Xl Thailand Saii Phi Phi Island Village Beachfront Junior Suite

Familie-øhop til Phuket og Phi Phi Islands

Familie-øhop til Phuket og Phi Phi Islands

13 dage fra 15.000 kr. | BØRN fra 5.000 kr.

Kontakt Frank

Tlf. 33 320 320

Gennemført designresort
og egen bungalow ved stranden

Oplev to af Thailands mest populære ferieøer på en eventyrlig familierejse med charmerende lokalmiljø, atmosfære og paradisiske strande. I bor på to vidt forskellige resorts, hvor familievenlige faciliteter og uformel kvalitetstid er i højsædet.

Glæd jer til

 • Egen bungalow på gudeskønne Koh Phi Phi Don
 • Det gennemførte designhotel The Slate på Phuket
 • Børnevenlige sandstrande og sjove poolområder
 • To populære øer, men på strande væk fra turistsporet
 • Kulinarisk eventyr i Phuket Old Town
Det kan I se frem til

Familievenlige faciliteter
og uformel kvalitetstid

Uforstyrret familieidyl på Phi Phi Island Village Beach Resort

Rejsen begynder på Koh Phi Phi Don, den største af Phi Phi Islands. Her tilbringer I fem nætter på SAii Phi Phi Island Village i egen bungalow med havudsigt, blot et stenkast fra stranden.

Og hvilken strand. Phi Phi Islands er ikke uden årsag blevet indbegrebet af thailandsk badeparadis. Kridhvidt sand, ranke palmer og lavt, lunt vand i de klareste turkise nuancer - perfekt til sandslotte, soppere og snoklere.

Strandliv i særklasse

Her mærker I ikke, at Phi Phi Islands er et af Thailands mest turistede områder. SAii Phi Phi Island Village er en harmonisk og uforstyrret enklave af kompromisløs ferieidyl. Resortet er for nylig blevet renoveret og ombygget, og her er nu to store, lækre poolområder, der er i hård konkurrence med den fænomenale strand.

I kan spise på tre forskellige restauranter, og I kan prøve forskellige former for sportsaktiviteter. Eller I kan spise uformelt og hyggeligt i den lille lokale landsby, bag resortet. Men det er først og fremmest naturen og freden, som dette resort udmærker sig ved.

Egen bungalow tæt på stranden

På SAii Phi Phi Island Village bor I i en rummelig og dejlig Deluxe Seaview Bungalow, der ligger mellem palmerne tæt på stranden.

I har udsigt til vandet og bungalowen er indrettet med en dobbeltseng og en daybed, der tjener som opredning for et barn. Rejser I med to børn, bliver her opstillet yderligere en opredning.

Design og lokalmiljø på The Slate

Fra Koh Phi Phi Don går turen retur til Phuket med båd, en tur på en lille halvanden time. Ved ankomst til Phuket bliver I kørt direkte til jeres hjem for de næste otte nætter: The Slate, der ligger i en fredfyldt bugt i øens nordvestlige hjørne.

The Slate (tidligere kendt som Indigo Pearl) ligger i en lille landsby med lokale restauranter og caféer og masser af lokal kolorit. Her er relativt få hoteller, og det er næsten ikke til at forstå, at I befinder jer på den ø, som tusindvis af rejsende flokker til år efter år.

Uformel luksus ved strand og pool

Her er tale om et gennemført designhotel, hvis industrielle undertoner komplementeres af en uformel atmosfære, hvor børn gerne må være børn, og der skal leges og bades og hygges efter alle kunstens regler.

Nai Yang Beach er lavvandet, rolig og utroligt smuk, og I kan supplere med den store familiepool med forskellige vanddybder, så børn i alle aldre kan være med.

Familiehygge og romantik

Gastronomien er i top, som det passer sig for et anerkendt, femstjernet resort. Smag jer gennem det lokale køkken, eller forkæl børnene med favoritter såsom pizza, pasta og burgere tilberedt til perfektion.

I skal bo i en D-Buk Suite, hvor moderne kunst møder historisk interiør og rå, industrielle detaljer. Børnene sover i en stor daybed, der konverteres til en ekstra dobbeltseng.

Håndplukket til jer

Her skal I bo

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing

Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Kulinarisk eventyr i Phuket Old Town

Det skal I opleve

Glæd jer også til et kulinarisk eventyr i Phuket Old Town, som kun de færreste får med på deres rejse i området. Sammen med en lokal guide skal I høre om Phuket Old Towns historie og hemmeligheder, møde de lokale i øjenhøjde og smage jer vej gennem markeder og de allerbedste gadekøkkener.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Phuket t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra Phuket lufthavn til SAii Phi Phi Island Village med bil og speedbåd
 • 5 nætter på SAii Phi Phi Island Village 4* i en Deluxe Seaview Bungalow inkl. morgenmad og 2 opredninger
 • Transport med speedbåd og bil fra SAii Phi Phi Island Village til The Slate
 • 7 nætter på The Slate 5* i en D-Buk Suite inkl. morgenmad og 2 opredninger
 • Børn 0-6 år spiser gratis fra børnemenuen på The Slate, når forældrene også spiser
 • Oplevelse: Smag på Phuket Old Town
 • Transport fra The Slate til Phuket lufthavn med bil
Pris per person ved 2 voksne
Familie-øhop til Phuket og Phi Phi Islands
RejseperiodeDobbelt
26.01.22 ‑ 05.04.2218.000‑21.000
06.04.22 ‑ 22.04.2219.000‑22.000
23.04.22 ‑ 30.04.2216.000‑18.000
01.05.22 ‑ 25.10.2214.000‑16.000
26.10.22 ‑ 31.10.2218.000‑20.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Familie-øhop til Phuket og Phi Phi Islands, børnepriser 2-11 år
Rejseperiode1. barn2. barn
26.01.22 ‑ 09.04.225.000‑7.0005.000‑8.000
10.04.22 ‑ 31.10.224.000‑6.0005.000‑7.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda Rejseforsikring
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Thailand

Alt på denne rejse til Thailand kan skræddersys til jeres ønsker. I kan vælge at flyve videre til Koh Samui med det samme uden stop i Bangkok, og I kan kombinere med andre tropeøer som Koh Pha Ngan og snorkel- og dykkerparadiset Koh Tao. Tal med jeres rejserådgiver om jeres specifikke ønsker.

Ring til os

Vores rejserådgiver ringer jer op efter aftale

33 320 320

Skriv til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, kig forbi Folke Bernadottes Allé 7 i København eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.