Xl Thailand Four Seasons Tented Camp Golden Triangle Deluxe Tent Spa
Chiang Rai, Thailand

Four Seasons Tented Camp Golden Triangle, Chiang Rai

Den vildeste glamping

Bo i et overdådigt luksustelt med udsigt over Ruak-floden og omgivet af smuk natur kun et stenkast fra Burma og to fra Laos. En oplevelse for livet krydret med et møde med beskyttede elefanter, der næsten forkæles lige så meget som jer.

Four Seasons Tented Camp Golden Triangle er nok Nordthailands vildeste hotel og i den absolutte top blandt hoteller i Thailand.

I er nord for Chiang Rai i Nordthailand på et frodigt bakkedrag, der skråner ned mod Ruak-floden, som danner grænsen til Burma (Myanmar). I ankommer ofte det sidste stykke med longtailboat, og når I stiger i land, flyder vandet i floden stille videre for at mødes med Mekong et øjeblik efter ved grænsen til Laos.

Designet af Bill Bensley

I vil opleve, at elefanten er et centralt tema overalt i indretningen på campen. Bag designet står et ikon for indretning af luksushoteller over hele verden: Bill Bensley. Han er oprindeligt uddannet landskabsarkitekt og senere bygningsarkitekt, og denne forståelse for samspil mellem natur og arkitektur kombineret med en enestående sans for detaljen gør mange af hans værker aldeles unikke.

Rosewood Luang Prabang i Laos, Shinta Mani Wild og Shinta Mani Shack i Cambodja, The Siam i Bangkok og The Slate på Phuket er bare eksempler. Ja, man kunne være fristet til at sammensætte en rejse kun med Bill Bensley-hoteller og ad denne vej opleve noget af det ypperste, moderne luksushoteller kan byde på.

Opiumhandlernes gyldne trekant

For historisk interesserede er Den Gyldne Trekant synonymt med tidligere tiders ulovlige opiumsdyrkning og alt, hvad dertil hørte, så I er i et område med mange fortællinger. Det kan I se og høre mere om på det lokale opiumsmuseum. Men nu om dage er det naturen og floderne, der trækker. Og den enestående komfort på Four Seasons Tented Camp Golden Triangle.

Bedste sæson

Bedste periode at besøge Four Seasons Tented Camp Golden Triangle er fra november til april. Med kun 15 telte og maksimalt 51 gæster anbefales det at bestille i god tid. Lejren ligger 5 kvarters kørsel fra Chiang Rai lufthavn.

Xl Thailand Four Seasons Tented Camp Golden Triangle Spa
Xl Thailand Four Seasons Tented Camp Golden Triangle Superior Tent Riverview
Xl Thailand Four Seasons Tented Camp Golden Triangle Superior River View
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

15 luksustelte i det grønne

Four Seasons Tented Camp Golden Triangle har 15 luksuriøse safaritelte – superior og deluxe - på 54 m2, hvor I føler jer som opdagelsesrejsende i en svunden tid. Alt er gennemført smukt udført i mørkt træ, læder og bambus. I har soveværelse med komfortabel seng og stort badeværelse med udendørs brus og indendørs håndlavet kobberbadekar. Det gode håndværk træder frem overalt.

Siderne i teltet kan åbnes, så brisen, duftene og lydene lukkes ind, og I har også stor balkon med mageløs udsigt til de frodige omgivelser og floden. Vælger I et Deluxe telt har I endda egen jacuzzi på balkonen! Teltet har også veludstyret minibar, kaffemaskine, wi-fi m.m.

Hvert telt er individuelt indrettet skabt over et tema. Four Seasons Tentend Camp Golden Triangle har også en Explorer’s Lodge med to soveværelser og pool til familier.

Elefanterne på Four Seasons Tented Camp

Et særligt krydderi på et ophold på Four Seasons Tented Camp Golden Triangle er elefanterne, der er knyttet til campen. Det er elefanter, der ikke kan klare sig i den vilde natur. De er enten pensionerede arbejdselefanter eller vilde elefanter, der er kommet til skade og nu lever et godt liv. I kan fodre dem med bananer om morgenen, men ikke ride på dem.

Gastronomi, pool og spa

Ud over jeres luksustelt har I har adgang til spa, pool, fænomenal gastronomi og unikke oplevelser, hvor I vandrer i bjerge, sejler på floderne f.eks. til Chang Rais markeder og templer, udforsker livet på den anden side af grænsen og meget mere. I kan deltage i kokkeskole og nyde smagninger af vine og oste i den velassorterede vinkælder.

Her er et enestående poolområde, en åben spa og yoga og meditation på Camp Peak, toppen af campen, som I kommer til ad junglens stier.

All Inclusive

Four Seasons Tented Camp Golden Triangle er all inclusive, så mad og drikke er inkluderet. Burma Bar er klar med drinks og cocktails akkompagneret af solnedgang, delikate snacks og udsigt over floden, mens Nong Yao Restaurant inviterer til skiftende gourmetmenuer med både vestligt og lokalt køkken.

Hvis I ønsker en romantisk frokost eller aftensmad, kan der arrangeres picnic og også candlelight dinner i elefantlejren.

Kun for voksne og børn over 10 år

Vær opmærksom på at hotellet ikke accepterer børn under 10 år. 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Thailand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Thailand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.