Xl Thailand Koh Kradan Sevenseas Resort Beach Ocean (1)

Paradisøer og bungalows i Thailand

Paradisøer og bungalows i Thailand

15 dage fra 17.500 kr. | BØRN fra 11.000 kr.

Kontakt Knut

Tlf. 33 320 320

3 paradisøer i Andamanerhavet på håndplukkede bungalowresorts

Oplev Thailands tropeøer, som de var engang og stadig er i drømme. Og som de sandelig også er i virkeligheden, hvis man bare ved, hvor man skal lede. Nyd tre forskellige bungalowresorts på tre forskellige øer med vidunderlige strande som fællesnævner.

Nogle steder står tiden stille. Andre steder strømmer turister til. Tilfældigheder kan afgøre, hvor der sker hvad. Tag bare paradisøen Phi Phi Leh. En hollywoodfilm med Leonardo DiCaprio ændrede alt. Ikke langt derfra går tiden stadig sin rolige gang på Koh Kradan. Det er her, jeres øhop i Thailand starter.

Glæd jer til

 • Øhop i Thailand til Koh Kradan, Koh Mook og Koh Phi Phi Don
 • Thailand, som det var – og stadig er, når man ved, hvor man skal lede
 • Paradisstrande, roligt vand og masser af tid sammen
 • Rustikke bungalows på charmerende 3-4* strandresorts
 • En rejse, hvor alt er klaret for jer hjemmefra

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Koh Kradan 3 nætter på Koh Kradan 3 Højdepunkter Snorkling, kajakture og strandferie væk fra de store turiststrømme. Snorkling, kajakture og strandferie væk fra de store turiststrømme.
Koh Mook 4 nætter på Koh Mook 4 Højdepunkter Afslapning, cykelture og lokal atmosfære. Udflugt til ikoniske Emerald Cave. Afslapning, cykelture og lokal atmosfære. Udflugt til ikoniske Emerald Cave.
Koh Phi Phi Don 5 nætter på Koh Phi Phi Don 5 Højdepunkter Yoga, spa, enestående strande og fantastisk snorkling. Yoga, spa, enestående strande og fantastisk snorkling.
XL Thailand Similand Island Sea Turtle Snorkeling
Det kan I se frem til

Oplevelserne står i kø

Andamanerhavets tropeøer

Jeres øhop i Thailand går til Koh Kradan, Koh Mook og Koh Phi Phi Don. Alle steder venter rustikke bungalows tæt på stranden og det klare vand. Det betyder ikke, at I også rent komfortmæssigt bliver sendt langt tilbage i tiden. Selv om atmosfæren er autentisk, bor I med stil.

På alle øer kan I nyde lange strande, fred og idyl. Selv på Phi Phi Øerne, har vi fundet et resort væk fra den store turiststrøm. Noget større og mere livligt end de to første, men også med mere komfort. Udflugter i longtailboats, gåture langs stranden, snorkelture, massage og dejlig mad vil fylde jeres dage på alle tre øer.

Al logistik er på plads hjemmefra

Fra det øjeblik, I rejser til Thailand, kan I læne jer tilbage og bare nyde det. Al logistik er på plads. I bliver kørt og sejlet til og fra lufthavnen, og al sejlads mellem øerne er også bestilt hjemmefra. Ferie i Thailand, når det er bedst.

Bedste sæson for denne rejse til Thailand

Jeres øhop er i Andamanerhavet ud for Thailands østkyst. Vejrmæssigt er bedste periode her november-maj. Rejsen er derfor optimal som vinterferie eller forårsferie i Thailand.

Xl Thailand Saii Phi Phi Island Village Beachfront Junior Suite
Xl Thailand Saii Phi Phi Island Village Beach Paddlesurf
Xl Thailand Koh Mook Island Beach View Palm Trees White Sand Sea
Det skal I opleve

Dagsprogram

I flyver fra Danmark til Krabi som oftest med et stop på vejen. I Krabis lufthavn bliver I budt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner.

Thailand-rejse væk fra den store turisme

I har valgt at opleve det autentiske Thailand på Koh Kradan væk fra den store turisme. Derfor skal I nu køre ca. 1 ½-2 time i bil til en lille lokal havn, hvorfra der venter 1½ time smuk tur i longtailboat med udsigt til Andamanerhavets øer.

Xl Thailand Koh Kradan Sevenseas Resort Beach Sunbeds
Xl Thailand Koh Kradan Sevenseas Resort Villa Siam Bed (1)
Xl Thailand Koh Kradan Sevenseas Resort Restaurant Table

The Sevenseas Resort 3+*, Koh Kradan

I skal bo de næste tre nætter på The Sevenseas Resort. Hotellet ligger på den fredfyldte Paradise Beach på Koh Kradan, der er en del af Had Chao Mai National Park.

Mange strande kaldes Paradise Beach. Få lever op til det som Paradise Beach på Koh Kradan.

The Sevenseas Resort ligger lige ud til stranden med både hotelværelser og bungalows. I skal bo i en Villa Siam på 51 m2. Det er en bungalow, hvor to værelser deler én bygning. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker en selvstændig bungalow i første parket til stranden.

Velkomst med bare tæer i sandet

Der er ikke en egentlig anløbsbro på Koh Kradan, så vær klar til at få våde tæer for første gang på jeres rejse til Thailand, straks I ankommer. Den oplevelse kan man godt blive afhængig af. Det er noget særligt at blive budt velkommen med bare tæer i sandet.

De næste to dage er til ren afslapning på Koh Kradan, der kun er 4 km2 stor. Nyd sol, sand og vand. Tag snorklen på og besøg revets beboere. Gå tur langs stranden. Og kryds eventuelt øen for at se solnedgangen fra den mere klippefyldte Sunset Beach. Det tager kun et kvarters tid at gå dertil ad junglestien, og I kan købe en drink, når I når frem.  

I kan også leje en kajak og tage øen rundt. Dykker I, kan I tale med The Sevenseas Resort om spændende dykkerture i området. Men mest af alt: Nyd dagene på Koh Kradan og endelig at være af sted på jeres rejse til Thailand.

Xl Thailand Koh Kradan Sevenseas Resort Barnacles Bar Exterior Evening

Xl Thailand Koh Mook Sivalai Ocean View Ship

Det er blevet tid til at tage videre på jeres øhop i Thailand. Næste stop er Koh Mook, der ligger en lille times sejlads i longtailboat væk. Og tro os, man bliver aldrig træt af at sejle på Andamanerhavet! I lægger til ganske tæt på resortet på Koh Mook. Denne gang uden at skulle have fødderne i vand.

Sivalai Beach Resort 3*, Koh Mook

I skal bo 4 nætter på Sivalai Beach Resort, der ligger på den østligste spids af Koh Mook, hvor sandet strækker sig langt ud i Andamanerhavet på en smal tange. Resultatet er, at resortet har strande på tre ud af fire sider. Det giver en ganske særlig Robinson Crusoe-følelse.

Sivalai Beach Resort er indbegrebet af paradisøer og bungalows i Thailand. I skal bo i en Superior Villa på 44 m2, der ligger skyggefuldt under palmerne.

Xl Thailand Hotel Koh Mook Sivalai Bungalow Terrasse

Xl Thailand Hotel Koh Mook Sivalai Path Evening Bungalows Nature

Temaet på Koh Mook er præcis det samme som på Koh Kradan. Nye gåture på nye strande. Nye badeture og snorkelture. Nye madoplevelser og masser af tid sammen. Fik I ikke en massage på Koh Kradan, er det måske nu på Koh Mook.

Koh Mook er noget større end Koh Kradan, og her er et par tusinde fastboende, så her er lidt mere at tage på udflugt til. I kan sejle med longtailboat ud til andre strande eller køre af sted på cykel.

Et mål kunne være den lille landsby Baan Koh Mook for at få et indblik i dagligdagen og handle i lokale butikker. Her er også små fiskerlandsbyer, hvor husene står på pæle i havet.

Emerald Cave på Koh Mook

Et ikonisk udflugtsmål er Emerald Cave (Tham Morakot), hvor I svømmer eller sejler i kajak ind i en grotte og for at komme ud til en isoleret strand på den anden side. Dette sted er dog ikke en hemmelighed længere, så kom meget tidligt, hvis I vil undgå for mange mennesker omkring jer.

Xl Thailand Emerald Cave The Beach Inside People

Xl Thailand Saii Phi Phi Island Village Deluxe Seaview Interior

2½ times sejlads fra Koh Mook ligger skønne Koh Phi Phi Don, der er hovedøen i Phi Phi Øerne. Det er jeres tredje hop på jeres øhop i Thailand. Og dette er dagen, hvor I skal dertil.

Saii Phi Phi Island Village 4*, Koh Phi Phi Don

Koh Phi Phi Don har længe været berømt for sin idyl og enestående strande. Fuldt fortjent. Som altid er bagsiden af medaljen, at mange tager dertil hjulpet godt på vej af filmen ”The Beach” fra 2000 med Leonardo DiCaprio. Stranden på Koh Phi Phi Le blev så populær, at den senere måtte lukkes.

Det skal ikke afholde jer for at besøge Phi Phi Øerne, for vi har fundet et resort, SAii Phi Phi Island Village, der ligger uforstyrret og smukt.

Resortet er større end de to første, I har oplevet på jeres rejse til Thailand, og med større komfort. Men den lille landsby bag resortet og den unikke beliggenhed på stranden gør, at I stadig mærker den ægte østemning. I skal bo 5 nætter i en Deluxe Garden Bungalow tæt på stranden og vandet.

Xl Thailand Phi Phi Islands Boats Anchored Beach Cliffs

Xl Thailand Saii Phi Phi Island Village Outdoor Lounge

De næste dage er til afslapning på Phi Phi Øerne. Nyd resortet fra pools til strand. Sejl stille og roligt af sted i kajak. Tag ud med longtailboat til flere guddommelige øer og strande. Er I til livet under havoverfladen, er her fantastiske muligheder.

Yoga, spa og gåture

Alt behøver ikke handle om sol, sand og vand på Phi Phi Øerne. SAii Phi Phi Island Village har motionsrum, spa og yoga, og I kan tage på gåture op til panoramaudsigter over øerne med dramatiske klipper og smukke strande omkranset af turkist vand. Så kom det alligevel til at handle om sol, sand og vand.

I kan spise på tre forskellige restauranter på resortet, og I kan prøve forskellige former for sportsaktiviteter. Eller I kan spise uformelt og hyggeligt i den lille landsby, bag resortet. Men det er først og fremmest naturen og freden, som dette resort udmærker sig ved.

Xl Thailand Saii Phi Phi Island Village Beach House Bar

Xl Thailand Saii Phi Phi Island Village Beach

Det er tid at vende hjemad efter jeres øhop i Thailand. I sejler knapt 1 ½ time i resortets speedboat der bringer jer til Krabi, hvor en bil holder klar til at køre jer det sidste stykke til lufthavnen. I lander i Danmark dag 15 dansk tid.

Skræddersyet rejse til Thailand

Alt på denne rejse kan skræddersys til jeres ønsker. Måske vil I have flere dage på nogle af øerne? Hvis I vil slutte med at lægge vejen omkring Phuket og dermed forlænge jeres øhop i Thailand, kan det selvfølgelig også lade sig gøre. Der er mindre end 1½ times sejlads i speedbåd fra Phi Phi Island Village til Phuket.

Xl Thailand Phuket The Slate Nai Yang Beach Boats
Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Krabi / Krabi-København
 • Lufthavnsskatter
 • Alle transfers mellem lufthavne og hoteller med bil og båd
 • 3 nætter på The Sevenseas Resort 3+*, Koh Kradan. Siam Villa, inkl. morgenmad
 • 4 nætter på Koh Mook Sivalai Beach Resort 3*, Koh Mook. Superior Villa, inkl. morgenmad
 • 5 nætter på SAii Phi Phi Island Village*, Koh Phi Phi Don. Deluxe Garden Bungalow, inkl. morgenmad
Pris per person ved 2 voksne
Paradisøer og bungalows i Thailand
RejseperiodeDobbelt
02.06.22 ‑ 23.06.2218.000‑20.000
24.06.22 ‑ 14.08.2227.000‑29.000
15.08.22 ‑ 31.08.2218.000‑20.000
01.10.22 ‑ 31.10.2217.000‑20.000
01.11.22 ‑ 14.12.2223.000‑25.000
15.12.22 ‑ 19.12.2227.000‑29.000
20.12.22 ‑ 07.01.2335.000‑37.000
08.01.23 ‑ 31.03.2329.000‑31.000
01.04.23 ‑ 22.04.2323.000‑25.000
23.04.23 ‑ 23.06.2320.000‑22.000
24.06.23 ‑ 14.08.2329.000‑31.000
15.08.23 ‑ 31.08.2320.000‑22.000
01.10.23 ‑ 09.10.2319.000‑21.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Paradisøer og bungalows i Thailand, børnepriser (2-11 år)
Rejseperiode1. barn
28.05.22 ‑ 23.06.2211.000‑13.000
24.06.22 ‑ 14.08.2219.000‑21.000
15.08.22 ‑ 31.08.2211.000‑13.000
01.10.22 ‑ 31.10.2210.000‑12.000
01.11.22 ‑ 14.12.2213.000‑15.000
15.12.22 ‑ 23.12.2216.000‑18.000
24.12.22 ‑ 31.03.2314.000‑16.000
01.04.23 ‑ 23.06.2312.000‑14.000
24.06.23 ‑ 14.08.2320.000‑22.000
15.08.23 ‑ 31.08.2312.000‑14.000
01.10.23 ‑ 09.10.2311.000‑13.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Sygdoms- og afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Bemærk

REJSER I MED 2 BØRN ELLER FLERE? 

 • Rejsens pris er baseret på 2 voksne og max 1 barn. Rejser I med 2 børn (eller flere), skal I forvente en merpris, da vi skal ændre på rejsens sammensætning (det kan være 2 værelser i stedet for 1, en højere/bedre værelseskategori og/eller et andet hotel/ø). I kan også tage et kig på Familie-øhop til Phuket og Phi Phi Islands.
 • Transporten mellem øerne foregår i delte longtailboats og/eller speedboats, hvilket ikke er for alle.
 • Vejrmæssigt er den bedste perioden fra november til maj. I kan fint rejse til området i sommerhalvåret, men forvent, at der falder regn, at havet (til tider) kan være mere oprørt og at vi muligvis derfor vil anbefale jer at ændre en ø/et hotel eller skifte fra vandvejen til landevejen.
 • ...Spørg jeres Thailand-ekspert for hjælp til lige præcis jeres rejse.
Tal med en ekspert

Skræddersyet øhop i Thailand

Alt på dette øhop i Thailand kan tilpasses jeres ønsker. Måske vil I have flere dage på nogle resorts. Måske er 3 øer slet ikke nok. Måske rejser I med børn, så I skal have andre værelser. Tal med jeres rejserådgiver og få netop det øhop i Thailand, I drømmer om.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.