Xl Thailand Bangkok Foodie Tour Dumplings
Oplevelse i Thailand

Smag på Bangkok by night

En kulinarisk rejse gennem Chinatowns gadekøkkener og lokale restauranter

Når mørket falder på, er Chinatown i Bangkok et bombardement af sanseindtryk. På denne aftentur tager vi jer helt tæt på byens stemning og viser vej til de bedste gadekøkkener og lokale restauranter.

Bangkoks Chinatown er mere end 200 år gammel, og har siden kinesernes indtog været det økonomiske centrum i byen. I dag er området en af de største Chinatowns i verden og en kendt gastronomisk destination.

Helt tætpå Chinatowns mange indtryk

Yaowarat Road løber som en pulserende nerve gennem Bangkoks Chinatown, og her emmer af liv. Overalt lyses gadebilledet op af farverige skilte med kinesiske tegn og hyggelige lanterner. Og små butikshuse, restauranter og gadekøkkener ligger side om side, og byder på alt fra kinesiske urter til dampende ’dim sums’ og souvenirs. Glæd jer til en aftentur i selskab med en lokal guide, hvor I kommer helt tæt på det hele - fra stemningen til gadekøkkenerne til byens street art og meget mere!

Xl Thailand Bangkok Foodie Tour Street Art
Xl Thailand Bangkok Foodie Tour Lanterns
Xl Thailand Bangkok Foodie Tour Lemon Art

Neonlys og hemmelig baggader

I starter fra Hua Lamphong togstationen på kanten af Chinatown og bevæger jer langsom igennem en labyrint af små hemmelige passager og baggader. Her leves lokallivet og lyden af den nyeste komedieserie blander sig med naboens småsnakken og bilerne i det fjerne.

I mærker i særdeleshed kontrasten, når I træder fra de mørke, stille baggyder direkte ud på Yaowarats neonoplyste og populære hovedgade. 

Smagfulde retter og spændende historier

Fra plastikstole og gadekøkkener til charmerende lokale restauranter er det nu tid til at tage et stort bid af Chinatown. I skal smage på forskellige retter (og lokale drikkevarer) såsom dim sums, dumplings, frisk fisk og skaldyr samt søde, lokale desserter.

Gennem aftenen fortæller jeres guide om historien bag de forskellige retter, som I smager på, og I kan glæde jer til at få endnu større indsigt i Bangkoks lokalliv og fortid.

Spis løs - I vished og tryghed

I kan trygt spise løs af de retter, som jeres guide tilbyder. De er nøje udvalgte med henblik på smag, friskhed og hygiejne. Thailænderne er, om nogen, kritiske når det kommer til deres mad, og har et gadekøkken ikke styr på hygiejnen, tager det dem lang tid at opbygge tilliden igen.

Velbekomme!

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Thailand

Alt på denne rejse til Thailand kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Thailand.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.