XL Thailand Six Senses Samui Ocean Front Pool Villa Suite View
Koh Samui, Thailand

Six Senses Samui

Prisbelønnet resort med Koh Samuis smukkeste havudsigt

Nyd en stor poolvilla, vidunderlige udsigter, udsøgt gastronomi, sublim service og forkælelse af alle sanser fra smukke solnedgange til velgørende spabehandlinger. Kort sagt: Nyd at være til på Six Senses Samui.

Six Senses Resorts & Spa er ikke bare luksusresorts af en anden verden. Det er en følelse af velvære og harmoni, der går dybt ind i sjælen fra det sekund, man er ankommet. Six Senses Samui på Koh Samui i Thailand opløfter denne følelse til det sublime. 

Afslappet barfodsluksus på Six Senses Samui

Six Senses Samui er det ypperste af det ypperste. Alligevel er der ikke en, der blinker, hvis I ankommer til restauranten i bare tæer. Det er hele ideen. At I hviler 100 % i jer selv i de mest vidunderlige rammer. 

I finder ikke mere nærværende og alligevel diskret service. Alle fra jeres private butler til restauranternes tjenere har en forunderlig evne til at vide, hvad I har behov for – næsten før I selv ved det. 

Fokus på bæredygtighed

Når vi siger, at Six Senses Samui er skabt i harmoni med omgivelserne, handler det ikke bare om arkitektur og beliggenhed. 

Six Senses Resorts & Spa har altid været førende inden for bæredygtig tilgang til det at drive et resort og det aftryk, det sætter på verden. Fra økologiske haver til genbrug af ressourcer og samspil med lokalsamfundet. Tal med jeres rejserådgiver og hør på resortet, hvis I vil vide mere.

XL Thailand Six Senses Samui Aerial Beach Reserve
XL Thailand Six Senses Samui Ocean Front Pool Villa Suite Bedroom
XL Thailand Six Senses Samui Ocean Front Pool Villa Suite View
Generationsrejse til Six Senses Samui

3 generationer sammen i 6-900 m2 villaer

Villaer med plads til 6 på Six Senses Samui

Rejser I 3 generationer sammen, eller er i bare en stor familie, har Six Senses Samui to overdådige mulighed i form af villaer med to soveværelser, skønne salaer, overdådige badeværelser, udendørs spiseområder og meget mere. Se billederne. De fortæller mere end vores ord.

Begge er uendeligt smukt indrettet med masser af plads og afslappet stemning. Og begge ligger med udsigt til havet og de mest utrolige solnedgange. Den ene nede ved stranden, den anden oppe i det grønne.

Ocean Retreat

Ocean Retreat på 600 m2 med 40 m2 pool ligger mere ugeneret oppe ad bakkedraget. I er tættere på spaen og de øvrige restauranter samt den anden store fælles pool, men I har til gengæld lidt at gå til stranden. Her er bragende flot udsigt fra det store soldæk – ja, fra hele villaen inkl. det udendørs badekar!

Er I endnu flere end 6, kan I kombinere Ocean Retreat med nabovillaen, en Ocean Deluxe Pool Villa, så I har 3 soveværelser.

Det samme kan I gøre ved The Beach Reserve, så I også her har 3 sovevæørelser og 2 pools. I er sammen, men også hver for sig med mulighed for at trække sig tilbage, når man har brug for det. Begge er med på plantegningen i galleriet. Nabovillaen kan kun bookes sammen med The Beach Reserve.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Storslåede villaer på Six Senses Samui

Six Senses Samui har 66 smukke villaer skabt i total harmoni med omgivelserne. Her er en udbredt brug af naturmaterialer og den unikke stemning, som mange har forsøgt at kopiere den, men ingen har ramt den til samme fuldkommenhed som Six Senses Resorts. 

Villaerne spænder fra Hideaway villaer på 130 m2 uden pool og med delvis havudsigt til det store retreat på 600 m2 med alt, hvad hjertet kan begære og mere til. 

Mellem disse to er bl.a. vidunderlige poolvillaer på 160 m2 med hel eller delvis havudsigt. Villaerne er i forskudte planer, og de store glaspartier lukker de smukke omgivelser helt ind i hjertet. Poolen er på 18 m2, og villaen har stort soldæk og badeværelse med udendørs brus. 

Den smukkeste havudsigt på Koh Samui

Six Senses Samui er anlagt på en kuperet halvø som en landsby af villaer med Koh Samuis måske flotteste havudsigt. Lad øjnene vandre mod den uendelige horisont, lad tankerne vandre med og mærk, hvordan batterierne stille og roligt lades op igen. Det er en vidunderlig følelse. 

Six Senses spa

Endelig må vi nødvendigvis en tur omkring Six Senses Spa, der altid er en sublim og integreret del af et ophold på Six Senses Resorts. Her fuldendes følelsen af velvære.

Restauranter på Six Senses Samui

Six Senses Samui har to restauranter med gastronomi i særklasse, og absolut rimelige priser. Dining on the Hill er buffetrestaurant og åben hele dagen, mens Dining on the Rock er resortets signaturrestaurant og kendt langt ud over Thailands grænser for sit smagfulde og innovative køkken.

Restauranten er bygget op omkring 10 træterrasser på klipperne med panoramaudsigt over havet og de nærliggende øer. Desuden er her to elegant designede barer, poolbar og en velassorteret vinkælder.

Øvrige faciliteter

En stor specialdesignet swimmingpool, vandsportscenter, lille strand, motionsrum, bibliotek, business-center, gavebutik, vaskeservice.

1 Six Senses Samui (37)
1 Six Senses Samui 38
1 Six Senses Samui (36)
Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Thailand Six Senses Samui Drift At The Beach
Bangkok, Thailand, Asien

Øhop med barfodsluksus på Koh Samui

16 dage fra

27.500 kr.

Glæd jer til

Bangkoks gadekøkkener og Michelin-gastronomi på Sra Bua Kiin Kiin

Palmestrand, smuk strand og snorkling på Koh Tao

Sublim strand og hyggelig suite med pool på Koh Pha Ngan

Suveræn barfodsluksus og poolvilla på Six Senses Samui

Økologisk kokkeskole på Koh Samui

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Thailand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Thailand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.