XL Thailand Koh Tao Haad Tien Hammock Beach
Koh Tao, Thailand

Haad Tien Beach Resort

To søsterhoteller med smuk beliggenhed

Hold ferie i et paradis i Siambugten 2 timers sejlads fra Koh Samui. På tropeøen Koh Tao ligger The Haad Tien Beach Resort 3+* og Beach Club by Haad Tien 3*. To søsterhoteller med den smukkeste beliggenhed.

Her finder I en næsten 400 m lang strand. Krystalklart vand med fantastisk snorkling. Og et uendeligt antal palmer langs kysten og op ad det kuperede terræn, som mange af resortets villaer gemmer sig i.

Balance med omgivelserne

Hotellerne lægger vægt på at være i fuldendt balance med de unikke omgivelser i alt fra arkitektur til de økologiske haver. Her er ægte ø-stemning med fred og idyl.

Selv kalder The Haad Tien Beach Resort sig for barfodsluksus, men forvent ikke uendelig luksus målt i finere gastronomi og en tjener på hver finger. Glæd jer til at komme ned i gear og nyde den afslappede atmosfære og ikke mindst beliggenheden.

To hoteller. Fælles faciliteter

De to hoteller ligger som nævnt ved siden af hinanden, og gæster på det ene, kan benytte sig af faciliteter på det andet. Her er pool, bibliotek, internethjørne, dykkercenter, vandsport (uden motor), butik, spa, pizzeria, beach bar og pool bar.

XL Thailand Koh Tao Haad Tien Castaway Beach Villa
XL Thailand Koh Tao Haad Tien Berach Villa
Xl Thailand Koh Tao Haad Tien Pool Beach
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

The Haad Tien Beach Resort 3+*

The Haad Tien Beach Resort har 70 villaer gemt under palmerne, hvor I kan gå fra jeres villa lige ud i sandet eller nyde en mere tilbagetrukket oase midt i alt det grønne.

Villaerne byder på smuk indretning og masser af plads. Nogle ligger oppe ad de palmeklædte skråninger, mens andre ligger nede ved stranden i nærkontakt med sol, sand og vand. Mange har privat pool.

Til familier anbefaler vi Castaway Beachfront Family Villa på 60 kvm plus vidunderligt udendørs område med solstole, parasoller og overdækket day bed.

Hele væggen ud mod stranden er en glasvæg, der kan foldes væk, så strandens stemning og lyden af bølgerne kommer helt ind i værelset. I kan sidde på jeres terrasse og se børnene lege i sandet. 

I det separate siddeområde er bord og sovasofa, så villaen er delt op to, når natten falder på. Der er dvd-afspiller til fladskærms-tv'et og gratis WiFi. Air condition, køleskab, minibar og faciliteter til kaffe og te er her selvfølgelig også.

Værelserne har aircondition, fladskærms-tv, kedel til at lave kaffe og te, minibar m.m. Og badehåndklæderne ligger klar, når I kommer.

Beach Club By Haad Tien 3*

The Beach Club by Haad Tien er bygget i 2014. Her er 74 moderne og lyse værelser. 54 sea view-værelser og 20 beachfront-værelser. Alle har smukke udsigter. Vi anbefaler denne afdeling til par, med mindre I vil forkæle jer selv med en villa i sandet.

Gudesmuk strand

Stranden er, efter vores mening, Koh Taos allersmukkeste. Den er hvid, vild og dejlig blød for tæerne. Den er omringet af store stens og kalkstensklipper, som leder tankerne hen på Seychellernes drømmeagtige paradisestrande.

Og så er det kun de to hoteller, der ligger ud til stranden, så her er dejligt roligt. Der er ingen forstyrrende strandstole eller parasoller på stranden, men spørg bare personalet på The Haad Tien og de hjælper jer med en strandstol. Lad bare træerne og de dovne palmer agere skygge mens landskabet ligger foran jer. 

I poolområdets ene ende er der en separat afdeling med lavt vand, hvor børn kan boltre sig. Og i den anden er et område, hvor brusende bobler jævnligt inviterer til en gang vandmassage. I vintermånederne kan der på nogle dage være bølger i havet, men den fantastiske pool får de mindste til at glemme alt om det.

Mad og drikke

Når tørsten melder sig, kan I gå i Beach Bar, der som navnet antyder ligger på selve stranden. Her kan i nyde alt fra drinks over frisk frugt til varme og kolde snacks.

InSea beach bar & grill er resortets restaurant og ligger også ud til stranden. Kokken tilbyder en a la carte menu med såvel thailandske som internationale retter baseret på friske, lokale ingredienser inkl. resortets egne økologiske grøntsager.

Hotellerne har også gratis shuttle-bus, der flere gange dagligt kører til Koh Taos hovedstrand Had Sairee. Her er der et større udbud af små restauranter, små massagesteder og butikker. Et godt supplement, hvis I vil lidt ud om aftenen.

Infinity pool, snorkling og dykning

Det er næsten umuligt at blive træt af det turkisblå vand, men skulle behovet opstå har The Haad Tien Beach Resort en dejlig infinity pool, som ligger nedsunket i haven. Palmerne står majestætisk over jer og udsigten over havet er stadig bjergtagende.

Helt ned til stranden ligger et par store Beachfront villaer – ideelle hvis man vil bo i kompromisløse omgivelser og så tæt på vandet som muligt. Rundt omkring i det store, grønne område ligger cottages fyldt med charme.

Snorkling og dykning

Denne del af Thailand er berømt for super snorkling og dykning. På Haad Tien Beach Resort ligger et femstjernet PADI-dykkercenter, der tilbyder en lang række aktiviteter både for begyndere og for erfarne. Udnyt muligheden og glæd jer til at se det farverige liv under havoverfladen.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Thailand Six Senses Samui Drift At The Beach
Bangkok, Thailand, Asien

Øhop med barfodsluksus på Koh Samui

16 dage fra

27.500 kr.

Glæd jer til

Bangkoks gadekøkkener og Michelin-gastronomi på Sra Bua Kiin Kiin

Palmestrand, smuk strand og snorkling på Koh Tao

Sublim strand og hyggelig suite med pool på Koh Pha Ngan

Suveræn barfodsluksus og poolvilla på Six Senses Samui

Økologisk kokkeskole på Koh Samui

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Thailand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Thailand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.