Xl Thailand Siam Kempinski Hotel Bangkok Lobby
Bangkok, Thailand

Siam Kempinski Hotel Bangkok

Luksuriøst hotel med resortatmosfære i hjertet af Bangkoks shoppingdistrikt

Da Siam Kempinski Hotel Bangkok slog dørerne op markerede det en milepæl i Bangkoks hotelscene. For det skiller sig i den grad ud fra mængden, særligt fra de traditionelle luksushotellers til tider lidt tunge og mørke design. Men måske allermest, fordi det mere har karakter af et resort midt i storbyen.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser og suiter

Siam Kempinski Hotel byder på 11 forskellige værelseskategorier, fra deluxe-værelser på 43 m2 til enorme suiter. Flere værelseskategorier er velegnede til familier. Noget helt unikt for et storbyhotel er Cabana og duplex Cabana, der begge har direkte pooladgang fra terrassen.

Den lave hotelbygning omfavner en stor og frodig have med poolområder og hyggekroge, hvor man kan slappe af og tage sig en pause fra storbyens evige puls. De bedste værelser har endda direkte pooladgang. Værelserne er store, designet lyst og tjekket.

Bedste beliggenhed for shopping

Skal der shoppes, så deler Siam Kempinski Hotel Bangkok bagindgang med det fashionable center Paragorn. Og skal I videre ud i byen, ligger Siam Square og højbanen ikke mange stenkast væk. Det kan næsten ikke være mere centralt, hvis adgang til storbyens uanede muligheder vægter højere end udsigt over floden. 

Gourmet på thaimanér med et dansk islæt

På det gastronomiske plan har man også være nytænkende og efter vores mening gjort noget af et scoop. Signaturrestauranten har et markant dansk isæt. Sra Bua by Kiin Kiin er nemlig drevet af den danske stjernekok Henrik Yde Andersen. Konceptet læner sig op ad michelinrestauranten Kiin Kiin på Nørrebro i København – den kun anden thai-restaurant i verden, der er blevet belønnet af Michelinguiden. Både Sra Bua og Kiin Kiin repræsenterer en moderne fortolkning af det traditionelle thaikøkken. Dvs. råvarer, smagsingredienser og dufte er velkendte for kendere af thaikøkkenet, men sammensætning, præsentation, tekstur og konsistens er nyt og på højeste internationale niveau.

Det er i sig selv noget af en satsning at turde kaste sig ud i, at underlægge thaikøkkens klassiske retter eksperimentel fortolkning i et land, hvor stort set alle indbyggere har en madanmelder gemt i maven og i øvrigt sværger til traditionerne. Ikke desto mindre er det blevet en succes, og det fortæller måske mest af noget om, hvor godt det er.  Nyskabende og innovativt er det i hvert fald, og så smager det bare endnu bedre i Thailand.

Xl Thailand Siam Kempinski Hotel Bangkok Restaurant Sra Bua By Kiin Kiin
Xl Thailand Siam Kempinski Hotel Bangkok The Royal Suite Terrace
Xl Thailand Siam Kempinski Hotel Bangkok Deluxe Room
Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Thailand Banyan Tree Samui Family Ocean Pool Villas
Bangkok, Thailand, Asien

Glæd jer til

Enestående Siam Kempinski Hotel Bangkok 5*

Michelin-gastronomi på Sra Bua by Kiin Kiin i Bangkok

Spektakulær poolvilla på Banyan Tree Samui 5+*

Gastronomi, spa og aktiviteter for alle aldre

Sandstrand med god snorkling

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Thailand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Thailand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.