XL Thailand Khao Lak Hotel Sarojin Waterfall Dinner

Khao Lak og Bangkok for livsnydere

Khao Lak og Bangkok for livsnydere

13 dage fra 23.500 kr.

Kontakt Maria

Tlf. 33 320 320

Thailand-rejse med unikke luksushoteller

Nyd luksuriøst hotel ud til Khao Laks smukkeste strand og fortsæt til noget så usædvanligt som en frodig og fredfyldt oase i Bangkok. I bor omgivet af kunst og antikviteter ned til Chao Phraya floden.

Denne rejse til Thailand er til jer, der vil nyde det gode liv, uanset om I er ved lange strande eller i pulserende byer. Vi har udvalgt hoteller, hvor I oplever stemning, beliggenhed og service i særklasse. 

Glæd jer til

 • Fredfyldt strandidyl på Sarojin 5* i Khao Lak (adults only +10 år)
 • The Siam 5* - en luksuriøs oase i Bangkok
 • Cykeltur bag facaderne i Bangkok
 • Bangkoks pulserende liv og majestætiske templer
 • Den ultimative, romantiske rejse for livsnydere

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Khao Lak 7 nætter på Khao Lak 7 Højdepunkter Strandluksus og forkælelse med romantisk middag et hemmeligt sted. Strandluksus og forkælelse med romantisk middag et hemmeligt sted.
Bangkok 3 nætter på Bangkok 3 Højdepunkter Spabehandling, shopping og cykeltur til Bangkoks markeder, baggårde og rismarker. Spabehandling, shopping og cykeltur til Bangkoks markeder, baggårde og rismarker.
Xl Thailand Bangkok Wat Arun Temple Night
Det kan I se frem til

Oplevelserne står i kø

Fredfyldt strandidyl i Khao Lak

Ganske kort fra Phukets liv ligger Khao Lak med en perlerække af skønne strande. Her skal I nyde områdets absolut bedste hotel, The Sarojin 5*, der ligger ud til en lang fredelig strand. I bor i en vidunderlig suite med egen tropisk have og har mange udflugtsmuligheder fra regnskov til snorkling. Hotellet er forbeholdt voksne og børn +10 år. 

Sig til, hvis I vil opgradere til en suite med egen pool.

Unikt boutiquehotel ved Chao Praya-floden i Bangkok

Der er utallige hoteller ud til Chao Praya-floden i Bangkok, men ingen som The Siam 5*, hvor I skal bo. The Siam ligger i en 12.000 m2 stor tropisk have, og I bor også her i en vidunderlig suite. Glæd jer til The Siams stemning og indretning med masser af kunst og antikviteter. 

Hvis I vil fuldende rejsen, kan I opgradere til en poolvilla på 130 m2. Det er måske ikke det første, man forestiller sig på et hotel i Bangkok, men det er jo som allerede nævnt en rejse for livsnydere.

Xl Thailand Bangkok The Siam Cooking Class
XL Buddhist Monks People Orange Thailand
Xl Thailand Silhouette Of A Lizard On Leaf Nature Animal
Det skal I opleve

Dagsprogram

XL Thailand Khao Lak Hotel Sarojin Beach

I rejser til Thailand, hvor I lander på Phuket dag 2. I bliver budt velkommen i lufthavnen af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner, der kører jer til strandene i Khao Lak. Der er kun en god times kørsel alt efter trafikken. 

The Sarojin 5*, Khao Lak 

I skal bo de næste 7 nætter på The Sarojin i Khao Lak, der udelukkende er for gæster over 10 år. The Sarojin ligger i en stor frodig have med frøer, cikader, sommerfugle og fugleliv. Når I træder ud af frodigheden, står I på den lækre White Sand Beach. 

I skal bo i en 95 m2 stor suite udgang til egen tropisk have med skyggefuld pavillon. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I vil opgradere til en suite med egen næsten 20 m2 stor pool!

XL Thailand Khao Lak Hotel Sarojin Garden Residence Interiour (1)

XL Thailand Khao Lak Hotel Sarojin Dining Resturant Ficus A La Carte Breakfast

Den næste uges tid er til at nyde livet og hinanden i de smukke omgivelser. Khao Lak har en perlerække af skønne strande, og I bor ud til en af de bedste og mest fredelige. I kan samtidig hurtigt komme hen, hvor de andre ligger en hel del tættere, hvis I trænger til lidt mere liv.

Nyd livet og forkæl jer selv i Khao Lak

I har alle muligheder for at forkæle jer selv i spaen og på restauranterne. Lad evt. The Sarojin arrangere en romantisk middag for jer et sted, hvor I kun er jer. Det kan være på stranden eller måske oppe ved et lokalt vandfald omgivet af lys i regnskoven.

Der er samtidig mange udflugtsmuligheder fra snorkelture med båd til vandreture i regnskov. 

XL Thailand Khao Lak Hotel Sarojin Lady Sarojin Private Excursion

Nu går jeres rejse til Thailand mod nye oplevelser. I har dog tid til at nyde den lækre morgenmad og udsigten over havet og haven, før Nyhavn Rejsers samarbejdspartner kommer for at køre jer tilbage til lufthavnen på Phuket. 

I går om bord på flyet til Bangkok, hvor en chauffør venter, så I kan blive kørt til hotellet. Livet er nemt på denne ferie. 

The Siam 5*, en oase i Bangkok

I skal bo 3 nætter på The Siam ud til Chao Praya-floden i Bangkok. Glem med det samme alt om traditionelle luksushoteller. The Siam er et boutiquehotel i en 12.000 m2 stor tropisk have og i en klasse for sig, når det gælder stemning, arkitektur og indretning.

Glæd jer til et overflødighedshorn af kunst og antikviteter, og til at nyde fred og frodighed inde i storbyen. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I vil opgradere til en villa med egen terrasse og gårdhave med jacuzzi. 

Xl Thailand Bangkok The Siam Cafe Cha
Xl Thailand Bangkok The Siam Mae Name Suite River View Bedroom
Xl Thailand Bangkok The Siam Detail

Xl Thailand Bangkok Bikeride Cycklists Jungle People

De næste dage er til at gå på opdagelse i Bangkok fra paladser til shopping og til at nyde det gode liv på The Siam. En ualmindelig god kombination. 

Cykeltur bag facaderne

Vi inkluderer en spændende cykeltur i Bangkok, hvor I kommer om bag facaderne og ind gennem de lokale markeder og også over Chao Praya-floden til de gamle plantageområder. Det er en helt unik oplevelse at opleve freden her så tæt på storbyens jag. 

Xl Thailand Bangkok The Siam Opium Spa And Wellbeing Bathhouse

Jeres rejse til Thailand er nået til vejs ende. I har tid til de sidste indkøb i Bangkok eller en sidste tur i poolen, før I bliver kørt i lufthavnen for at sætte kursen mod Danmark, hvor I lander dag 13 dansk tid.

Xl Thailand Bangkok The Siam Deck And Pier River
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Bangkok på cykel mellem skyskrabere og gennem baggårde

I skal på cykeltur bag facaderne og til de gamle plantageområder i Bangkok. En spændende tur, hvor I ser sider af storbyen, I nok ellers aldrig ville se. 

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly, København-Phuket, Phuket-Bangkok  og Bangkok-København
 • 7 nætter på The Sarojin 5*, Garden residence, inkl. morgenmad
 • 3 nætter på The Siam 5*, Siam Suite, inkl. morgenmad og butler-service
 • Oplevelse: På cykel i Bangkok
 • Alle transporter mellem lufthavne og hoteller
 • Lufthavnsafgifter
Pris per person ved 2 voksne
WEB - Khao Lak og Bangkok for livsnydere
RejseperiodeDobbelt
27.07.24 ‑ 25.10.2423.000‑27.000
26.10.24 ‑ 13.12.2430.000‑33.000
14.12.24 ‑ 17.12.2438.000‑40.000
18.12.24 ‑ 31.12.2450.000‑54.000
01.01.25 ‑ 06.01.2541.000‑45.000
07.01.25 ‑ 15.03.2531.000‑33.000
16.03.25 ‑ 22.04.2528.000‑30.000
23.04.25 ‑ 30.09.2523.000‑27.000
01.10.25 ‑ 25.10.2528.000‑30.000
26.10.25 ‑ 01.12.2531.000‑35.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, udflugter og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Thailand

Alt på denne rejse til Thailand kan skræddersys til jeres ønsker. I kan vælge at flyve videre til Koh Samui med det samme uden stop i Bangkok, og I kan kombinere med andre tropeøer som Koh Pha Ngan og snorkel- og dykkerparadiset Koh Tao. Tal med jeres rejserådgiver om jeres specifikke ønsker.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.