XL Thailand Khao Lak Hotel Sarojin Lobby
Khao Lak, Thailand

The Sarojin

Romantik og luksussuite på det absolut bedste hotel i Khao Lak

Oplev de skønne strande i Khao Lak fra områdets bedste hotel, The Sarojin, der er adults only (+10 år). I nyder fred og idyl, bor I en vidunderlig suite og har mange udflugtsmuligheder fra regnskov til snorkling. 

Hvis I drømmer om en romantisk rejse til Khao Laks strande, kan I ikke vælge et bedre sted end The Sarojin. 

Fred og frodighed i Khao Lak

På The Sarojin bliver I omfavnet af en fredfyldt stemning, straks I træder ind i lobbyen og ser udsigten ned gennem resortet. Frodigheden og stierne langs vandbassinerne inviterer til at blive udforsket. For enden af haven kan I fornemme den lækre og brede White Sand Beach. 

Det kan ikke gå for hurtigt med at komme derned og kaste sig i Andamanerhavet. Men først skal I lige have jeres suite. Når I ser den, kan det være I slet ikke har lyst til stranden. Men I skal nok nå det hele.

Udflugter fra The Sarojin

I har mange muligheder for ekstra oplevelser fra The Sarojin. Tag på vandretur i regnskoven i Khao Lak nationalpark (15 min.) eller få endnu større jungleoplevelser i Khao Sok nationalpark (1½ time). Oplev på snorkeltur til Similan Islands. Udforsk Phuket Old Town (1½ time). Og læg eventuelt også vejen omkring det lokale byliv i Khao Lak by (10 min.).

XL Thailand Khao Lak Hotel Sarojin Swimming Pool (3)
XL Thailand Khao Lak Hotel Sarojin Pool Residence Day (1)
XL Thailand Khao Lak Hotel Sarojin Dining Resturant Ficus A La Carte Breakfast (1)
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Romantik kun for voksne

The Sarojin er for gæster over 10 år, for resortet er skabt til romantisk tosomhed og forkælelse. Gå tur i den tropiske have og hør frøerne kvække, og glæd jer til frodighedens sommerfugle, cikader og fugle. 

Slap af ved den store, smukke pool med solstole og salaer for to. Og forkæl også jer selv med en dejlig massage i Otium Spa, der udnytter den tætte vegetation til private, men åbne rum, så I bliver behandlet i brisen til naturens lyde.  

Morgenmad med bobler - helt til kl. 18:00

Hver morgen kan I se frem til en dejlig a la carte morgenmad og som noget helt unikt for Sarojin kan I få bobler til. Og så kan I endda roligt blive i sengen et par timer ekstra, for morgenmaden serveres helt til kl. 18:00.

Romantiske middage

Skal I have den ultimative romantiske aften, så bed om at få dækket op kun til jer på stranden omgivet af fakler eller endnu bedre: oppe ved et lokalt vandfald! Hvis I ikke er gift på forhånd, har I med stor sandsynlighed aftalt at blive det, når I tager hjem. 

Suiter på The Sarojin

The Sarojins 54 smukke suiter er fordelt i 7 to-etagers bygninger, der ligger spredt ud i den tropiske have. I alle er en stor grad af privatliv. Ja, i nogle vil I slet ikke tænke over, at der er naboer. 

Suiterne er lækkert indrettet med masser af plads, lys og elegance. Her er gratis Wi-Fi, aircondition, bluetooth-højttaler, tv, frugtkurv, kaffe og te … ja, alt, hvad I kan forvente på dette niveau. Badeværelset har stort 2-personers badekar. 

Nyhavn Rejser anbefaler især Garden Residence og Pool Residence, men jeres muligheder fortætter helt op til en suite med 2 soveværelser og egen pool, hvis I rejser flere sammen. 

Garden Residence

95 m2 i stueetagen med egen tropisk have og skyggefuld pavillon. Maks. 3 personer.

Pool Residence

120 m2 i stueetagen med 5½ x 3½ m pool, egen tropisk have og skyggefuld pavillon. Maks. 3 personer.

Gastronomi på The Sarojin

I kan se frem til fortrinlig mad på The Sarojins restauranter, Edge og Ficus. Start med inkluderet morgenmad med mousserende vin, og nyd nye gastronomiske oplevelser dagen igennem. 

Edge serverer det bedste fra det thailandske køkken. I kan vælge bord i sandet, hvis I ønsker det. Så er I for alvor på ferie i Thailand!

Ficus, der serverer gastronomi fra det moderne Middelhavskøkken, ligger ud til den smukke lotusvandhave og er opkaldt efter det store, gamle ficustræ, som restauranten ligger under. 

Vinkælderen har vundet et utal af priser. Nyd det til maden eller i vinbaren akkompagneret af snacks eller tapas. Endelig inviterer strandbaren til drinks og cocktails med udsigt til det hvide sand og havet.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Thailand Khao Lak Hotel Sarojin Waterfall Dinner
Khao Lak og Khao Sok, Thailand, Asien

Khao Lak og Bangkok for livsnydere

13 dage fra

22.000 kr.

Glæd jer til

Fredfyldt strandidyl på Sarojin 5* i Khao Lak (adults only +10 år)

The Siam 5* - en luksuriøs oase i Bangkok

Cykeltur bag facaderne i Bangkok

Bangkoks pulserende liv og majestætiske templer

Den ultimative, romantiske rejse for livsnydere

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Thailand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Thailand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.