XL Thailand Reverie Siam View From Balcony
Pai, Thailand

Reverie Siam

Skønt boutiquehotel direkte ud til Pai-floden

Som navnet antyder, er Reverie Siam skabt af drømme – en nostalgisk drøm om kolonitidens Siam. Forestil jer det sted, hvor Østens romantik og europæisk elegance møder det moderne, hippe Thailand. Med jazz, gode vine og vintage grammofoner. Det hele foregår direkte ud til Pai-floden – med kort afstand til hyggelige Pai og et væld af naturoplevelser med grotter, vandfald, rafting og meget mere.

En fredfyldt oase i charmerende Pai

Tæt på byen, tæt på naturen

Reverie Siam ligger direkte ud til Pai-floden i den sydlige del af byen Pai, der er kendt for sin helt særlige thailandske højlandsstemning med traditionelle træhuse og skønne terrasseområder, der putter sig mellem hyggelige stræder og eventyrlige haver – alt sammen under dække af de jungleklædte bakker, der former landskabet i dette hjørne af Nordthailand.

Tilbage på jeres hotel kan I glæde jer til at nyde roen og slappe af i pagt med flodens rytme – hotellets to pools, restaurant, bar og smagfulde værelser er alle steder forbundet af de skønneste, fredfyldte tropehaver med udsigt til bjerge og floden. 

Den perfekte base til naturoplevelser i Nordthailand

Fra hotellet har I aldrig langt til den hyggelige bymidte - jeres hotel har gratis shuttlebus til centrum - hvor I kan gå på opdagelse i et utal af charmerende caféer, restauranter, barer, boder og butikker. Landlig stemning. Backpackerliv. Hippiekultur. Outdoor. Kunst. Musik. Natteliv. Pai er helt sin egen og så er byen den perfekte base til fantastiske naturoplevelser og action-eventyr i Nordthailand: Glæd jer til alt fra rafting og vandfald til bortgemte buddhastatuer, traditionelle landsbyer og vandreture til hemmelige kløfter og grotter.   

XL Thailand Reverie Siam Pool Loungechair

Skøn restaurant, saltvandspools og smagfulde værelser

Silhouette Bar & Restaurant

Restauranten på Reverie Siam er af gode grunde populær – så populær, at mange finder vej til hotellet blot for at nyde en middag i de stemningsfulde omgivelser. Menuen byder på en skøn blanding af thailandske og internationale indslag med et særligt øje til Middelhavet – forestil jer alt fra nordthailandske specialiteter direkte fra grillen til charcuteri, tapas, burgers og veltilberedte pastaer, der rammer den helt rigtige balance mellem det enkle, elegante og rustikke. Hotellet har også en sommelier – han hedder Khun Pira - som står klar til at hjælp jer med at finde den helt rigtige vin til jeres middag.    

En ægte bar, skabt med passion

I baren begynder aftenen ofte med levende musik med bl.a. jazz, klassisk og blues – et skønt sted at begynde med en aperitif, inden I sætter jer til bords i restauranten. Baren drives af sommelieren Khun Pira og byder på et væld af signaturcocktails, hjemmelavede snapsvarianter, vine, whiskyer - og ikke mindst craft beer fra Thailand og mange flere lande.

To saltvandspools og solsenge ved floden

Reverie Siam har to vidunderlige saltvandspools, der virkelig inviterer til afslapning og hygge med udsigt til haverne, floden og jungleklædte bjerge, der omkranser Pai; En Infinity pool og en stone pool med skønne nicher, kroge og soldæk i træ, der blender naturligt sammen med haven. I kan også finde ned til flodbredden, hvor der er liggestole i græsset – og service fra baren, ikke mindst.

20 værelser – med udsigt til haver, bjerge og floden

Reverie Siam har 20 værelser, der spænder fra deluxe-værelser på 50 m2 til en suite på 84 m2 med to soveværelser:

Villa (60 m2) er hotellets mest private værelseskategori med spabad og egen have med pavillon. Plads til 2 voksne og 1 barn.  

Deluxe Balcony Room (50 m2) ligger på første etage af hotellets små to-etagers huse. Her har i fritstående badekar og balkon med skøn udsigt over haverne og bjergene. Plads til 2 voksne og 1 barn.

Pool Twin (50 m2) ligger i stueplan med terrasse og direkte adgang til haven, nogle af værelser har direkte udsigt og adgang til hotellets stone pool. Plads til 2 voksne.

Garden View (50 m2) ligger længere væk fra pools og restaurant – et oplagt valg for jer, som ønsker mere privatliv med terrasse og udsigt til haver og bjerge.

Two Room Terrace (84 m2) er hotellets suite med to soveværelser og en stor balkon med udsigt over bjergene. Begge soveværelser har eget en-suite badeværelse med rain shower.

Alle værelser har aircondition, tv, Wi-Fi, minibar samt terrasse eller balkon. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jer bedst.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Thailand Chiang Mai Tuk Tuk Road
Bangkok, Thailand, Asien

Thailand på afveje

17 dage fra

31.500 kr.

Glæd jer til

Kør selv-eventyr i tuk tuk fra Chiang Mai til Pai

Opdag det autentiske og rolige Thailand i Pai

Bo i Bangkok med flodudsigt og opdag livet bag skyskraberne på cykel

Suite med jacuzzi på pragtfulde Koh Yao Noi

Boutiquehoteller med atmosfære og unikke beliggenheder

Tal med en ekspert

Vi skræddersyr jeres rejse til Thailand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Thailand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.