XL Thailand Chiang Mai Tuk Tuk Road

Thailand på afveje

Thailand på afveje

17 dage fra 31.500 kr.

Kontakt Margit

Tlf. 33 320 320

Eventyrlige dage bag facaden med storby, strand og 2 dages Tuk Tuk-eventyr

Hop af den slagne vej og oplev det autentiske Thailand. Fra Chiang Mai i det nordlige Thailand, over metropolen Bangkok, til den fortryllende ø Koh Yao Noi. Her krydres fine lokale oplevelser med enestående natur og strandliv. Dette er Thailand, som I aldrig har oplevet det før.

Glæd jer til

 • Kør selv-eventyr i tuk tuk fra Chiang Mai til Pai
 • Opdag det autentiske og rolige Thailand i Pai
 • Bo i Bangkok med flodudsigt og opdag livet bag skyskraberne på cykel
 • Suite med jacuzzi på pragtfulde Koh Yao Noi
 • Boutiquehoteller med atmosfære og unikke beliggenheder

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Chiang Mai 4 nætter på Chiang Mai 4 Højdepunkter Eventyr til Nordthailands bjerge i egen tuk tuk. Eventyr til Nordthailands bjerge i egen tuk tuk.
Koh Yao Noi 4 nætter på Koh Yao Noi 4 Højdepunkter Fredfyldt strandferie med skøn thaimad og solopgange over Phang Nga-bugten. Fredfyldt strandferie med skøn thaimad og solopgange over Phang Nga-bugten.
Bangkok 2 nætter på Bangkok 2 Højdepunkter Shopping i verdensklasse samt cykeltur til Bangkoks markeder, baggyder og ukendte kvarterer. Shopping i verdensklasse samt cykeltur til Bangkoks markeder, baggyder og ukendte kvarterer.
Xl Thailand Chiang Mai Tuk Tuk Narrow Road
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Eventyrlig start i tempelbyen Chiang Mai

Jeres rundrejse i Thailand begynder I landets nordlige del, nærmere bestemt i den historiske tempelby Chiang Mai, der har udviklet sig til en charmerende storby med caféer og kreative værksteder. Nyd at slentre omkring i byens gader, og smag på det enestående nordthailandske køkken.

Strandferie på gudesmukke Koh Yao Noi

Rundrejsen tager jer helt ned til det sydlige Thailand. Med speedbåd fra Phuket sejler I over Phang Nga-bugten med de dramatiske kalkstensklipper, ud til Koh Yao Noi, en lille, frodig tropeø befriet for Phukets turisme. Tilbring her et par henslængte dage med fænomenal udsigt over strand og vand, tag på opdagelse i naturreservatet, der flankerer hotellet, eller slap af med yoga og kokkeskole. 

Bangkok for alle sanser

Eventyret afrundes med et besøg i hæsblæsende Bangkok, hvor I har tid til at udforske byen og måske klare den sidste shopping. I Bangkok kan I også se frem til en uforglemmelig cykeltur, der tager jer ned ad de smalle stræder, ind gennem ukendte markeder og ud i de gamle, grønne plantageområder på den anden side af Chao Phraya-floden. I ser sider af Bangkok, meget få oplever.  

Håndplukkede boutiquehoteller i Thailand

Undervejs på rundrejsen bor I på en perlerække af boutiquehoteller, håndplukket for deres atmosfære og unikke beliggenhed. I Bangkok er den gamle bydel jeres hjem, og Chao Praya-floden jeres nabo. I historiske Chiang Mai kan I trække jer tilbage fra de travle gader til en grøn oase med pool - det samme gælder i bjergbyen Pai, mens Koh Yao Noi byder på uberørt regnskov og sandstrand lige på den anden side af verandaen.

Rejsen til Thailand - kun for jer

Få et rejseforslag til en rundrejse i Thailand, der er skræddersyet jeres ønsker og behov. Hotelstandard og oplevelser kan tilpasses af vores eksperter, der selv har efterprøvet og udvalgt de bedste boutiquehoteller og resorts, såvel som de mest uforglemmelige og unikke oplevelser.

Kan rejsen laves i sommermånederne?

Det kan i tro! Rejsen kan laves året rundt, men måske jeres strandophold skal være i Siam-bugten for større sol-chancer. Hvad med et ophold på charmerende Buri Rasa 4* eller måske ultimativ barfodsluksus på Six Senses Samui 5*?

 

Xl Thailand Paradise Koh Yao Noi Aerial View
Xl Thailand Chiang Mai Phra That Doi Suthep Temple
Xl Thailand Bangkok Damnoen Saduak Floating Market Woman Cooking In Boat Food People
Det skal I opleve

Dagsprogram

Xl Thailand Chiang Mai Tamarind Village Ruen Restaurant Pool

I rejser fra Danmark og lander på dag 2 i Chiang Mai International Airport.  Her står vores lokale repræsentant klar til at byde jer velkommen og sørge for transporten til jeres hotel, Tamarind Village 4*, der ligger i Chiang Mais gamle bydel.

Tamarind Village 4*, Chiang Mai

Bedre beliggenhed end den, I har på Tamarind Village 4*, fås ikke i Chiang Mai. Dette lille, charmerende boutiquehotel ligger som en grøn oase med have og pool midt i Chiang Mais livlige, gamle bydel. I weekenden er weekendmarkedet lige uden for indgangen.

Udforsk tempelbyen Chiang Mai

I lang tid har Chiang Mai mest været kendt for sine templer, der findes nemlig flere end 300 af dem i og omkring byen. Men Chiang Mai er meget mere end templer. Et kreativt miljø er skudt op og tiltrækker kunstnere og iværksættere. Nyd den afslappede atmosfære, der hersker her, med masser af grønne pladser, butikker og kaffebarer.

Xl Thailand Chiang Mai Phra That Doi Suthep Temple

XL Thailand Chiang Mai Strawberry Garden At Doi Ang Khang

Tag jer god tid til at studere templerne og dagligdagslivet, der leves i de fine, gamle gader lige udenfor hotellet. På en guidet vandring i nabolaget får I en god og spændende introduktion til Chiang Mai og den nordthailandske kultur, der findes her til overflod. Det er jeres hotel, der arrangerer vandringen, så I skal ikke bevæge jer længere end til lobbyen for at mødes med guiden. På den ca. 1 time lange gåtur kommer I bl.a. forbi et tempel, hvor I kan deltage i formiddagens ceremoni med de lokale buddhistiske munke. 

XL Thailand Chiang Mai Streetfood2

Nu bringer jeres rejse til Thailand jer for alvor væk fra alfarvej, langt ud på landet og tæt på det ægte Thailand. At det så samtidig sker på en måde, I nok aldrig har prøvet før, fuldender bare eventyret. I skal nemlig på kør selv-tur i tuk tuk! Og I skal selv være chauffører på ruten …

Tuk tuk i Nordthailands bjerge

Ruten, I kører, tager to dage og går ad landeveje, bagveje og bjergveje fra en landsby nær Chiang Mai til bjergbyen Pai længere mod nord. Inden da lærer I selvfølgelig at manøvre tuk tuk’en, og I har guide foran jer hele vejen.

I kører gennem frodig og smuk natur, forbi templer og markeder og gennem små landsbyer, hvor sulten bliver stillet på lokale restauranter. Nyd panoramaudsigterne fra tuk tuk’en og tag jer bare god tid – oplevelser som denne skal ikke forhastes.

XL Thailand Chiang Mai Tuk Tuk Road Back View

Efter de mange oplevelser på Nordthailands landeveje er det tid til lidt forkælelse igen - og vi har fundet det helt rette sted i Pai... 

Jeres tuk tuk-eventyr slutter i den stemningsfulde bjergby Pai, hvor I bor 2 nætter på det skønne boutiquehotel Reverie Siam, der ligger fredfyldt ned til Pai-floden.

Pai er en skøn og meget stemningsfuld bjergby med en lang historie som hang-out for rygsæksrejsende og outdoor-enthuisiaster, der søger naturoplevelser og gerne vil opleve Thailand fra en mere rolig og autentisk side.

Glæd jer til at gå på opdagelse i byens charmerende centrum - jeres hotel har gratis shuttlebus dertil - når I ikke slapper af og nyder de fredfylde omgivelser på jeres hotel - fik vi nævnt de to saltvandspools, den skønne restaurant og en bar, der skabt med masser af hjerte og passion? 

XL Thailand Reverie Siam View From Balcony
XL Thailand Reverie Siam Wine Bucket
XL Thailand Reverie Siam Bar

I bor i en skøn Deluxe Balcony Room på 50 m2 - værelset ligger på 2. etage med balkon og vidunderlig udsigt over haverne og de jungleklædte bjerge, der omkranser Pai-floden og hotellet. Det er et af de steder, hvor man bare har lyst til at blive siddende med en god bog og måske et glas vin - men det er også fristende at finde vej ned til liggestolene ved floden.

Og så er der Pai, som også venter på at blive opdaget...tal med jeres rejseårdgiver, som har mange gode forslag til oplevelser i byen.

På dag 7 sætter I atter kurs mod Chiang Mai og Tamaring Village, hvor I har en overnatning, inden I flyver sydpå til strandene.

I dag tager I afsked med det nordlige Thailand og flyver fra lufthavnen i Chiang Mai mod syd til Phuket, hvor I hentes i lufthavnen og køres til marinaen. Nu følger en bjergtagende smuk sejltur i speedbåd fra Phuket gennem Phang Nga-bugten med de spektakulære kalkstensklipper.

Velkommen til Koh Yao Noi

Kalkstensklipperne er bare en forsmag på de store naturoplevelser, der venter jer. Mens Phuket og masseturismen forsvinder i horisonten bag jer, dukker fredfyldte Koh Yao Noi op forude. Efter knapt en halv times sejlads lægger speedbåden til direkte ved jeres hotel på øens nordlige spids, Paradise Koh Yao 3+*.

Xl Thailand Paradise Koh Yao Noi Overview Beach Cliffs
Xl Thailand Paradise Koh Yao Noi Beach
Xl Thailand Paradise Koh Yao Noi Pool Villa Room View

Paradise Koh Yao 3+*, Koh Yao Noi

I kan godt glæde jer, for I de næste 5 nætter er Paradise Yao Noi jeres smukke, frodige hjem. De 72 værelser og villaer ligger spredt op ad grønne bakker, der skråner ned mod stranden. Fra hængesofaen på jeres veranda kan I nyde de mest fantastiske solopgange over Phang Nga-bugten, mens roen indfinder sig.

Xl Thailand Paradise Koh Yao Noi Sunbeds Guests

Brug dagene på at køle af ved stranden, i jeres private jacuzzi eller den fine pool. Paradise Yao Noi er, som navnet antyder, et naturligt paradis, og om aftenen, når vandet trækker sig tilbage fra stranden, kan I gå lange ture i sandet, kigge efter krabber og spejde op mod alt det grønne. Eller sejl på opdagelse i kajak og saml appetit til det ene lækre måltid efter det andet på hotellets restauranter.

XL Thailand Hotel Riva Surya Bangkok Restaurant (1)

Det er blevet tid til at forlade lille, idylliske Koh Yao Noi. Med speedbåd sejler I nu tilbage til Phuket, hvorfra I flyver til Bangkok. I mødes i lufthavnen af vores repræsentant og kører mod Riva Surya 4*, hvor I skal bo de følgende to nætter.

Riva Surya 4*, Bangkok

I bor i det livlige Banglamphu-kvarter, der har formået at bevare sin originale charme trods det, at I er tæt på mange Bangkok største seværdigheder – fra de magiske templer Grand Palace, Wat Po og Wat Arun til pulserende China Town med lokale markeder og gadekøkkener. Riva Surya 4* har bare 64 værelser, hvilket er småt for en by som Bangkok, og en enestående beliggenhed ud til Chao Phraya-floden foruden et fantastisk og meget personligt serviceniveau.

XL Thailand Bangkok Half Day Bangkok Cycling Rolf (4)

Efter at have udforsket Bangkok på egen hånd i går skal I i dag stifte bekendtskab med Bangkok i cykelhøjde. I skal om bag facaden og tæt på de lokale.

Cykelturen i Bangkok går fra centrums højhuse forbi lokale kvarterer ad smalle stræder, ind gennem markeder, forbi små templer og så over Chao Praya-floden med båd. Cyklerne er med!

På den anden side af floden udforsker I de gamle plantageområder i Bangkoks frodige baghave. I cykler på hævede stier omgivet af afgrøder og fredfyldt vildnis.

Når I kører på cykel gennem Bangkoks ukendte kvarterer, får I alle hverdagens dufte og lyde med. I kommer steder, I aldrig ville finde selv. Og I har guide med, så I nok skal finde hjem igen. Nyd freden, smilene, opdagelserne og ikke mindst kontrasterne.

Jeres rundrejse i Thailand har nået enden, og det er tid til at pakke kufferten for sidste gang. I bliver kørt til lufthavnen, og fra lufthavnen i Bangkok flyver I til Danmark, hvor I lander på dag 17.

Xl Thailand Bangkok Floating Market Woman Cooking Boat
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Chiang Mai / Bangkok-København
 • Lufthavnsskatter
 • Fly Chiang Mai-Phuket / Phuket-Bangkok
 • 3 nætter på Tamarind Village 4*, Chiang Mai. Lanna Room inkl. morgenmad
 • 60 minutters massage for 2 personer på Tamarind Village
 • Oplevelse: The Village Walk (med Tamarind Village i Chiang Mai)
 • 2-dages oplevelse: Kør-selv eventyr i egen tuk tuk
 • 2 nætter på Reverie Siam, Pai. Deluxe Balcony Room
 • 5 nætter på Paradise Koh Yao 3+*, Koh Yao Noi. Jacuzzi Studio inkl. morgenmad
 • 2 nætter på Riva Surya 4*, Bangkok. Deluxe Riva Surya Room inkl. morgenmad
 • Oplevelse: På cykel i Bangkok
 • Al transport ml. lufthavne, hoteller og oplevelser
Pris per person ved 2 voksne
Thailand på afveje
RejseperiodeDobbelt
01.11.24 ‑ 13.12.2431.000‑33.000
14.12.24 ‑ 22.12.2439.000‑45.000
23.12.24 ‑ 30.12.2442.000‑47.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Ekstra måltider, oplevelser og særlige ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Thailand

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Thailand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.