Xl Thailand Bangkok The Siam Lobby Fountain
Bangkok, Thailand

The Siam

Aldeles unikt boutiquehotel
Midt i frodig oase ved Chao Praya-floden

The Siam er ikke bare endnu et luksushotel i Bangkok. Det er et hotel i en klasse for sig i alt fra arkitektur og indretning til de overdådige suiter. I bor lige ud til Chao Praya-flodens liv omfavnet af frodighed og fred - både inde og ude.

Et æstetisk mesterværk

The Siam i Bangkok er i virkeligheden en totaloplevelse. Kunst og antikviteter fylder jer med sanseindtryk, og hele stemningen balancerer perfekt mellem det autentiske Thailand, moderne komfort og kolonitidens sans for skønhed og detaljer. 

Skal vi sætte en mærkat på stilen, er art deco den mest oplagte, men The Siam er på alle måder sin egen. Al kunst er samlet af ejeren selv, og hvert enkelt antikvitet og kunstværk fortæller sin egen historie. 

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Suiter og poolvillaer på The Siam

Poolvilla og hotel i Bangkok? Det lyder som to uforenelige størrelser, men ikke på The Siam i Bangkok. Her er nemlig både almindelige værelser og villaer. Fik vi sagt ”almindelige”. Det betyder i givet fald her overdådige suiter på minimum 80 m2!

 

  • Siam Suite. 80 m2 med soveafdeling, opholdsafdeling og badeværelse med badekar stort nok til 2. 
  • Mae nam Suite. 90 utroligt smukt indrettede kvadratmeter. Lyst og lækkert. 
  • Riverview Suite. 110 m2 med gulv til loft vinduer og flot udsigt over floden. 

Hør også om 130 m2 store poolvillaer med egen gårdhave med jacuzzi, spindeltrappe til egen terrasse med solsenge og intet mindre end vidunderligt badeværelse. Eller hvad med den ikoniske silkehandler Jim Thompsons historiske villa, der nu kan blive jeres værelse på The Siam?

Et grønt resort inde i storbyen

The Siams beliggenhed er unik for et hotel i Bangkok. Stemningen er som på et grønt resort, for The Siam er anlagt i en 12.000 m2 tropisk have ud til Chao Praya-floden. Frodigheden omfavner restauranter og terrasser og følger med inden for f.eks. i den imponerende atriumgård med kæmpe bananpalmer og vandhaver. Junglestemning lige uden for værelserne.

I haven er et dejligt poolområde, hvorfra I kan skue ud over flodens liv, og når det er tid til en sundowner, kan vi stærkt anbefale træterrassen bygget ud over floden. 

Gratis shuttlebåd til centrum

The Siam ligger i lokalområdet Khet Dusit kendt for mange skoler, universiteter og det gamle kongepalads i Dusit Palace Park. Kun få minutters gang bringer jer til gadekøkkener og restauranter.

Hvert 90. minut er der gratis shuttlebåd fra hotellets landgangsbro til Bangkoks gamle bydel. Sejlturen helt til Taksin-broen tager 1½ time, men I kan stige af undervejs ved f.eks. Grand Palace og Chinatown.

Spa og fitness i særklasse

Skal krop og sjæl forkæles, sker det også i ren overdådighed. Spaen er så smukt indrettet, og behandlingerne lever selvfølgelig op til den unikke stil. Og fitness-centret er også meget mere end bare nogle maskiner. Her er f.eks. bokseringe klar, hvis I vil prøve kræfter med den lokale thai-boksning. 

Gastronomi og barer på The Siam

Man glæder sig til at blive sulten på The Siam. I har nemlig flere skønne muligheder for at nyde gastronomiske oplevelser.

Restaurant Chon Thai i historiske villaer

Restaurant Chon Thai er klar til at forkæle jeres smagsløg med det bedste fra det thailandske køkken. Chon Thai er samtidig meget mere end bare en restaurant. Chon Thai er skabt i tre historiske teakvillaer, hvor I kan spise ude med udsigt til floden og inde med overraskende indretning omkring jer. 

Deco Bar & Bistro

Afslappet og tjekket. Lyst og lækkert. Stilen er forfriskende art deco. Et brass band har efterladt alle instrumenter hængende ned fra loftet, og plakatkunstnere sørger for farve og glæde. Sæt god tid af til både at byde mad og indretning.

Café Cha

Café Cha byder på friskbrygget kaffe og te evt. ledsaget af dagens tilbud fra konditoren. Nyd udsigten til det grønne og de mange sjove elementer i indretningen.

Bathers Bar

Bathers Bar er den stilfulde poolbar med drinks, cocktails og snacks, som serveres med udsigt til haven og floden.

Xl Thailand Bangkok The Siam Main Swimming Pool Area
Xl Thailand Bangkok The Siam Pool Villa Bedroom
Xl Thailand Bangkok The Siam Suite Bathroom
Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Thailand Khao Lak Hotel Sarojin Waterfall Dinner
Khao Lak og Khao Sok, Thailand, Asien

Khao Lak og Bangkok for livsnydere

13 dage fra

22.000 kr.

Glæd jer til

Fredfyldt strandidyl på Sarojin 5* i Khao Lak (adults only +10 år)

The Siam 5* - en luksuriøs oase i Bangkok

Cykeltur bag facaderne i Bangkok

Bangkoks pulserende liv og majestætiske templer

Den ultimative, romantiske rejse for livsnydere

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Thailand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Thailand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.