XL Thailand The Bush Camp Lobby Pool

Thailand fra nord til syd

Thailand fra nord til syd

15 dage fra 27.000 kr. | BØRN fra 13.500 kr.

Kontakt Maria

Tlf. 33 320 320

Fra luksustelte og elefanter i Nordthailand til strandluksus på The Slate 5*

Fra cykeltur i Bangkoks baggyder og tempelbyen Chiang Mai til luksustelt og elefanter i Nordthailand, er dette eventyret, som giver jer alt det, der gør Thailand til at af verdens mest vidunderlige rejsemål. Det hele afrundes med en velfortjent og lang strandferie på et af Phukets allerskønneste strandresorts, The Slate 5*.

Glæd jer til

 • Cykeltur, markeder og shopping i Bangkok
 • Elefanter, safari-stemning og luksustelt i Nordthailand
 • Streetfood og eventyrlig stemning i tempelbyen Chiang Mai
 • Strandferie og designluksus på The Slate 5*
 • Det bedste af Thailand – bag facaden og med nøje udvalgte hoteller

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Bangkok 2 nætter på Bangkok 2 Højdepunkter Skønt boutiquehotel ved Chao Phraya-floden og cykeltur til Bangkoks oaser, baggårde og lokale liv Skønt boutiquehotel ved Chao Phraya-floden og cykeltur til Bangkoks oaser, baggårde og lokale liv
Chiang Mai 3 nætter på Chiang Mai 3 Højdepunkter Nordthailandsk streetfood, templer, caféer, gallerier og slentreture i byens stemningsfulde stræder Nordthailandsk streetfood, templer, caféer, gallerier og slentreture i byens stemningsfulde stræder
Ban An 2 nætter på Ban An 2 Højdepunkter Tre dages natureventyr med luksustelt og elefanter på The Bush Camp Chiang Mai Tre dages natureventyr med luksustelt og elefanter på The Bush Camp Chiang Mai
Phuket 5 nætter på Phuket 5 Højdepunkter Luksuriøs strandferie med suite og gastronomi på fabelagtige The Slate 5* Luksuriøs strandferie med suite og gastronomi på fabelagtige The Slate 5*
XL Thailand The Bush Camp Elephants 5

Det bedste af Thailand - med storby, strand og natureventyr med elefanter

Oplev Thailands kontraster - i ro og mag

Når det kommer til Thailand, kan det være svært at vælge det ene over det andet – der er så meget se. Så mange kontraster. Så mange oplevelser, steder og facetter, der inviterer til eventyr for alle aldre.

Med denne rundrejse i Thailand vil vi gerne give jer det bedste af alle verdener – men i ro og mag, så I kan  fordybe jer, være sammen, nyde ferien og udforske det hele i eget tempo. 

Derfor har vi skabt en rejse med relativt få stop, der bringer jer fra Nordthailand til Sydthailand – med god tid hvert sted, nøje udvalgte hoteller og den slags oplevelser, der bringer jer helt ind i landets sjæl.

Bangkok og Chiang Mai – Thailands to største byer

I skal naturligvis opleve Thailands to største byer, Bangkok og tempelbyen Chiang Mai, der også kan regnes for Nordthailands hovedstad. Begge steder har vi fundet skønne boutiquehoteller, der forbinder jer til byernes kultur, stemning og historie – med den helt rette mængde forkælelse, naturligvis.

Safari-stemning og elefanter på The Bush Camp

I Nordthailand venter jer en helt særlig oplevelse, som er de færreste forundt, nemlig 2 nætter på The Bush Camp Chiang Mai, hvor I bor i luksustelt midt i Nordthailands vilde natur – med fritgående elefanter som nabo! Glæd jer til at komme tæt på de majestætiske dyr, mens I lærer om mahutternes fascinerende levevis og nyder ægte safari-stemning med sundowners over Ping-floden, autentisk thai-mad og rolige stunder i skovens dybe ro.

Strandferie på The Slate 5*, Phuket

Jeres eventyr slutter på en af vores absolutte favoritresorts på Phuket, The Slate 5*, der ligger ved siden af en landsby ved den rolige Nai Yang-strand – her har I 5 nætter til at nyde det suveræne resort og den lokale atmosfære i området. Velkommen til strandferie med det bedste af alle verdener.

Kan rejsen laves hele året?

Dette rejseforslag kan laves året rundt, men hvis I rejser i de danske sommermåneder, kan I overveje at afslutte med strandferie i Siam-bugten, hvor der er mest sol på denne årstid – det kunne f.eks. være 5 nætter på Buri Rasa 4* eller på Six Senses Samui 5*. Hør med jeres rejserådgiver om mulighederne.

Xl Thailand Chiang Mai Tamarind Village Courtyard Evening
XL Thailand The Bush Camp Chiang Mai Karen Village Coconut Closeup
XL Thailand Phuket Food Asian Dish Streetfood

Dagsprogram

I rejser fra Danmark og lander på dag 2 i Bangkok, hvor vores lokale repræsentant står klar til at byde jer velkommen og sørge for transporten til jeres hotel, The Salil Riverside Hotel 5*, der ligger direkte ned til Chao Phraya-floden i hjertet af Thailands pulserende hovedstad. 

Når I har checket ind og pakket ud, kan I f.eks. gå en aftentur til det enorme natmarked Asiatique Riverfront Mall, der har mere end 1500 butikker og 40 restauranter - velkommen til Bangkok! 

 

XL Thailand Salil Riverside Bangkok Outdoor Looking In
XL Thailand Salil Riverside Bangkok Marble Halla´Way
XL Thailand Salil Riverside Bangkok Family Room

I er i Bangkok - en millionby, der både er overvældende og fuldstændig fantastisk. Vi har inkluderet en skøn cykeltur, der tager jeg med bag facaden og skyskraberne, hvor I oplever landsbyen i storbyen smelte sammen på de mest vidunderlige måder. Kun i Bangkok. 

Efter cykelturen har I resten af dagen på egen hånd.  

Xl Thailand Bangkok Food Streetfood Dishes Meat People
XL Thailand Bangkok Half Day Bangkok Cycling Rolf (6)
Xl Thailand Bangkok Wat Pathum Wanaram Temple

I dag sætter I kurs mod Nordthailands hovedstad, Chiang Mai, hvor I skal bo de næste 3 nætter på Tamarind Village 4* -  stemning og beliggenhed fås ikke i Chiang Mai. Dette lille, charmerende boutiquehotel ligger som en grøn oase med have og pool midt i byens stemningsfulde, gamle bydel. I weekenden er weekendmarkedet lige uden for indgangen.

I får god tid til at udforske og nyde det hele. Og så har vi inkluderet 60 minutters massage for 2 personer på hotellet.  

Xl Thailand Chiang Mai Tamarind Village Ruen Restaurant Pool
Tamarind Village, Chiang Mai

I lang tid har Chiang Mai mest været kendt for sine templer, der findes nemlig flere end 300 af dem i og omkring byen. Men Chiang Mai er meget mere end templer. Et kreativt miljø er skudt op og tiltrækker kunstnere og iværksættere fra hele Thailand.

Nyd den afslappede atmosfære, der hersker her, med masser af grønne pladser, butikker og kaffebarer.

XL Tempel I Chiang Mai I Nordthailand
XL Thailand Street Food
Xl Thailand Chiang Mai Tamarind Village Courtyard Evening

I dag sætter I kurs mod det næste kapitel på jeres eventyr - og hvilket kapitel. I kører en smuk tur til The Bush Camp Chiang Mai, som ligger cirka 2 timer fra jeres hotel i Chiang Mai. 

I har tre dage med to nætte i campen - læs hele programmet her. 

XL Thailand The Bush Camp Swimming Pool
XL Thailand The Bush Camp Elephants 12
XL Thailand The Bush Camp Tent Interior Long View

Jeres natureventyr på The Bush Camp slutter i dag - efter en rolig morgenmad og afsked med elefanterne, kører I tilbage til Chiang Mai, hvorfra I flyver direkte til Phukets strande. 

The Slate 5*, Phuket

I har 5 nætter på Phuket - i en D-Buk Suite på det vidunderlige strandresort The Slate 5*, der byder på alt den forkælelse og afslapning, I kan drømme om. 

Hvilken restaurant skal I mon spise på i aften? 

Xl Thailand Phuket The Slate Nai Yang Beach Boats

De næste dage er jeres og jeres alene. Nyd det eventyrlige resort og gå på opdagelse i det charmerende lokalområde, hvor I også finder butikker og restauranter. 

I kan også tage ind til Phuket Old Town - vi kan bl.a. anbefale en kulinarisk byvandring med lokal guide, hvor I smager jeres vej gennem byens gadekøkkener og fascinerende historie. 

Small Thailand Phuket The Slate Restaurant Tin Mine Food
Xl Thailand Phuket The Slate Infinity Pool Adult Pool Overview
Xl Thailand Phuket The Slate Lobby Reception

Jeres rundrejse i Thailand har nået til vejs ende, og det er tid til at pakke kufferten for sidste gang. I bliver kørt til lufthavnen i Phuket, hvorfra I flyver Danmark, hvor I lander på dag 15. 

Xl Thailand Phuket The Slate Infinity Pool Adult Pool Morning
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København - Bangkok / Bangkok – Chiang Mai / Chiang Mai – Phuket/ Phuket - København
 • Lufthavnsskatter
 • 2 nætter på The Salil Riverside Bangkok, Bangkok. Family Room inkl. morgenmad
 • Oplevelse: På cykel i Bangkok
 • 3 nætter på Tamarind Village 4*, Chiang Mai. Lanna Room inkl. morgenmad
 • 60 min massage for 2 personer på Tamarind Village
 • Oplevelse: Eventyr, elefanter og luksustelt i Nordthailand, 2 nætter
 • 5 nætter på The Slate 5*, Phuket. D-Buk Suite inkl. morgenmad
 • En middag på The Slate for 2. (ikke i perioden 22. december - 8. januar)
 • Al transport ml. lufthavne, hoteller og oplevelser
Pris per person ved 2 voksne
Thailand fra nord til syd
RejseperiodeDobbelt
01.11.24 ‑ 13.12.2426.000‑28.000
14.12.24 ‑ 28.12.2435.000‑41.000
29.12.24 ‑ 30.12.2441.000‑43.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Thailand fra nord til syd, børn
Rejseperiode1. Barn2. Barn
25.05.24 ‑ 13.12.2413.000‑15.00014.000‑17.000
14.12.24 ‑ 31.12.2420.000‑23.00022.000‑26.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Ekstra måltider, oplevelser og særlige ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Thailand

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Thailand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.