XL Thailand Saii Phi Phi Island Village Beachfront (4)
Koh Phi Phi Don, Thailand

SAii Phi Phi Island Village

800 meter uforstyrret sandstrand på en af verdens smukkeste øer

Phi Phi Islands er indbegrebet af tropiske paradisstrande - og derfor også flittigt besøgt. SAii Phi Phi Island Village ligger væk fra turistsporet i afsondrede og uforstyrrede omgivelser, så I kan opleve Phi Phi Islands, som de var, inden de blev allemandseje.

En autentisk oase på Phi Phi Islands

Få steder på Phi Phi Islands udstråler fred og autenticitet på samme måde som SAii Phi Phi Island Village. Øerne hører med god grund til Thailands mest populære, og det har sat sine spor. Men de uforstyrrede oaser, de findes også endnu - om end der er blevet længere imellem dem.

Den afsondrethed og harmoni, som I oplever på SAii Phi Phi Island Village, er helt unik. Resortet er indbegrebet af et tropisk strandresort med rustikke bungalows, høje palmer og en hvid, paradisisk sandstrand. Det er unægtelig svært ikke bare at lade sig hensynke i en tilstand af ultimativ ferieberuselse.

Transport til SAii Phi Phi Island Village

SAii Phi Phi Island Village har egen båd, der sejler fra Phuket direkte til resortet. Båden afgår to gange dagligt i højsæsonen (oktober - maj) og en gang dagligt i lavsæsonen (juni - september). Sejlturen tager ca. 1 time og 20 min.

Det er også muligt at komme til resortet via Krabi. Herfra afgår der en offentlig færge til Phi Phi ca. fire gange dagligt året rundt, en sejltur på ca. 1 time og 45 min. Ved ankomst til Phi Phi skal I skifte til longtailbåd for at sejle de sidste 20 min. til resortet.

I højsæsonen går der også en offentlig færge mellem Koh Lanta og Phi Phi.

XL Thailand Saii Phi Phi Island Village Beachfront (2)
XL Thailand Saii Phi Phi Island Village Lifestyle (5)
Xl Thailand Saii Phi Phi Island Village Beach Couple Surfboard
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Rustikke bungalows tæt på strand

Resortets 201 bungalows fordeler sig under svajende palmer fra bugtens ene ende til den modsatte og fra strandkanten og et godt stykke ind mod midten af øen. Bungalowerne falder med deres rustikke træbeklædning og stråtag smukt ind i landskabet. En del bungalows er nyopført i 2015/16.

Superior Bungalow

Disse bungalows på 35 m2 er resortets oprindelige bungalows. De ligger et stykke fra stranden og er indrettet som et stort rum med en rummelig balkon med udsigt til haven. Er værelsesstandard og beliggenhed ikke så afgørende for jer, kan I fint vælge denne type. Vi anbefaler dog en Deluxe Bungalow, hvor I får mere værdi for pengene.

Deluxe Seaview Bungalow

Navnet er lidt misvisende, for disse bungalows har ikke direkte havudsigt, men de ligger i anden række til stranden. De har samme størrelse og indretning som en Deluxe Bungalow.

2 Bedroom Family Bungalow

Disse bungalows er også nyopført og er det bedste valg, hvis I rejser med mere end to børn, eller hvis I blot ønsker at have to separate soveværelser. Her får I 102 m2.

Beachfront Junior Suite

Vil I bo direkte ved stranden, så er det denne bungalow, I skal vælge. Den er 79 m2 stor og har en stor terrasse og plads til to børn. Udsigten er en uforlignelig panoramaudsigt over det klare, blå Andamanerhav.

Hillside Pool Villa

Villaerne på 110 m2 ligger tilbagetrukkent på resortet omgivet af jungle et stykke oppe af skråningen. Beliggenheden og standarden er ikke helt så god som resortets bungalows, men hvis I ønsker en privat pool, er dette det rette valg for jer, og udsigten over bugten og småøerne i horisonten er betagende.

Aktiviteter til vands og lands

SAii Phi Phi Island Village er for nylig blevet ombygget og renoveret, og nu er her hele to skønne poolområder.

Indendøre finder I et godt motionsrum og en skøn spa, hvor I kan komme helt ned i ferietempo med traditionelle, thailandske behandlinger.

Der er mulighed for at sejle kajak eller at fiske fra stranden, dyrke yoga, spille tennis eller tage på vandreture ind i junglen, som begynder lige bag resortet.

Afstressning i vandkanten

Kan I bruge timer på at slappe af på stranden og nyde børnene bygge sandslotte i vandkanten, er I kommet til rette sted. 

Med 800 meter privat strand er her altid masser af plads og masser af fred og ro. Når solen skinner, og vandet er roligt, så finder man næppe mange bedre og smukkere strande på kloden.

Det hvide pulversand flyder nærmest sammen med det krystalklare vand, som lidt længere ude skifter til mere turkise nuancer, inden det changerer over i det dybe vands karakteristiske mørkeblå.

Tre gode restauranter

SAii Phi Phi Island Village byder velkommen med tre hyggelige barer og tre restauranter, der på hver sin vis introducerer jer for det delikate thailandske køkken.

Api Restaurant & Bar kan I spise hele dagen i uformelle omgivelser på stranden. Menuen står på alt fra frisk seafood til populære internationale og lokale favoritter.

Ruan Thai Restaurant er indrettet som et traditionelt, historisk thaihjem, og effekten er ganske vidunderlig. I føler jer straks hjemme, og og beliggenheden på den frodige, jungleklædte bakkeskråning kombineret med de autentiske thairetter understreger på fineste vis, at I virkelig befinder jer i en helt anden verden.

The Beach House Grill & Chill er resortets mest livlige spisested. Her spiser I under åben himmel, mens friskfangede fisk og skaldyr tilberedes over den store grill. Nyd en af resortets specialiteter fra drinkskortet, mens I ser solen gå ned. Efter middagen underholdes her ofte med forskellige former for levende musik.

Er det den lille sult eller en fremragende kop kaffe I er efter, kan I lægge vejen forbi Bean/Co. Her fremtryller de kyndige baristas special-kaffe og te - som måske skal suppleres med en hjemmelavet is?

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Thailand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Thailand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.