Thailand Banyan Tree Samui Resort Overview Panoramic3

Vild poolvilla på Koh Samui og byliv i Bangkok

Vild poolvilla på Koh Samui og byliv i Bangkok

12 dage fra 27.000 kr. | BØRN fra 8.000 kr.

Kontakt Mette

Tlf. 33 320 320

Klassisk og overdådig luksus på Banyan Tree og Siam Kempinski

Oplev Bangkok i luksus og bag facaderne og tag så videre til en spektakulær poolvilla på Banyan Tree Samui 5+*. En rejse til Thailand for jer, der lægger vægt på det gode liv, når det er allerbedst.

Glæd jer til

 • Enestående Siam Kempinski Hotel Bangkok 5*
 • Michelin-gastronomi på Sra Bua by Kiin Kiin i Bangkok
 • Spektakulær poolvilla på Banyan Tree Samui 5+*
 • Gastronomi, spa og aktiviteter for alle aldre
 • Sandstrand med god snorkling

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Bangkok 2 nætter på Bangkok 2 Højdepunkter Ophøjet luksus og Michelin-gastronomi på Siam Kempinski Hotel Bangkok, gadekøkkener, paladser, templer og Bangkoks uophørlige puls.. Ophøjet luksus og Michelin-gastronomi på Siam Kempinski Hotel Bangkok, gadekøkkener, paladser, templer og Bangkoks uophørlige puls..
Koh Samui 7 nætter på Koh Samui 7 Højdepunkter Fabelagtig poolvilla, snorkling, strandliv og en fortrinlig thailandsk middag på The Saffron. Fabelagtig poolvilla, snorkling, strandliv og en fortrinlig thailandsk middag på The Saffron.
Thailand Banyan Tree Samui Catamaran
Xl Thailand Siam Kempinski Hotel Bangkok Deluxe Residence
Thailand Banyan Tree Samui Lobby Interior
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Siam Kempinski Hotel Bangkok 5+*

Vi har udvalgt skønne Siam Kempinski Hotel Bangkok, der ligger som et grønt resort i storbyen. Og vi har fundet en guide, der vil vise jer rundt i nabolaget, fortælle om historie og kultur og vise steder, I nok aldrig selv ville finde. Storbyer er altid mest spændende bag facaderne og på de ukendte strøg. 

Banyan Tree Samui 5+*

På Koh Samui skal I nyde vidunderlige Banyan Tree Samui. Det er et resort, der bare går lige i hjertet. Alt er uendeligt smukt og storslået, og samtidig er stemningen helt afslappet med sublim service. 

Jeres store poolvilla ligger gemt i det grønne kort fra stranden, eller også rejser den sig stolt af frodigheden med blændende havudsigt. Lad jer forkæle med gastronomi, spa og afslapning på stranden og i jeres egen store pool. 

XL Thailand Banyan Tree Phuket Sanya Rak
Det skal I opleve

Dagsprogram

Xl Thailand Siam Kempinski Hotel Bangkok Lobby

I rejser til Thailand, hvor I lander dag 2. Tidspunktet på dagen afhænger af det valgte flyselskab. I lufthavnen står Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner klar til at byde velkommen og køre jer til hotellet. 

Siam Kempinski Hotel Bangkok 5*

I skal bo de næste 2 nætter på Siam Kempinski Hotel Bangkok. Hotellet ligger centralt i Bangkok tæt på shoppingcentret Paragon og kort fra Siam Square og højbanen BTS Skytrain. Nyd den store grønne have med kæmpe pool, hvor I totalt glemmer, at I er midt i en storby. I kan vælge mellem flere værelseskategorier og suiter. 

 

Xl Thailand Bangkok Skytrain Transport

Bangkok er shopping, gadekøkkener, templer og paladser. Store markeder og små gyder. En heksekedel af liv, men også med skønne oaser og floden Chao Phraya, der flyder som en livsnerve gennem Bangkok med vandbusser, flodpramme og longtail boats. 

I har dagen på egen hånd og sig til, hvis vi skal hjælpe med gode tips eller måske en hyggelig cykeltur

Michelin-middag på Sri Bua by Kiin  

Vi har inkluderet en 8-retters gourmetmiddag på Michelin-restauranten Sra Bua, der ligger i det femstjernede Siam Kempinski Hotel, der ligger i Bangkoks Pathumwan-område. Vi vil ikke afsløre for meget, men glæd jer til en gastronomisk rejse, som I sent vil glemme…

Xl Thailand Bangkok Tuk Tuk
XL Thailand Bangkok Grand Palace Detail
Xl Thailand Bangkok Sra Bua By Kiin Kiin Maine Lobster Salad Frozen Red Curry Topfoto

Thailand Banyan Tree Samui Bayfront Exterior View

Det er tid at drage videre på jeres rejse til Thailand. I bliver hentet på jeres hotel og kørt i lufthavnen, hvorfra der er en times flyvning til Koh Samui, der har en af de mest charmerende lufthavne. 

En åben, farverig bus kører jer ind til den charmerende hovedbygning, hvor I henter jeres kuffert, og kort efter er I på vej med privatchauffør til hotellet en halv time væk. 

Banyan Tree Samui 5+*, Koh Samui

I skal nyde 7 nætter på Banyan Tree Samui i en vidunderlig poolvilla enten i det grønne tæt på stranden eller oppe ad bakkedraget, hvis I ønsker den helt fantastiske udsigt, der er her. Tal med jeres rejserådgiver om det rigtige for jer.

Uanset hvad I vælger, vil I nyde den storslåede indretning og al den plads, der nu er jeres både inde og ude. Rejser I med børn, kan der nemt redes op til 2 i stuen.

XL Thailand Hotel Banyan Tree Samui Private Pool

Xl Thailand Banyan Tree Samui Main Pool

Dagene starter med den store morgenmadsbuffet i restauranten The Edge, der ligger med forrygende udsigt. Rejser I med børn, skal de nok selv opdage, at der både er sushi og hjemmelavet is. Børnene spiser i øvrigt gratis fra børnemenuen hele dagen. 

Senere venter måske besøg i den skønne spa, en dukkert i den kæmpe fælles pool eller en solstol på stranden, hvor I kan låne vandsportsudstyr. Her er god snorkling langs klipperne, og der er bl.a. sprøde og velsmagende pizzaer direkte fra ovnen i strandrestauranten Sands. 

Und også jer selv en aften at spise i Saffron, der ligger på modsatte bakkedrag i forhold til The Edge med lige så fantastisk udsigt og fortrinlig thailandsk mad. Alt dette selvfølgelig, hvis I kan løsrive jer fra villaen.

Thailand Banyan Tree Samui Restaurant Saffron Exterior

Det er blevet tid at vende næsen hjemad fra jeres rejse til Thailand. I bliver hentet på skønne Banyan Tree Samui og kørt i lufthavnen, hvor en hyggelig butiks- og cafégade danner afgangslufthavnen. I lander i Danmark dag 12 efter et kort stop i Bangkok på vejen.  

XL Thailand Hotel Banyan Tree Samui Pool Lotus Flower
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Bangkok / Koh Samui-København
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra lufthavn til hotel i Bangkok t/r
 • 2 nætter på Siam Kempinski Hotel Bangkok 5* i valgte værelsestype, inkl. morgenmad
 • 6 retters Michelin middag på Sra Bua inkl. transfer t/r (drikkevarer er ikke inkluderet)
 • Indenrigsfly Bangkok-Samui
 • Transport fra lufthavn til hotel på Koh Samui t/r
 • 7 nætter på Banyan Tree Samui 5+* i valgte poolvilla, inkl. morgenmad
 • Børn mellem 0-12 år bor og spiser gratis fra børnemenuen (Restaurant Saffron dog undtaget) på Banyan Tree Samui (max. 2 børn)
 • 60 minutters spabehandling (kun for voksne) og 1 x 3 retters thai gourmetmiddag på Saffron  

Deluxe Pool Villa & Deluxe Balcony Room

Pris per person ved 2 voksne
Vild poolvilla på Koh Samui og byliv i Bangkok, par
RejseperiodeDobbelt
20.04.24 ‑ 30.04.2431.000‑33.000
01.05.24 ‑ 14.07.2426.000‑29.000
15.07.24 ‑ 31.08.2430.000‑32.000
01.09.24 ‑ 25.10.2426.000‑29.000
26.10.24 ‑ 31.10.2430.000‑32.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Partial Ocean Pool Villa + Premier Room

Pris per person ved 2 voksne
Vild poolvilla på Koh Samui og byliv i Bangkok, Familie
RejseperiodeDobbelt
20.04.24 ‑ 20.06.2429.000‑33.000
21.06.24 ‑ 14.07.2428.000‑30.000
15.07.24 ‑ 31.08.2431.000‑33.000
01.09.24 ‑ 25.10.2428.000‑31.000
26.10.24 ‑ 31.10.2432.000‑34.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Deluxe Pool Villa - børn

Vild poolvilla på Koh Samui og byliv i Bangkok, 9 dage, børnepriser (2-11 år)
Rejseperiode1. barn2. barn
20.04.24 ‑ 31.10.247.000‑9.0007.000‑9.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Thailand

Alt på denne rejse til Thailand kan skræddersys til jeres ønsker. I kan vælge at flyve videre til Koh Samui med det samme uden stop i Bangkok, og I kan kombinere med andre tropeøer som Koh Pha Ngan og snorkel- og dykkerparadiset Koh Tao. Tal med jeres rejserådgiver om jeres specifikke ønsker.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.