Xl Thailand Six Senses Samui The Retreat Pool Deckxl Thailand Six Senses Samui The Retreat Pool Deck

Øhop med barfodsluksus på Koh Samui

Øhop med barfodsluksus på Koh Samui

16 dage fra 27.500 kr.

Kontakt Natascha

Tlf. 33 320 320

Fra Bangkoks gadekøkkener og Michelin-gastronomi til tre unikke strandresorts

Glæd jer til en uforglemmelig sommerferie i Thailand med et magisk øhop i Siambugten og en lige så magisk start i Bangkok, hvor I bl.a. skal på en sanserejse ind i det thailandske køkken - fra de bedste gadekøkkener til Michelin-gastronomi på Sra Bua by Kiin Kiin.

Glæd jer til

 • Bangkoks gadekøkkener og Michelin-gastronomi på Sra Bua Kiin Kiin
 • Palmestrand, smuk strand og snorkling på Koh Tao
 • Sublim strand og hyggelig suite med pool på Koh Pha Ngan
 • Suveræn barfodsluksus og poolvilla på Six Senses Samui
 • Økologisk kokkeskole på Koh Samui

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Bangkok 2 nætter på Bangkok 2 Højdepunkter På opdagelse i Bangkoks gadekøkkener med ekspertguide og 6 retters Michelin middag på Sra Bua by Kiin Kiin. På opdagelse i Bangkoks gadekøkkener med ekspertguide og 6 retters Michelin middag på Sra Bua by Kiin Kiin.
Koh Tao 3 nætter på Koh Tao 3 Højdepunkter Snorkling, dykning og seafood på stranden. Snorkling, dykning og seafood på stranden.
Koh Pha Ngan 4 nætter på Koh Pha Ngan 4 Højdepunkter Strandferie med massage og romantisk middag på Koh Pha Ngan, med junglen i baghaven. Strandferie med massage og romantisk middag på Koh Pha Ngan, med junglen i baghaven.
Koh Samui 4 nætter på Koh Samui 4 Højdepunkter Økologisk kokkeskole og vidunderlig finale med barfodsluksus på stranden. Økologisk kokkeskole og vidunderlig finale med barfodsluksus på stranden.
XL Thailand Koh Tao Haad Tien Beach (1)
Xl Thailand Bangkok Floating Market Woman Boat Cooking Thai Food
Xl Thailand Anantara Rasananda Koh Phangan Villas Ocean Pool Villa 01
Det skal I opleve

Dagsprogram

I rejser til Thailand, hvor I lander dag 2 lokal tid.

Xl Thailand Bangkok The Grand Palace And Wat Phra Kaeo

I lufthavnen står Nyhavn Rejsers lokale repræsentant klar til at byde jer velkommen.

Foran jer venter en ferie i Thailand med masser af oplevelser fra gadekøkkener gemt i små gyder til romantiske hoteller helt ude i strandkanten på Siambugtens tropeøer. Men nu først til hotellet. 

XL Thailand Hotel Riva Surya Bangkok POOL SUNSET
Xl Thailand Bangkok Wat Arun Temple Night
Xl Thailand Bangkok Traditional Tuk Tuk In Motion

Riva Surya Bangkok 4*

Den historiske livsnerve i Bangkok er den store flod Chao Phraya, der er fyldt med liv fra flodpramme til longtail boats. 

I skal bo lige ud til floden på det lille hotel Riva Surya. Her er I tæt på den gamle del af Bangkok fyldt med sjæl og charme. Bangkoks mest interessante seværdigheder er inden for kort afstand inkl. templerne Grand Palace, Wat Pho og Wat Arun.

Hjemme på hotellet efter en dag fyldt med oplevelser i Bangkok vil I nyde en tur i poolen. I skal bo 2 nætter i et dejligt værelse med udsigt over floden. 

Michelin-middag på Sri Bua by Kiin  

Vi har inkluderet en 8-retters gourmetmiddagpå Michelin-restauranten Sra Bua, der ligger i det femstjernede Siam Kempinski Hotel, der ligger i Bangkoks Pathumwan-område. Vi vil ikke afsløre for meget, men I bliver hentet i bil på jeres hotel. Snart venter en gastronomisk rejse, som I sent vil glemme…

Xl Thailand Bangkok Sra Bua By Kiin Kiin Dining Area

Xl Thailand Bangkok Food Streetfood Dishes Meat People

Spis ikke for meget til morgenmad. Det er denne dags første gode råd. I skal nemlig med en ekspertguide gennem Bangkoks dagligdag til små gyder, skjulte markeder og nogle af byens bedste gadekøkkener

I kommer steder, I nok aldrig selv ville finde, med mindre I farer vild på egen hånd. I vil også smage ting, I nok heller ikke have kastet ud i uden guidens forklaringer og indsigt. 

Jeres guide har en enestående passion for mad. Det handler om at kende de rigtige steder, og ikke mindst om at kende de lokale bag kødgryder og bugnende grøntsager. Slip sanserne og ikke mindst smagsløgene løs og forbered jer på at blive udfordret, klogere og ikke mindst mætte.

Xl Thailand Bangkok Fruit Sale Vendor Street

Xl Thailand Koh Tao Haad Tien Snorkling

Jeres rejse til Thailand går nu videre til tropeøerne Koh Tao, Koh Pha Ngan og Koh Samui i Siambugten. I bliver kørt i lufthavnen og flyver en god time til Koh Samui.

Ved indflyvningen til Koh Samui passerer I først over den mindste af øerne, Koh Tao, og siden over den noget større Koh Pha Ngan, inden flyet sætter hjulene på landingsbanen i Koh Samuis lufthavn. Nu har I fuldt overblik over de næste dages rute og oplevelser. 

Små hvide strande kigger frem mellem den kupperede jungle, der præger Koh Tao og Koh Pha Ngan. De skiftende nuancer i havet fortæller om de koralrev, der venter på jeres snorkeludstyr.

Lufthavnen på Koh Samui er ualmindeligt charmerende og fyldt med feriestemning, men I skal jo trods alt videre. I bliver kørt til havnen, hvorfra I sejler med hurtigbåd til Koh Tao. Turen tager ca. 2 timer.

XL Thailand Koh Tao Haad Tien Beach

Beach Club by Haad Tien 3*, Koh Tao

På Koh Tao skal I bo 3 nætter på Beach Club by Haad Tien, der ligger ud til en 400 m lang strand. Glæd jer til at komme ned i gear og nyde den afslappede atmosfære og ikke mindst beliggenheden.

I har et lyst og lækkert Balcony Ocean Room med smuk havudsigt og balkon med daybeds, hvor I ganske givet vil flyde med en drink til lyden af bølgeskvulp og palmesus.

Tal med jeres rejserådgiver, hvis I vil opgradere til en villa i strandkanten på søsterresortet lige ved siden af.

Xl Thailand Koh Tao Haad Tien Beach Ocean

De næste dage er til så meget eller lidt, I har lyst til. Nyd den smukke strand, Thailands bagende sol og stemningen på resortet. 

Vi kan varmt anbefale også at tage et grundigt kig under vandoverfladen. Denne del af Thailand er berømt for super snorkling og dykning, og faktisk betyder Koh Tao ”skildpaddeøen”.

På Haad Tien Beach Resort er et femstjernet PADI-dykkercenter, der tilbyder en lang række aktiviteter både for begyndere og for erfarne. 

Xl Thailand Anantara Rasananda Koh Phangan Villas Aerial View 03

I bliver kørt til den lille havn og sejler en god times tid til næste ø på jeres øhop i Siambugten: den kuperede og jungleklædte ø Koh Pha Ngan. 

Anantara Rasananda Koh Phangan Villas 5*, Koh Pha Ngan

I skal bo de næste 4 nætter på Anantara Rasananda Koh Phangan Villas, der ligger ud til den billedskønne Thong Nai Pan Noi-strand i det nordøstlige Koh Phangan.

Her venter jer en fortryllende oase med lokalt liv, landsbyer og hyggelige markeder i gåafstand.

Xl Thailand Anantara Rasananda Koh Phangan Villas Aerial View 03

Igen er dagene til så meget eller lidt I har lyst til. Langs stranden er en håndfuld andre resorts, en række simple strandrestauranter og et par butikker, men ellers er der bare roligt og afslappet. 

Gå på opdagelse i Koh Pha Ngans plantager og jungle

Når I har nydt stranden, palmerne og havet, så prøv at vende jer om og se ind mod land. Bjergene rejser sig, og junglen står tæt omkring små samfund, plantager og templer. Hør med jeres rejserådgiver, om de forskellige oplevelser på Koh Pha Ngan.

Xl Thailand Anantara Rasananda Koh Phangan Villas Aerial View 05

I sejler en halv times tid tilbage til Koh Samui, hvor en chauffør står klar til at køre jer videre. Selv om ringen i jeres øhop i Siambugten kan synes sluttet, er jeres ferie i Thaiand langt fra ovre. Det er nemlig tid til at fuldende jeres eventyr helt på toppen – med ultimativ barfodsluksus på Six Senses Samui 5*, hvor I skal bo de sidste 4 nætter.  

Six Senses Samui 5*, Koh Samui

Jeres hotel på Koh Samui er nøje udvalgt. Koh Samui er nemlig mere turistet end de øvrige øer, I har været på øhop til, men på Six Senses Samui træder I ind en verden af ophøjet ro, velvære og harmoni. Det prisbelønnede resort er spredt ud på en kupereret halvø som en landsby af villaer med øens måske flotteste havudsigt.

Six Senses Samui er ganske enkelt barfodsluksus på allerøverste hylde. Her bliver timer til dage med udsøgt gastronomi, sublim service, spabehandlinger og magiske solnedgange over Siambugten.

Det er kompromisløs forkælelse uden krumspring og forstyrrelser. Her kan man bare nyde at være til, nyde hinanden, hvile i sig selv, hvile ud – og lade op i sind og krop fra morgen til aften.

Xl Thailand Six Senses Samui Panorama
XL Thailand Six Senses Samui Longe At Dining On The Rocks
Xl Thailand Six Senses Samui The Ocean Retreat Exterior

Nyd de sidste dage af jeres øhop i Siambugten. På Six Senses Samui kommer I næppe til at savne noget, men vil I have en ekstra oplevelse med på vejen, kan vi anbefale en udflugt til en økologisk kokkeskole. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Small Thailand Koh Samui Experience Island Organics Thai Cooking Class Eco Garden

Xl Thailand Koh Phangan Boats Beach Sea

Det er blevet tid at sige farvel til Thailand. I bliver kørt til lufthavnen, hvorfra det går hjemad mod Danmark, hvor I lander dag 16 dansk tid.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Backstreet Bangkok

I bor lige ud til Bangkoks livsnerve Chao Phraya-floden i det gamle Bangkok. Et kvarter fyldt med sjæl og charme. I kommer også med en entusiastisk madekspert på udflugt ad ukendte stræder og gyder til markeder og gadekøkkener, I nok aldrig ville finde selv. 

Øhop i Siambugten

Jeres øhop i Siambugten går til de tre vidt forskellige øer: snorkelparadiset Koh Tao, jungleklædte Koh Pha Nganog mere livlige Koh Samui. Alle steder bor I på fredfyldte resorts - ud til strandene på Koh Tao og på Koh Pha Ngan og på en kuperet halvø med sublim udsigt på Koh Samui. 

Undervejs vil I nyde inkluderede måltider og massager. 

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Bangkok / Koh Samui-København
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra lufthavn til hotel i Bangkok t/r
 • 2 nætter på Riva Surya 4*, Bangkok. Deluxe Riva Room, inkl. morgenmad.
 • Oplevelse: Smag på Bangkok
 • Oplevelse: 6 retters Michelin middag på Sra Bua inkl. transfer t/r (drikkevarer er ikke inkluderet)
 • Indenrigsfly Bangkok-Koh Samui
 • Transport med bil og hurtigfærge fra Koh Samuis lufthavn til Koh Tao
 • 3 nætter på Beach Club by Haad Tien 3*, på Koh Tao. Ocean balcony room, inkl. morgenmad
 • Transport med hurtigfærge og bil fra Koh Tao til Anantara Rasananda på Koh Pha Ngan
 • 4 nætter på Anantara Rasananda Koh Phangan Villas 5*, Koh Pha Ngan. Pool Suite garden, inkl. morgenmad.
 • Transport med speedbåd og bil fra Anantara Rasananda til Six Senses på Koh Samui
 • 4 nætter på Six Senses Samui 5*, Koh Samui. Pool Villa, inkl. morgenmad
 • Transport fra hotel til lufthavn på Koh Samui
Pris per person ved 2 voksne
Øhop med barfodsluksus på Koh Samui
RejseperiodeDobbelt
29.05.24 ‑ 09.07.2427.000‑31.000
10.07.24 ‑ 31.08.2432.000‑36.000
01.09.24 ‑ 13.12.2427.000‑30.000
14.12.24 ‑ 17.12.2435.000‑37.000
18.12.24 ‑ 05.01.2543.000‑50.000
06.01.25 ‑ 14.04.2534.000‑40.000
15.04.25 ‑ 14.05.2530.000‑34.000
15.05.25 ‑ 09.07.2528.000‑32.000
10.07.25 ‑ 31.08.2533.000‑38.000
01.09.25 ‑ 03.10.2528.000‑30.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Thailand

Alt på denne rejse til Thailand kan skræddersys efter jeres ønsker til hoteller og oplevelser. Ønsker I en villa i sandet i stedet for det dejlige værelse på Koh Tao? En villa, hvor I træder lige ud i sandet på Koh Samui? Flere oplevelser undervejs? Eller færre? 

Tal med jeres rejserådgiver og få netop den sommerferie i Thailand, I drømmer om. Eller se alle vores rejser til Thailand her.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.