masser af fred og idyl, så I bare kan slappe af sammen. 

Koh Lanta, Koh Mook og Koh Ngai

I skal opleve de 3 øer Koh Lanta, Koh Mook og Koh Ngai i det sydlige Thailand ud for kysten i Krabi- og Trang-provinserne. Øerne ligger inden for kort sejlafstand, og de har alle børnevenlige og smukke strande, men der er alligevel stor forskel på stemningen og aktiviteterne på de enkelte øer. 

Badeferie på Koh Lanta

I starter på Koh Lanta, der er "den store" med flest aktiviteter, men alligevel langt fra øer som Phuket. Her er et godt udvalg af restauranter og små butikker, ligesom I kan tage på udflugt i longtail boat og på cykel og måske besøge øens national park. Ellers måske bare nyde livet under palmerne?

Koh Mook med Emerald Cave

Koh Mook lidt længere mod syd byder på endnu mere fred og endnu finere sand. Her er, som man drømmer om på rejser til Thailand med smukke strande, dovne palmer og masser afslapning. Og så er her den utrolige grotte Tham Morakot (Emerald Cave), som I kan svømme til gennem en 80 m lang tunnel. Grotten er åben mod himlen og rummer en lille paradisstrand. 

Snorkling på Koh Ngai

Sidste stop på jeres rejse til Thailand bliver den lille paradisø Koh Ngai, der hverken har biler eller veje. Til gengæld har øen al den fred, I kan drømme om, og super snorkling. Også fra stranden! Nyd udsigten til de skulpturelle kalkstensøer i bugten, tag på udflugt i kajak og smag på den gode mad på nogle af de små hyggelige steder, I finder langs den lille strand.

Udvalgte bungalowhoteller ved stranden

På alle 3 øer har vi nøje udvalgt bungalowhoteller med bedste stemning og beliggenhed ud til de bedste strande. Hyggelige Lanta Castaway Beach Resort 3* på Koh Lanta. Koh Mook Sivalai 3* på Koh Mook, der ligger så smukt, at det kunne være Maldiverne. Og fredfyldte Koh Ngai Thanya Beach Resort 3* på Koh Ngai med udsigt til skulpturelle kalkstensøer.

Det er 3* hoteller med en autentisk stemning, hvor I bor i gode, men enkelt indrettede bungalows med god plads til hele familien. Den ægte drøm om badeferie i Thailand!

Også for par

Denne rejse kan også gøres af par med brug for fred og romantik. Tal med vores Thailand-eksperter om værelser og måske alternative hoteller for par.

 >> Læs mere om vores rejser til Thailand

Program

Dag 1
I rejser til Thailand

I rejser til Thailand fra Danmark. Målet er Krabi, hvor I lander dag 2 efter et flyskift i Bangkok.

Dag 2
Velkommen på stranden på Koh Lanta

Når I er ankommet til Krabi, står vores lokale samarbejdspartner klar til at byde jer velkommen. Nu går turen videre med bil sydpå mod Koh Lanta. 

Efter 2 små færgeoverfarter på 10 minutter først fra fastlandet til den nordlige del af Koh Lanta og siden til den sydlige del er I fremme på jeres hotel og stranden. I alt tager turen fra Krabi lufthavn 2½ - 3 timer. 

Lanta Castaway Beach Resort 3*

Jeres hotel på Koh Lanta er Lanta Castaway Beach Resort 3*. Det er et lille og super hyggeligt bungalowhotel ud til Long Beach, der regnes som en af de absolut bedste strande på Koh Lanta. 

Stranden er vestvendt, så I kan nyde nogle smukke solnedgange som afslutning på en skøn dag ved stranden. Hotellet har en rigtig god restaurant. Her er samtidig mange andre muligheder langs stranden, og kun 10 min. i tuk tuk fører jer til hovedbyen Saladan. 

I skal bo i en Tropical Daze Bungalow, der i virkeligheden er en selvstændig bungalow med 2 værelser, der har dør imellem. I har med andre ord 2 soveværelser og 2 badeværelser.

4 nætter på Lanta Castaway Beach Resort 3* inkl. morgenmad.

Dag 3-5
Badeferie på Koh Lanta

Koh Lanta er den største og mest livlige af de 3 øer, I skal opleve på jeres rejse til Thailand, og den af de 3 øer, som byder på flest aktiviteter. Dog er stemningen og tempoet alligevel langt fra de store og mere turistede øer som Phuket og Koh Samui. 

Alt går lidt langsommere på Koh Lanta. Hotellerne ligger ud til stranden på øens vestside, mens østsiden er præget af mangrove og lokale bebyggelser med bl.a. fiskerbyen Koh Lanta Old Town, hvor mange af de gamle træhuse står på pæle ud i vandet.

Børnevenlige strande

Koh Lanta strækker sig ud fra lysten som en lang finger mod syd. Her er en meget behagelig balance mellem fastlandets etablerede turisme i Krabi og de uberørte paradisøer mod syd. På Koh Lanta bor man stadig i små bungalows på stranden, som mange med god grund stadig drømmer om på rejser til Thailand. 

Lavt vand og sandbund gør de fleste af Koh Lantas strande perfekte til børn. Som alle strande i Thailand er de påvirkede af tidevandet, så når havet trækker sig tilbage ved lavvande, kan der være et stykke til vandkanten. Men det er som regel kun sjovt for børnene at løbe rundt for at se, hvilke skatte der er blevet åbenbaret i den bløde sandbund.

Restauranter, marked OG AKTIVITETER

I rejser selvfølgelig til Thailand for at nyde sol, sand og vand, men Koh Lanta byder også på rigeligt at lave. 

I kan tage på markedet i hovedbyen Saladan, opleve national parken i syd og leje en longtail boat for en dag for at sejle på snorkeleventyr blandt de ca. 50 ubeboede øer, der ligger som perler på en snor i Koh Lantas baghave. Lån eventuelt også en kajak på hotellet til en hyggelig tur langs østkysten af øen. Oplev aber i det fri og smuk natur. Eller tag på cykeltur, hvor I kommer forbi både templer og moskeer på vejen.  

Under palmerne mellem de små resorts ligger strandrestauranter med alt fra fristfanget seafood til pizzaer på menukortet. Nyd at lade børnene lege i sandet, mens I halvt siddende og halvt liggende får en drink eller en kold øl i solnedgangen.

 

Dag 6
Mod nye strande på Koh Mook

Nu går jeres rejse til Thailand videre mod nye strandoplevelser. I bliver hentet på jeres hotel og kørt til havnen, hvorfra I sejler 1½ time til smukke Koh Mook, hvor i også skal bo i en bungalow på et hotel ud til stranden. 

Koh Mook Sivalai 3* - smukt som Maldiverne

Koh Mook Sivalai 3* er et hyggeligt hotel med en blændende placering, så udsigt og stemning kan måle sig med resorts på Maldiverne. 

De 48 bungalows ligger, så de alle har udsigt mod havet. Nogle ganske tæt på vandet, andre lidt inde mellem palmerne. Alle har en møbleret terrasse, hvor I kan slappe af sammen. Men det unikke ved hotellet er dog den lange sandtange, som hotellet ender ved, hvor havet til sidst omslutter det hvide sand. Det giver en helt fantastisk og meget børnevenlig strand.

I skal bo 4 nætter inkl. morgenmad i en dejlig 48 m2 stor Family Villa, der ligger lidt tilbagetrukket fra stranden ved skyggegivende træer. 

Dag 7-9
Badeferie på Koh Mook

Endnu længere sydpå. Endnu mere fred. Og endnu finere sand. Hvor Koh Lanta har 20.000 indbyggere, er I nu på en ø med kun 2.000 indbyggere. Jeres kamera er klar til at tage alle den slags billeder, man drømmer om på rejser til Thailand med smukke strande, dovne palmer og masser afslapning. 

Oplevelser på Koh Mook

Koh Mook er naturligt mere nede i gear end Koh Lanta, men her er alligevel rigeligt at lave.  Det meste af øen er dækket af ufremkommelig, kuperet jungle, men langs kysten finder I små, idylliske strande med noget af det fineste sand og klareste vand, man kan forestille sig. Her er god snorkling fra stranden, men prøv evt. også at tage lidt længere med en snorkeltur med longtail boat. 

Lån en havkajak og sejl langs kysten eller tag ud på øen på cykel. Et kvarter i sadlen forbi bl.a. den lokale skole bringer jer til den lokale landsby. I kan selvfølgelig også køre i tuk tuk. 

Emerald cave på Koh Mook 

Den helt store attraktion på Koh Mook er Tham Morakot (Emerald Cave). Fra havet svømmer man ved lavvande gennem en 80 m lang tunnel, hvorefter en paradisstrand åbenbarer sig i en grotte med frit til den blå himmel. Her er reb at holde fast i undervejs, så de ikke et problem. 

En af fordelene ved at bå på selve Koh Mook er, at I kan tage hertil på et tidspunkt, hvor dagsturisterne fra Koh Lanta enten ikke er kommet endnu, eller for længst er taget hjem igen. Aftal med hotellet eller en lokal turoperatør at tage hertil. 

 

Dag 10
Til Koh Ngai

At sejle fra ø til ø i longtail boat er indbegrebet af en badeferie i Thailand. Fra den ene strand til den næste med vind i håret. Skønt for både børn og voksne. Det er den væsentligste aktivitet i dag, hvor I sejler ca. 30 minutter fra Koh Mook til Koh Ngai, også kaldet Koh Hai. De fleste thailandske øer med respekt for sig selv har flere staveformer, lige som Koh Mook også kaldes Koh Muk. 

Koh Ngai Thanya Beach Resort 3*

Den lille paradisø har hverken biler eller veje, og overnatningsmulighederne er yderst begrænsede. Også her har vi valgt et hyggeligt hotel med super beliggenhed ud til en østvendt strand. Hvor I startede jeres rejse til Thailand med at nyde solnedgange fra stranden, kan I nu nyde solen stå op – hvis I er tidligt nok oppe til det.

Koh Ngai Thanya Beach Resort 3* ligger med sine bungalows strøet ud i en tropisk have, der vender ud mod stranden.  I er i den børnevenlige strands sydlige del, hvor den er bredest dermed mindre følsom over for højvande. Hotellet har også en stor pool i strandkanten. 

Der er god afstand mellem hotellets bungalows. De er enkelt indrettet i autentisk thailandsk bungalow-stil, hvor en lille dejlig detalje til hver bungalow er en indhegnet baghave med tørresnor. 

4 nætter på Koh Ngai Thanya Beach Resort 3* i en Family Garden View Villa inkl. morgenmad.

Dag 11-13
Badeferie på Koh Ngai

Koh Ngai er et lille stykke fredfyldt tropenatur, der ikke bliver meget smukkere. Øen er omkranset af hvide strande, og øens midte er dækket af kuperet jungle. 

Slap af på stranden og ved jeres bungalow. Nyd udsigten til de skulpturelle kalkstensøer i bugten og den gode mad på hotellets restaurant. Den hører til øens bedste, men I kan også udforske nogle af de få andre restauranter langs stranden. 

Snorkling på Koh Ngai

Koh Ngai har god snorkling fra stranden, og helt suverænt bliver det, hvis I tager en longtail boat til de bedste steder. Det turkise vand bliver ikke meget klarere.

Dag 14-15
I rejser hjem fra Thailand

Jeres øhop i Thailand er ved at være slut. I løbet af dagen sejler fra Koh Ngai med longtail boat ind til fastlandet og kører herfra i bil til Krabi lufthavn. Sejlturen tager ca. 45 min og køreturen ca. 2 timer.

Det hele tilpasses, så det passer med jeres fly hjem til Danmark, hvor I lander dag 15. 

Denne rejse kan også arrangeres til par. Tal med vores Thailand-eksperter og få præcis den rejse, I drømmer om!

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

voksenpris

Paradisøer og bungalows i Thailand
RejseperiodeDobbelt
02.03.19 ‑ 15.04.1918.000‑21.000
16.04.19 ‑ 30.04.1917.000‑19.000
01.05.19 ‑ 15.05.1913.000‑15.000
01.07.19 ‑ 28.08.1913.000‑15.000
01.10.19 ‑ 28.10.1914.000‑16.000
29.10.19 ‑ 31.10.1918.000‑20.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

børnepris (2-11 år)

Paradisøer og bungalows i Thailand, børnepriser (2-11 år)
Rejseperiode1. barn2. barn
23.02.19 ‑ 15.05.195.000‑7.0005.000‑7.000
01.07.19 ‑ 31.08.195.000‑7.0005.000‑7.000
01.10.19 ‑ 31.10.195.000‑7.0005.000‑7.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Maria Andkær Øien

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Krabi t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra Krabi lufthavn til Koh Lanta
 • 4 nætter på Lanta Castaway Beach Resort 3*, Koh Lanta. Tropical Daze Bungalow (2-bedroom), inkl. morgenmad
 • Transport med bil og båd fra Koh Lanta til Koh Mook
 • 4 nætter på Koh Mook Sivalai Beach Resort 3*, Koh Mook. Family Villa, inkl. morgenmad
 • Transport med båd fra Koh Mook til Koh Ngai 
 • 4 nætter på Thanya Resort 3*, Koh Ngai. Family Garden View Bungalow, inkl. morgenmad
 • Transport med båd og bil fra Koh Ngai til Krabi lufthavn

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Europæiske og Gouda
 • Evt. obligatoriske jule- og/eller nytårsmiddage
 • Adgang til Haad Chao Mai National Park (Koh Mook) og Koh Lanta National Park (Koh Ngai). Voksne betaler THB 400 og børn (3-14 år) betaler THB 200 ved ankomst begge steder