XL Thailand The Bush Camp Elephants 10

Eventyr, elefanter og luksustelt i Nordthailand

Tre dages natureventyr på The Bush Camp Chiang Mai

Lyset. Duftene. Og disen over de jungleklædte bakkedrag. Nordthailands natur har en helt særlig ynde og sansefyldt ro, som kun findes her. Ligesom elefanterne, der vandrer frit omkring i bakkerne omkring jer. Og fuglene, der synger dagen ud, mens I nyder en sundowner med udsigt over Ping-floden. Velkommen til The Bush Camp Chiang Mai.

Elefanter, mahutter og ægte camp-stemning i Nordthailand

Ud i naturen, og ind i Thailands sjæl

Forestil jer ti luksuriøse safari-telte, der ligger spredt over et skovklædt højdedrag i en fjern afkrog af det nordlige Thailand – med udsigt over templer, bjerge og Nordthailands livsnerve, Ping-floden. I er kun et par timers kørsel fra Chiang Mai, men I kunne ikke være længere væk fra Thailands evige puls og liv. Det her er skovens, fuglenes og flodens verden. Elefanternes hjem. Og jeres hjem – med varmt bad, Wi-Fi, strøm og en stor balkon, naturligvis.

Mød de lokale elefanter – på dyrenes præmisser

The Bush Camp Chiang Mai driver en elefantpark med ni fritgående hunelefanter, som passes af campens lokale mahutter – traditionelle thailandske elefantpassere – som sammen med dyrlæger og rangers sørger for at elefanterne trives og kan leve trygt i deres naturlige habitat. I får selvfølgelig mulighed for at møde og fodre elefanterne, mens I også vil overvære deres – og mahutternes – morgenritualer, en fascinerende oplevelse, som vil give jer et enestående indblik i det dybe forhold mellem netop mahutterne og elefanterne.    

Safari-stemning med sundowners og nordthailandsk køkken

Når I ikke er sammen med elefanterne på The Bush Camp, kan I glæde jer til at nyde roen og de skønne omgivelser i campen, som bl.a. har en stor infinity pool, mens dagene selvfølgelig afrundes med sundowners, grillede specialiteter og thailandske buffetmiddage med udsigt over floden og bjergene. Det kan ikke gøres bedre.  

Lær om mahutternes liv og hverdag

Mahutter er en historisk fællesbetegnelse for elefantførere i Sydasien og Sydøstasien – på The Bush Camp tilhører mahutterne Nordthailands såkaldte Karen-folk, hvis kultur i generationer har været tæt forbundet med elefanter og naturen i det nordlige Thailand. Under jeres ophold vil I have rig mulighed for at lære mere om deres traditioner og levevis, ligesom I vil møde deres familier – med mulighed for at prøve kræfter med nogle af dagens gøremål som at male ris og væve det tøj, familierne bruger. Det er også meget muligt, at I bliver tilbudt at smage på nogle lokale delikatesser…

XL Thailand The Bush Camp Elephants 7
XL Thailand The Bush Camp Sundowner Experience 2
XL Thailand The Bush Camp Elephants 4

Dagsprogram

Dag 1: Velkommen til The Bush Camp

Det tager cirka 2 timer at køre fra Chiang Mai til The Bush Camp, hvor I ankommer sidst på formiddagen – lige tids nok til en skøn thailandsk frokost, inden I flytter ind i jeres luksuriøse telt og gøre klar til eftermiddagens oplevelser.

Det første på programmet er en generel introduktion til campen og den nærliggende elefantpark, hvor I allerede får mulighed for at hilse på elefanterne – og fodre dem, hvis I har lyst. Senere besøger I mahutternes familier i en lille Karen-bjerglandsby, hvor I lærer om deres dagligdag og levevis. Dagens afrundes i bedste stil - med en sundowner ledsaget af nordthailandske specialiteter direkte fra grillen!

Når mørket falder på, er det blevet tid til middag – glæd jer til en skøn thailandsk buffet med indslag fra det internationale køkken.

Dag 2: Morgenritualer, mahutter og afslapning i campen

Der findes ikke noget som at vågne op på landet. Lydene. Duftene. Lyset. Roen. Jeres første morgen på The Bush Camp. Tag jer god tid ved morgenmadsbuffeten, inden I begiver jer ud i skoven for at opleve elefanternes morgenritual – de store vanedyr bliver nemlig vasket hver morgen af mahutterne, som benytter lejligheden til at sikre sig, at elefanterne har det godt og er ved godt helbred.  

Under morgenritualet bliver der serveret traditionel thailandsk kaffe, Kafee Boran, med en lille snack, mens jeres guide vil fortælle meget mere om The Bush Camp og mahutternes arbejde med de majestætiske dyr.

Efter morgenens udflugt, vender I tilbage til campen, hvor der venter jer en thailandsk frokostbuffet og fredfyldt eftermiddag med udsigt til bjergene og floden – måske har I lyst til et dyp i poolen eller en drink på balkonen tilbage i jeres telt? Sidst på dagen er der vanen tro sundowners efterfulgt af en buffetmiddag. Velkommen til det enkle liv.  

Dag 3: Elephant Valley og afsked med elefanterne

I dag siger I farvel til The Bush Camp, men det haster ikke – nyd en rolig morgenmad og sæt kurs mod Elephant Valley, hvor I kan tage en sidste afsked med nogle af parkens elefanter. Herude får I igen mulighed for at fodre elefanterne, mens I lærer mere om deres helbred fra parkens dyrelæge.

Bagefter vender I tilbage til en sidste frokostbuffet på The Bush Camp, inden det er tid til at sætte kurs mod jeres næste eventyr i Thailand.

Det praktiske

Vi anbefaler, at I medbringer praktisk tøj og sko, svømmetøj til poolen, solbriller, hat, myggebalsam – og gerne regntøj, hvis I rejser i regntiden. Hør mere med jeres rejserådgiver.  

Alle måltider, aktiviteter og transport er inkluderet i jeres ophold. Bemærk venligst, at The Bush Camp ikke er for børn under 4 år.

Rejser I med børn?

The Bush Camp byder velkommen til børn over 4 år. Der kan bo 2 voksne og 2 børn op til 12 år i samme telt. Et barn får en ekstra seng, mens et barn deler seng med sine forældre.

Håndplukket rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

XL Thailand The Bush Camp Lobby Pool
Bangkok, Thailand, Asien

Thailand fra nord til syd

15 dage fra

27.000 kr.

Glæd jer til

Cykeltur, markeder og shopping i Bangkok

Elefanter, safari-stemning og luksustelt i Nordthailand

Streetfood og eventyrlig stemning i tempelbyen Chiang Mai

Strandferie og designluksus på The Slate 5*

Det bedste af Thailand – bag facaden og med nøje udvalgte hoteller

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Thailand

Alt på denne rejse til Thailand kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Thailand.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.